Grondpotten

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar grondpotten voor jouw vast doel?

Vaste doelen worden in de grond gemonteerd met behulp van grondpotten. Grondpotten worden stevig in de grond aangebracht, zodat daar het voetbaldoel in geplaatst kan worden. Een groot voordeel van een voetbaldoel in grondpotten is dat het voetbaldoel gemakkelijk uit te nemen is. Op die manier kun je eenvoudig onderhoud aan  het veld plegen. Veiligheid staat voorop! Aluminium grondpotten zijn de  oplossing om vaste voetbaldoelen en spanpalen te funderen. Is de ondergrond minder stabiel? Kies dan voor grondpotten met aangelaste schetsplaten. SKOR grondpotten gaan eindeloos mee!

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van grondpotten

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Verschillende lengtes grondpotten

Je kunt bij SKOR verschillende lengtes grondpotten kopen. Standaard adviseren en leveren wij grondpotten van 1 meter lengte. Deze bieden voldoende stevigheid aan het vaste voetbaldoel. Omdat de ondergrond op elke plek verschillend en de samenstelling ervan dus varieert, kan het zo zijn dat je op bijvoorbeeld 60cm een hele harde laag in de grond tegenkomt. Een grondpot van 1 meter krijg je dan niet in de grond geplaatst. Kies dan bijvoorbeeld voor een grondpot van 50 centimeter lengte. We raden je dan wel aan om beton te gebruiken om de grondpot voldoende te fixeren. Is de ondergrond dermate zacht van samenstelling? Kies dan voor een grondpot met aangelaste schetsplaten. Deze bieden meer weerstand, zodat jouw voetbaldoel stevig en stabiel staat.

Lees meer

Verschillende soorten grondpotten

Er zijn verschillende soorten grondpotten. Soms voor dezelfde, maar soms ook voor andere toepassingen. Er zijn grondpotten voor vaste doelen, spanpalen, wegdraaidoelen, korfbalpalen en hoekvlaggen. Elke toepassing heeft zijn eigen product en variaties. De meest voorkomende grondpotten zijn voor vaste voetbaldoelen. Tegenwoordig zijn dit allemaal ovaalprofielen voor een voetbaldoel met een 100/120 profiel. Vroeger was dit een rondprofiel, omdat de voetbaldoelen toen rond waren. Deze hebben we bij SKOR ook op voorraad. Dan zijn er de grondpotten voor spanpalen, afhankelijk van het type spanpaal dat je kiest. Ook zijn er grondpotten voor wegdraaidoelen (ook wel klapdoelen). Deze zijn meestal vierkant en geschikt voor staanders met een maat van 80x80 centimeter. Dan zijn er nog grondpotten voor hoekvlaggen. Dit zijn kleine buisjes met een lengte van 30centimeter, geschikt voor hoekvlagstokken met een maat van 30, 40 of 50 millimeter.

Lees meer
Grondpotten

Grondpotten

Vaste doelen moeten vast in de grond zitten, zo simpel is het. Veiligheid staat voorop! Aluminium grondpotten zijn de  oplossing om vaste doelen en spanpalen te funderen. Is de ondergrond minder stabiel? Kies voor grondpotten met schetsplaat. SKOR grondpotten gaan eindeloos mee!

Vraag adviesgesprek aan

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder