Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Oplkapbare netbeugels nodig voor jouw doel?

Opklapbare netbeugels worden ook wel maaibeugels genoemd. Een opklapbare netbeugel of maaibeugel wordt gebruikt om het doelnet aan de onderzijde te bevestigen bij een vast senioren doel of een  vast jeugddoel. Dit geldt voor een WK-doel en voor een P-doel. Omdat de opklapbare netbeugel voorzien is van scharnieren kan deze eenvoudig worden opgeklapt, zodat je onderhouds- of maaiwerkzaamheden kunt uitvoeren. Heeft het laatste fluitsignaal geklonken? Klap dan de maaibeugelbeugel eenvoudig omhoog en zorg daarmee ook dat het doelnet beter intact blijft. SKOR heeft verschillende soorten opklapbare netbeugels die elke passen binnen een wensen pakket, maar ook aansluiten bij jouw budget. Omdat we de veiligheid van sporters belangrijk vinden, heeft SKOR de opklapbare netbeugel gemaakt van een speciaal profiel met ronde hoeken. Een keeper of speler kan zich dus niet verwonden, Daarnaast hebben wij de opklapbare netbeugel voorzien van het revolutionaire ComFix netbevestiging systeem, zodat het doelnet niet los kan raken.
Onze vaste doelen zijn standaard voorzien van een aluminium opklapbare netbeugel. Heb je een doel van een ander merk of type doel? Neem contact op, we helpen je!

 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van opklapbare netbeugels

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalogus

80% van onze klanten geeft ons 5 sterren

4,6

150+ reviews

Opklapbare netbeugels

Met een opklapbare netbeugel bevestig je het doelnet stevig aan de onderkant van een WK-doel of P-doel. Wordt het veld onderhouden of heeft het laatste fluitsignaal geklonken? Dan klap je de beugel gemakkelijk omhoog en blijft het doelnet intact. Omdat we de veiligheid van sporters hoog opnemen, heeft de SKOR opklapbare netbeugel met ComFix netbevestiging extra afgeronde hoeken.

Onze vaste doelen zijn standaard voorzien van een aluminium opklapbare netbeugel. Heb je een doel van een ander merk of type doel? Neem contact op, we helpen je!

Vraag adviesgesprek aan

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder