Reclamebordprofiel

Reclamebordprofiel

Reclamebord profiel

Sponsors zijn voor een voetbalvereniging vaak een belangrijke inkomstenbron. Daarnaast kunnen de sponsors deze sponsoring op hun beurt gebruiken om hun naamsbekendheid te vergroten. Het is dan ook belangrijk dat de sponsors een mooie plek hebben op de boarding langs het veld. Nog belangrijker is het dat deze reclameborden stevig blijven zitten. Ben je op zoek naar een systeem om je reclamebord mee te kunnen klemmen? Dan kan ons reclamebord profiel mogelijk uitkomst bieden! 

Vraag adviesgesprek aan

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elke vereniging heeft ze wel, sponsoren. Deze bedrijven ondersteunen de verenigingen vaak in ruil voor zichtbaarheid. Deze zichtbaarheid kan je creëren doormiddel van reclameborden langs het veld. Een sponsor verdiend een mooi systeem om in opgehangen worden, zij zorgen tenslotte voor inkomsten binnen de vereniging. 

Met reclamebordprofielen van SKOR bied jij jouw sponsoren een waardig ophangsysteem langs de voetbalvelden. De reclamebordsystemen zijn gemaakt van aluminium en rubber ter opsluiting van een reclamebord. Deze profielen bestaan voor 80% uit gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Een duurzaam en mooi systeem voor jouw vereniging en sponsoren.

Montage reclamebordprofielen

Wij bevestigen de Topline niet in de palen van je afrastering. Deze reclamebordprofielen worden bevestigd op de palen of dubbelstaafmat doormiddel van vlinderklemmen en/of kapbeugels. De uiteinden van de Topline worden afgewerkt met kopplaten zonder uitstekende delen.De Budget zetten wij vast op de palen. We bieden hier twee oplossingen; parkers en/of bouten met moeren. We werken de Budget uiteinden af met kopplaten.

Vragen?

Heb jij nog vragen over reclamebordprofielen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder