Type Swift: halfrond 1,5mtr diep, 1,95mtr hoog

Type Swift: halfrond 1,5mtr diep, 1,95mtr hoog

De dugouts van SKOR worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan bij Eredivisie clubs zoals: Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. Onze specialisten helpen je graag een dugout kiezen die bij jouw wensen past! 

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dugout type Swift
  Dugout type Swift

  Diepte 1,5m | Vuren banken | Ongecoat | Prijs V.A. 2mtr

 2. Dugout type Swift
  Dugout type Swift

  Diepte 1,5m | Kuipstoelen | Ongecoat | Prijs V.A. 2mtr

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR is Nederlands grootste fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van dugouts. Wij leveren en monteren al hel wat jaren exclusieve dugouts aan alle sportverenigingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een breed assortiment duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dugout die jij geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. Je kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dugouts, sponsorbordjes en meer.

Dugout kopen

De eerste keuze die je maakt is de vorm. Kies je voor een schuine dugout, een gebogen dugout of een rechte dug out? De zijkant van de dugout bepaalt de vorm. Daarna kies je de afmeting. Over het algemeen biedt 1 meter breedte van de dugout plaats aan 2 personen. Een dug out van 4 meter is dus geschikt voor 8 personen. Als je dit weet dan bepaal je of de dug-out voorzien moet worden van een kleur of dat de dugout gewoon in aluminium kleur blijft. Meestal worden de kleur van het hekwerk en de clubkleuren meegenomen in deze afweging. Je kunt dan nog kiezen of je dug-out voorzien moet worden van extra sterk polycarbonaat (“glas”). Dit is belangrijk als het sportpark openbaar is, je kunt dan het afbreukrisico van de dugouts verminderen. Als laatste kies je welke zitgelegenheid je wilt in de dugout. Kies je voor houten banken, kuipstoelen of racestoelen. Alles is mogelijk. Laat je goed informeren door onze specialisten, wij helpen je graag!

Types dugouts

 • Dugout type 1: Deze dug-out heeft een ronde vorm en wordt veel gebruikt door voetbalverenigingen. De ronde oversteek zorgt er voor dat je droog zit tijdens een regenbui. De breedte van de dug out kan worden aangepast naar wens. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2: Deze dugout is overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde. Deze dug out wordt veel gebruikt door hockeyverenigingen, omdat de rechte zijkant een goede aansluiting biedt aan het hekwerk. De hockeyballen blijven zo netjes binnen het speelveld. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2.2: Deze dug out is ook recht, maar is 2,20 meter hoog. Daarnaast is de  dugout minder diep en daarom goed in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop. Sta hoogte: 2,20 meter en diepte: 1 meter.
 • Dugout basic: Deze dug-out is voordelig in aanschaf. De materialen die gebruikt worden zijn minder robuust, maar de kwaliteit is nog steeds goed! De dugout heeft een rechte vorm en is ondiep. Hij is dus in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop en zorgt voor  een naadloze aansluiting op het hekwerk, zodat de bal binnen het speelveld blijft. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

Prijs van een dugout

Er worden heel veel dugouts aangeboden op internet en het is voor een leek lastig om de “juiste” dugout te kopen. Ook lijken de prijzen van dug-outs soms ver uit elkaar te liggen. Geef je ogen goed de kost en kijk wat je koopt. De afbeeldingen geven je de indruk dat je dezelfde dugouts met elkaar aan het vergelijken bent, maar de schijn bedriegt! Kijk naar de diktes van de gebruikte materialen als aluminium en polycarbonaat. Welk soort hout is er in de dug-outs gemonteerd? Is de dugout volledig gelast of is deze demontabel?

Maatwerk dugout

Naast de standaard dugouts kun je ook maatwerk dug-outs kopen bij SKOR. Alle dugouts worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en daardoor kunnen wij al je wensen verwerken in een product. Zoek je een dugout met wielen, zodat deze verplaatsbaar is? Of ga je de dugout op een verhoging plaatsen, maar moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Alles is mogelijk! Maatwerk dug outs zijn wel iets prijziger en de levertijd kan langer zijn dan de standaard dug outs.

Hoe wordt mijn dugout gemaakt? Rondleiding bij SKOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dugout gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug out wordt gemaakt? Je bent van harte welkom voor een rondleiding door onze fabriek in Almelo. We kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dugout samen te stellen.

Vragen over dugouts

Heb je vragen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe dug-out, of wil je een dugout kopen? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 11 00 of mail je vraag info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingenaal.

Vraag nu onze brandcatalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brandcatalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder