Keepershandschoenen maat 8

Keepershandschoenen maat 8

Op zoek naar een goede set keepershandschoenen die zowel geschikt zijn voor wedstrijden als trainingen? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! Wij begrijpen dat je als keeper een 100% vertrouwd gevoel moet hebben bij jouw set keepershandschoenen. Onze collectie keepershandschoenen maat 8 bestaat uit stoere designs met keuze uit verschillende pasvormen. Ga jij liever voor negative cut, roll finger of roll hybrid? Wat jouw voorkeur voor pasvorm ook is, bij SKOR is er voor iedere keeper een match te vinden. Bekijk ons assortiment hier!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keepershandschoenen maat 8 bestellen

Ons advies is om verschillende type keepershandschoenen maat 8 te bestellen. Op deze manier weet je zeker dat je met de juiste keepershandschoen onder de lat staat. Bekijk aan de linkerkant van deze pagina onze verschillende handschoentypes en geef door middel van het filter jouw voorkeur voor pasvorm aan. Waar de ene keeper de voorkeur geeft aan een handschoen met optimale bewegingsvrijheid (negative cut), wil de andere keeper liever een handschoen met een breed grip oppervlak (roll finger). Sommige keepers ervaren het liefst zowel bewegingsvrijheid als perfecte grip (roll hybrid). Wist je dat als je meerdere keepershandschoenen maat 8 bestelt, je korting op je keepershandschoenen krijgt? Schaf dus direct nog een extra set aan voor de training of wedstrijd. Zo ben je op alles voorbereid! De verzendkosten vervallen bij een minimaal aankoopbedrag van €50,00.

Keepershandschoenen van SKOR

SKOR keepershandschoenen worden ontworpen door en samen met keepers. Hierdoor weten we precies wat een keeper zoekt in een goede keepershandschoen. De perfecte match keepershandschoenen maat 8 staat of valt met het kiezen van jouw favoriete design. Ons assortiment bestaat uit zowel klassieke rustige kleuren als knallende opvallende kleuren! Heb jij een goed idee voor nieuwe keepershandschoenen maat 8? Of tips voor onze huidige collectie? Twijfel niet en laat het ons weten. We zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze keepershandschoenen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze collectie keepershandschoenen maat 8 of een ander product uit ons SKOR assortiment? Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur een bericht naar info@skor.nl. We helpen je zo snel mogelijk. Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste productontwikkelingen? Volg ons dan op Instagram, Facebook en YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder