Zijplaten

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Meer info over zijplaten?

De zijplaten van een dug-out zijn gemaakt van policarbonaat. Dat is een kunststof die erg sterk en slagvast is! De zijplaten zijn in veel varianten/modellen te krijgen. Bij de aanschaf van een nieuwe zijplaat voor je dug-out is het belangrijk om ons te laten weten om welk model het gaat. Dan kan middels een ordernummer, maar een foto is nog beter. Dan kunnen we met je meekijken om de juiste zijplaat te selecteren voor je dug-out.  

Lees meer
 • Bekijk onze zijplaten
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van zijplaten van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durfen te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze zijplaten
 • Plan adviesgesprek

De populairste zijplaten

Hieronder zie je een selectie van de populairste zijplaten. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Hoe monteer ik een zijplaat?

Een nieuwe zijplaat kun je zelf monteren of je kunt het laten doen door SKOR. Als je de zijplaat zelf gaat monteren, dan is het belangrijk om te weten hoe je dat moet doen. Het is niet moeilijk om een zijplaat te monteren, als je het juiste gereedschap maar hebt om hem los/vast te maken aan de dug-out. Om vandalisme tegen te gaan hebben we ervoor gekozen om een RVS bout met een 3/8 maat toe te passen. Een 3/8 maat is niet standaard in een doppenset en daardoor niet makkelijk om los te krijgen voor iemand die verkeerde bedoelingen heeft. Als je de zijplaat demonteert let er dan op dat er tussen de voorbalk (de balk van de zijkant van de dug-out waar je tegenaan kijkt als je ervoor staat) en de zijplaat afstand houders zitten. Die zorgen ervoor dat vuil zich niet gaat ophopen. Als de zijplaat gedemonteerd is, maak dan altijd de dug-out even goed schoon voordat je de nieuwe zijplaat weer monteert.
Kom je er niet uit, geen zorgen! Bel SKOR en wij helpen je graag.

Lees meer

Verschillende zijplaten dug-outs

Er zijn diverse zijplaten voor dug-outs te koop bij SKOR. We vertellen je graag wat de verschillen zijn. Zijplaten zijn er in verschillende diktes. Zo kun je kiezen voor 2,3 of 4 millimeter dik policarbonaat. Standaard gebruiken wij 3 millimeter, omdat dit al erg sterk is. Mocht je de zijplaten nog steviger willen hebben, omdat de dug-out op een openbaar sportcomplex staat bijvoorbeeld, kies dan voor een zijplaten van 4 millimeter. Ook hebben wij 3 verschillende kleuren zijplaten. Standaard wordt altijd heldere (doorzichtig) zijplaten gebruikt, maar je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor Brons of Opaal. Brons is een donkere plaat. Vergelijkbaar met een autoruit die licht geblindeerd is. Naast dat het er stoer uit ziet, absorbeert deze ook het zonlicht. Je kunt ook kiezen voor Opaal. Dat is “melkglas”. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast als een dug-out met de zijkant naar de openbare weg staat. Met Opaal heb je dan geen inkijk/doorkijk

Lees meer

Zijplaat dug-out schoonmaken

Ondanks dat de zijplaat van de dug-out gemaakt is van slagvast kunststof, is het toch een krasgevoelig product. Maak een zijplaat daarom nooit schoon met een doek, spons of borstel. Gebruik bij voorkeur de tuinslang met voldoende water. Spuit de zijplaat goed nat en zorg dat zand en overig smeer verdwijnt. Hardnekkig vuil kan na deze handeling met een zachte doek tijdens het sproeien verwijderd worden. Gebruik nooit geen schoonmaakmiddelen op de zijplaat van de dug-out. Lukt het na bovenstaande handelingen niet om je zijplaat schoon te krijgen? Neem contact met een van onze specialisten op, dan helpen wij je graag!

Lees meer

Mooie voorbeelden van zijplaten van SKOR

Hier zie je mooie voorbeelden van onze zijplaten in gebruik. Klik op de foto voor het verhaal 

Zijplaten

Is de zijplaat van de dugout kapot? Bestel bij ons een polycarbonaat zijplaat voor jouw dugout! Zit het gewenste formaat er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag adviesgesprek aan

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder