Veldbank

Veldbank

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende dugouts toebehoren: veldbanken, zijplaten en tribunestoelen. Neem een kijkje op deze pagina om jouw dugout weer compleet te maken!

Filteren

Veldbank

 1. Achterplaten
 2. Tribunestoelen
 3. Zijplaten
 4. Veldbanken

Veldbank

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende dugouts toebehoren: veldbanken, zijplaten en tribunestoelen. Neem een kijkje op deze pagina om jouw dugout weer compleet te maken!

Filter resultaten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Veldbank - 3mtr - met kuipstoelen
  690,00
  Tijdelijk niet op voorraad
  690,00
  incl. btw
  570,25
  excl. btw
  Bekijk
 2. Veldbank - 2mtr - met meranti bank
  350,00
  incl. btw
  289,26
  excl. btw
  Bekijk
 3. Veldbank - 2mtr - met kuipstoelen
  545,00
  incl. btw
  450,41
  excl. btw
  Bekijk
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Veldbanken

Op deze pagina tref je als eerste dugouts toebehoren verschillende soorten veldbanken aan, die bij uitstek geschikt zijn wanneer je huidige dugout te weinig ruimte biedt om alle wissels en trainers een zitplaats aan te kunnen bieden. Ook voor publiek biedt de veldbank uitkomst. Je vindt bij ons zowel vaste als verrijdbare veldbanken. De vaste veldbanken worden met de grond verenigd via een grondpot of het beton. De verrijdbare veldbanken zijn eenvoudig te verplaatsen door het gebruik van een draagbeugel en twee transportwielen. Hierdoor kan de veldbank eenvoudig bij het veld worden geplaatst waar extra zitplaatsen nodig zijn. Je kunt kiezen uit een veldbank met bank (meranti planken) en een veldbank met kuipstoelen. Je vindt de veldbanken in een afmeting van 2 of 3 meter. Ben je op zoek naar een grotere afmeting? Neem dan contact met ons op. De veldbanken worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, dus maatwerk is mogelijk!

Zijplaten

De zijplaten spelen een belangrijke rol: zij zorgen ervoor dat de wissels en staf minimale last ondervinden van regen en wind. Het gebruik van een stevige zijplaat voorkomt daarnaast schade die vandalisten aan de dugout proberen toe te brengen. Voor onze dugouts (met uitzondering van de honk- en softbal dugouts) maken we gebruik van 3 of 4 mm dikke Polycarbonaat beplating. Wij bieden dugouts aan met drie soorten Polycarbonaat beplating: helder, brons (donker) of opaal (niet doorheen te kijken). Ook afzonderlijke zijplaten vind je op deze dugouts toebehoren pagina.

Tribunestoelen

De tribunestoelen zijn de laatste dugouts toebehoren die je op deze pagina vindt. Deze stoelen zijn geschikt voor tribune’s, dugouts en veldbanken en worden ook wel kuipstoelen genoemd. Je vindt hier twee soorten tribunestoelen: Oslo en Tromso. Beide typen zijn gemaakt van kunststof (100% Polypropyleen), UV-bestendig en brandvertragend. De tribunestoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de tribune of bank kan afstellen op jouw clubkleuren!

Dugouts toebehoren kopen?

Heb je nog vragen over de dugouts toebehoren die wij aanbieden of heb je een onderdeel nodig dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke dugouts toebehoren jij nodig hebt om je dugout weer compleet te maken!

Veelgestelde vragen
Welke dugouts toebehoren bieden jullie aan?

Wij streven ernaar dugouts van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat een onderdeel van je dugout door overmacht aan vervanging toe is. Op deze pagina vind je losse achter- en zijplaten voor in je dugout en daarnaast losse tribunestoelen om jouw dugout weer compleet te maken. Ook tref je hier verschillende veldbanken aan, die handig zijn als je huidige dugout te klein is!

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Welke soorten veldbanken bieden jullie aan?

Je vindt op deze pagina vier verschillende veldbanken. Het grootste verschil zit in de mogelijkheid tot verplaatsing: we bieden twee soorten vaste veldbanken aan en twee soorten verrijdbare veldbanken aan. Verrijdbare veldbanken zijn ideaal en kunnen ingezet worden op het veld waar dat nodig is! Je kunt kiezen uit een veldbank met een breedte van 2 meter (4 personen) en 3 meter (6 personen). De vaste veldbank is in principe 2 meter breed en de verrijdbare veldbank 3 meter. Daarnaast kun je kiezen bij de zitgelegenheid kiezen uit meranti banken en kuipstoelen. Ben je op zoek naar een andere afmeting? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

 • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

 • 30 dagen bedenktijd

 • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5