Keepershandschoenen kind

Keepershandschoenen kind

Liefde voor keepen kan niet vroeg genoeg beginnen! Daarom hebben wij speciale keepershandschoenen voor kinderen ontwikkeld, om ook jonge keepers te voorzien van hoge kwaliteit! Onze keepershandschoenen kind zijn ontworpen met onze SKOR visie; karakteristieke designs en de beste kwaliteit binnen de prijsklasse. Een groene, oranje, gele of witte set handschoenen: welk matcht bij het voetbaltenue van jouw kind?
Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keepershandschoenen kind kopen

Het kiezen van de juiste maat is het allerbelangrijkste bij de aanschaf van nieuwe keepershandschoenen kind. Een jonge keeper moet een 100% vertrouwd gevoel hebben bij het aantrekken van zijn of haar handschoenen! Wil je meer weten over hoe je de handpalm van jouw kind opmeet voor het kiezen van de juiste maat? Lees hier ons blog voor tips. Onze keepershandschoenen kind hebben een negative cut: een strakke pasvorm met een flexibel gevoel. Ook hebben we keepershandschoenen in diverse maten voor kinderen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan maat 3, maat 4 of maat 7. Deze pasvorm biedt jonge keepers bewegingsvrijheid en bescherming! De binnenzijde van onze modellen bestaat uit zacht Duits latex, die een goede grip waarborgt en daarnaast duurzaam is! Kinderen kunnen kiezen uit het opvallende of juist klassieke design. Zo zit er voor ieder kind een match bij!

Waarom keepershandschoenen kind van SKOR?

Onze producten worden ontworpen door en samen met keepers. Hierdoor weten we precies wat een jonge keeper zoekt in een goede model. Heb jij jouw ultieme handschoen gevonden? Dan kun je deze in het winkelmandje plaatsen. Vervolgens kun je gemakkelijk en snel de keepershandschoenen kind kopen. De verzendkosten vervallen bij een minimaal bedrag van €50,00! Wist je dat wij korting geven wanneer je een extra set bestelt? Schaf dus direct nog een extra set aan voor de training of wedstrijd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze collectie keepershandschoenen kind of over een ander product uit ons assortiment? Dit kan allemaal. Voor vragen staan wij in ieder geval voor je klaar, dus twijfel niet en bel ons gerust even op via +31 88 008 11 00. Wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Of stuur je vraag per mail naar info@skor.nl. Volg je ons al op Instagram, Facebook en YouTube? Via onze social kanalen houden wij jou op de hoogte van de laatste productontwikkelingen op het gebied van keepershandschoenen kind en andere producten!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder