Scheidsrechtermateriaal

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Scheidsrechtermaterialen van SKOR

De scheidsrechter en zijn assistenten zijn de personen die de wedstrijd in goede banen moeten leiden. Het liefst is een scheids onzichtbaar, maar soms moet hij toch optreden met een kaart of het afkeuren van een doelpunt. Belangrijk dus dat je als scheidsrechter over het juiste scheidsrechtermateriaal beschikt om de controle over de wedstrijd te houden! Op deze pagina vind je het scheidsrechtermateriaal dat ervoor zorgt dat de spelers weten dat op elke schwalbe, overtreding of buitenspelgoal gereageerd wordt! Scheidsrechtermateriaal van SKOR is zorgvuldig ontwikkelt in samenwerking met scheidsrechters en grensrechters op het hoogste niveau. Kies daarom voor scheidsrechtermaterialen van SKOR!

Lees meer
 • Bekijk onze scheidsrechtermaterialen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van scheidsrechtermaterialen bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze scheidsrechtermaterialen
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte scheidsrechtermaterialen

Hieronder zie je een aantal uitgelichte scheidsrechtermaterialen.

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Soorten scheidsrechtermaterialen

Als scheidsrechter moet je hoorbaar en zichtbaar zijn! Daarom vind je bij ons niet alleen de scheidsrechter fluit, maar ook een set grensrechtervlaggen en een net mapje inclusief gele en rode kaart. Ook voor hoekvlagstokken en hoekvlaggen ben je bij ons aan het juiste adres. Hoewel dit vaak door de clubs zelf wordt geregeld, zijn de hoekvlaggen voor de scheidsrechter natuurlijk ook erg belangrijk om de belijning goed in te kunnen schatten. De scheidsrechtersfluit wordt afgeleverd met een zwart koord, zodat je de fluit tijdens de wedstrijd binnen handbereik hebt. De grensrechtervlaggen zijn oranje-geel geblokt, waardoor de grensrechters goed opvallen! De set wordt geleverd in een luxe opbergtas en de vlaggen zijn voorzien van zachte handvatten, waardoor de vlag prettig in de hand ligt. De gele en rode kaarten worden geleverd in een stevig mapje met voor beide kaarten een aparte opbergruimte. Bij de hoekvlagstokken kun je kiezen tussen een vaste hoekvlag en een hoekvlag met veer en is er een ruime keuze aan kleuren hoekvlaggen!

Lees meer

Waarom scheidsrechtermaterialen bestellen bij SKOR

Het unieke aan SKOR is dat iedereen die op of naast het veld actief is bij ons terecht kan voor zijn of haar voetbalbenodigdheden: club, speler, scheidsrechter of coach. Bij SKOR vind je vele verschillende voetbalproducten, zoals voetbaldoelenwedstrijdmaterialen en nog veel meer die ervoor zorgen dat jouw training of wedstrijd een succes wordt. Wij werken samen met vele ambassadors, die zelf binnen de lijnen of als trainer actief zijn. Hierdoor weten wij precies wat er speelt op het veld en zijn onze producten tot in de details uitgewerkt. Onze voetbal en scheidsrechtersmaterialen worden door en voor voetballiefhebbers ontwikkeld!

 

Hopelijk vind je op deze pagina het scheidsrechtersmateriaal dat jij nodig hebt om de wedstrijd in goede banen te leiden! Heb je nog vragen over het scheidsrechtersmateriaal of de vele andere voetbalproducten die wij aanbieden? Zoals voetballen, wedstrijd- en trainingsmateriaal? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Scheidsrechtermateriaal

Scheidsrechtermateriaal

De scheidsrechter en zijn assistenten zijn de personen die de wedstrijd in goede banen moeten leiden. Belangrijk dus dat je als scheidsrechter over het juiste scheidsrechtersmateriaal beschikt om de controle over de wedstrijd te houden! Op deze pagina vind je het diverse scheidsrechtersmaterialen, als grensrechtervlaggen, scheidsrechtenfluiten en rode- en gele kaarten voor jouw club of vereniging!

Vraag adviesgesprek aan

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grensrechtervlaggen

De grensrechtervlaggen van SKOR zijn verkrijgbaar in sets van 2. De SKOR grensrechtervlaggen zijn voorzien van zachte handgrepen. en zijn verpakt in een mooi opbergtasje. Verder zijn de vlaggen voorzien van een vlagklem waardoor de vlag niet om de vlaggenstok draait.

Rode en Gele kaarten

Elke scheidsrechter heeft ze wel is in de handen gehad, de rode of gele kaart. Deze kaarten zie je geregeld verschijnen na een stevige overtreding. Voor een scheidsrechter zijn ze essentieel. De rode en gele kaarten worden geleverd met een mooi mapje. Zo zorg jij als scheidsrechter goed voor je materialen. 

Scheidsrechtersfluit

Een scheidsrechter is opzoek naar een fluitje die goed hoorbaar is. Met de scheidsrechtersfluit van SKOR ben je zeker van top kwaliteit. Wij ontwikkelen onze scheidsrechtersmaterialen samen met scheidsrechters van elk niveau.

Vragen over SKOR scheidsrechtermaterialen?

Heb je vragen of ben je opzoek naar andere scheidsrechtersmaterialen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder! Onze medewerkers zijn te bereiken op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur. Je kan bereiken op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke scheidsrechtersmaterialen bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je de belangrijkste scheidsrechtersmaterialen om je tijdens de wedstrijd hoorbaar en verstaanbaar te maken: een scheidsrechtersfluit met koord, een set kaarten in een luxe mapje en een set grensrechtervlaggen. Ook vind je op onze site hoekvlaggen en hoekvlagstokken.

Bieden jullie ook scheidsrechterskleding aan?

Op de teamkleding pagina vind je veel sportkleding. Op dit moment bieden bij nog geen speciaal scheidsrechtersshirt aan, maar wel sportshirts, sportbroekjes (met zakken), trainingspakken en sokken.

Leveren jullie ook andere voetbalproducten dan scheidsrechtersmateriaal?

Jazeker! Op onze site vind je vele andere voetbalproducten, bijvoorbeeld de dug-outs en voetbaldoelen die door onszelf geproduceerd worden in Almelo. Daarnaast vind je bij ons o.a. ook voetballen, teamkleding en trainingsmaterialen.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder