Keepershandschoenen maat 3

Keepershandschoenen maat 3

Liefde voor keepen kan niet vroeg genoeg beginnen! Maar om ervoor te zorgen dat jouw kind goed beschermd onder de lat staat, is het aanschaffen van de juiste set keepershandschoenen maat 3 erg belangrijk. Stoere designs met goede speeleigenschappen staan bij ons aan de basis van onze overzichtelijke collectie keepershandschoenen. Zo is iedere serieuze jeugdkeeper verzekerd van een goede set handschoenen. Of je nu op zoek bent naar een rustig of juist kleurrijk model: voor iedere jonge keeper is bij SKOR een match te vinden!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keepershandschoenen maat 3 bestellen

Het kiezen van de juiste set keepershandschoenen maat 3 start bij het filteren van de juiste maat. Geef in het filter aan de linkerkant van de pagina aan naar welke maat Skor keepershandschoenen jij op zoek bent. Heb je de juiste maat aangevinkt? Dan verschijnen de modellen keepershandschoenen die in maat 3 beschikbaar zijn. Voor jonge keepers bieden wij de keuze uit een klassiek en een kleurrijk model. Het klassieke model is de ED LOCO. Met de kleurcombinatie van wit, geel en zwart kan deze keepershandschoen maat 3 gematcht worden met ieder tenue! Vindt jouw kind felle kleuren leuk? Ga dan voor de AMADEO. Dit model biedt de keuze uit drie kleurcombinaties: zwart-geel, zwart-groen en zwart-oranje. Hoe stoer is dat! Heb je een set keepershandschoenen maat 3 gevonden? Plaats deze dan in je winkelmandje.

Waarom keepershandschoenen van ons?

De collectie keepershandschoenen van SKOR wordt ontworpen door en samen met keepers. Hierdoor weten we precies wat zowel jonge als volwassen keepers zoeken in een goede handschoen. Zo bieden wij binnen onze collectie bewust geen keepershandschoenen maat 3 met fingersafe aan. Dit verkleint de bewegingsvrijheid van keepers en hier willen wij jonge keepers niet in beperken. Wist je dat wij korting geven wanneer je een extra set bestelt? Schaf dus direct nog een extra set aan voor de training of wedstrijd. Zo ben je op alles voorbereid! De verzendkosten vervallen bij een minimaal aankoopbedrag van €50,00.

Vragen over onze collectie

Wil je meer informatie over onze collectie keepershandschoenen maat 3 of over een andere maat uit ons assortiment? Bijvoorbeeld keepershandschoen maat 5 of maat 7. Geen probleem! Twijfel niet en bel ons gerust even op via +31 88 008 11 00. Wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Mail je vraag naar info@skor.nl. Wil je op de hoogte blijven van de laatste productontwikkelingen binnen SKOR? Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder