Reclamebordprofiel

Reclamebordprofiel

Reclamebord profiel

Sponsors zijn voor een voetbalvereniging vaak een belangrijke inkomstenbron. Daarnaast kunnen de sponsors deze sponsoring op hun beurt gebruiken om hun naamsbekendheid te vergroten. Het is dan ook belangrijk dat de sponsors een mooie plek hebben op de boarding langs het veld. Nog belangrijker is het dat deze reclameborden stevig blijven zitten. Ben je op zoek naar een systeem om je reclamebord mee te kunnen klemmen? Dan kan ons reclamebord profiel mogelijk uitkomst bieden! 

Vraag adviesgesprek aan

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR produceert diverse reclamebordprofielen. Dit doen wij bij sportverenigingen in Nederland en België. Het unieke aan onze reclamebordprofielen is dat ze voor 80% uit gerecycled materiaal zijn gemaakt en dat ze 100% recyclebaar zijn. SKOR staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en dit garanderen wij ok voor onze reclamebordprofielen.

Over SKOR Reclamebordprofielen

Het reclamebordprofiel bestaat uit een gecombineerd systeem van aluminium en rubber. Het rubber zorgt ervoor dat geluidsimpact als gevolg van trillingen in het reclamebord wordt voorkomen. Het profiel bevat een bovenzijde die gecombineerd kan worden met een onderzijde. De bovenzijde van ons reclamebord profiel is specifiek afgestemd op de Infill Guard die wij hebben ontwikkeld. Dit geldt niet voor onze Budget lijn. De materialen die wij gebruiken voor het reclamebord profiel zijn 100% recyclebaar en het aluminium van het profiel is voor 80% vervaardigd uit gerecycled materiaal. Onze reclamebordprofielen hebben een lengte van 7,50 meter en onze Reclamebordprofielen - Budget zijn 6 meter. Deze zijn via koppelprofielen aaneengeschakeld. Wanneer de boarding in een ronde vorm achter de hoeken van het veld loopt is het ook mogelijk om het reclamebord profiel hier in een radius te monteren. Het profiel is geschikt voor reclameborden met een dikte van 4 tot 10 mm die je vervolgens eenvoudig kunt wisselen door het reclamebord op te tillen en in of uit het profiel te kantelen. Het reclamebord profiel kan daarnaast gecoat worden in iedere gewenste RAL-kleur, zodat de kleur van het profiel kan worden afgestemd op de omgeving. Dit is niet van toepassing op de Reclamebordprofielen - Budget. 

Infill Guard

De bovenzijde van het reclamebordprofiel is speciaal afgestemd op onze Infill Guard. Infill Guard is ons kantplanken systeem dat voorkomt dat de infill van het kunstgrasveld de omgeving in waait en het milieu vervuilt. Op de club of gemeente rust een zorgplicht om dit te voorkomen. De combinatie van ons reclamebord profiel aan de bovenzijde en ons Infill Guard systeem aan de onderzijde van het reclamebord zorgt voor een volledig gesloten systeem. Hierdoor voldoet jouw club of gemeente aan zijn of haar zorgplicht en hiermee zijn de reclameborden stevig opgesloten!

Reclamebordprofiel aanschaffen?

Hopelijk vind je op deze pagina het reclamebord profiel dat je zoekt! Wanneer je geïnteresseerd bent in ons reclamebordprofiel nodigen we je uit om een offerte aan te vragen, we bespreken de mogelijkheden en prijzen graag met je. Heb je nog vragen over het reclamebord profiel of de Infill Guard die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder