Keepershandschoenen maat 9

Keepershandschoenen maat 9

Bij SKOR begrijpen we dat je als keeper een 100% vertrouwd gevoel moet hebben bij jouw set keepershandschoenen. Onze collectie keepershandschoenen maat 9 bestaat uit stoere designs met perfecte speeleigenschappen die geschikt zijn voor zowel trainingen als wedstrijd. Ga jij liever voor een klassiek- of kleurrijk model? Wat jouw voorkeur ook is, bij SKOR is er voor iedere keeper een match! Bekijk ons assortiment keepershandschoenen hier!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keepershandschoenen maat 9 kopen

Onze collectie keepershandschoenen maat 9 bestaat uit verschillende pasvormen. Wij adviseren daarom om meerdere keepershandschoenen in dezelfde maat te bestellen, om er zeker van te zijn welk model keepershandschoen maat 9 het beste bij jou past! Filter aan de linkerkant van onze pagina op de verschillende handschoentypes. Op deze manier weet jij razendsnel welke pasvorm bij welke keepershandschoen hoort. Ons assortiment bestaat uit zowel klassieke rustige kleuren als knallende opvallende kleuren! Op deze manier is er altijd een set keepershandschoenen maat 9 te vinden die perfect matcht bij jouw voetbaltenue. Wist je dat als je meerdere keepershandschoenen bestelt, je korting krijgt? Schaf daarom direct een extra set aan voor bij de training of wedstrijd! Bovendien vervallen de verzendkosten bij een minimaal aankoopbedrag van €50,00.

Onderhoud van SKOR keepershandschoenen

We begrijpen dat de aanschaf van keepershandschoenen maat 9 een dure uitgave is. Daarom is het juiste onderhoud van essentieel belang! Spoel de keepershandschoenen na ieder gebruik af met lauw water en knijp ze uit. Ga nooit wringen, want dan bestaat de kans dat het latex scheurt. Leg de keepershandschoenen bij voorkeur weg op de buitenkant van de handschoenen. Zo kunnen ze rustig drogen. Mocht je de handschoenen toch op elkaar willen leggen, gebruik dan een vochtige handdoek. Let erop dat je beide handpalmen nooit tegen elkaar aan legt en laat je keepershandschoenen op kamertemperatuur drogen. Leg keepershandschoenen dus nooit op de verwarming, gebruik geen föhn en stop ze niet in de droger. Daarnaast is het belangrijk dat je bij het opstaan altijd je vuist in plaats van je vlakke hand gebruikt. Op deze manier bescherm je het latex aan de binnenkant van je keepershandschoenen maat 9.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze keepershandschoenen maat 9 of over een andere keepers handschoen uit ons SKOR assortiment? Denk bijvoorbeeld aan keepershandschoenen maat 8 of maat 7. Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur een bericht naar info@skor.nl. We helpen je zo snel mogelijk. Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste productontwikkelingen? Volg ons dan op Instagram, Facebook en YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder