Spanpalen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar spanpalen voor jouw doel?

Spanpalen worden toegepast bij vaste voetbaldoelen. Zowel bij senioren voetbaldoelen (WK-Doel of Kooi-doel) als bij jeugdvoetbaldoelen (WK-Doel of Kooi-doel). Spanpalen geven het voetbaldoel de uitstraling zoals je dat kent van TV bij EK’s en WK’s. Je krijgt dan namelijk de typische vierkante kooivorm en dat nodigt uit om te scoren! De SKOR kooidoelen/wk-doelen worden standaard geleverd met een set stalen spanpalen.

Een extra of vervangende set spanpalen bestel je gemakkelijk hier. De verschillende typen spanpalen passen op al onze WK-doelen. Voor vragen over onze spanpalen of andere voetbaldoel toebehoren staan we je graag te woord.

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van spanpalen

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalogus

Welke spanpalen zijn er?

Welke spanpalen je kies hangt af van je wensen en je budget. SKOR heeft drie type spanpalen en hieronder zullen we je uitleggen wat de verschillen zijn. De voordeligste variant zijn de thermisch verzinkte met een lengte van 2,6 meter en een diameter van rond 48 millimeter boven de grond. Simpel maar doeltreffend! Dan hebben we de aluminium spanpalen. Deze zijn 2,8 meter boven de grond en hebben een diameter van 60 millimeter. Als laatste is er dan de meest luxe spanpaal die ook 2,8 meter boven de grond staat en een diameter heeft van 60 millimeter. De spanpaal is voorzien van een katrol aan de bovenzijde om het net eenvoudig aan te kunnen spannen en een koordkikker om het doelnet vast te zetten op de juiste spanning. Deze spanpaal is voorzien van poedercoating in RAL 9005 (zwart) om hem een extra fraaie uitstraling te geven.

 

Spanpalen kopen?

Heb je nog vragen over de spanpalen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke voetbaldoel toebehoren je nodig hebt!

Lees meer
Spanpalen

Spanpalen

Spanpalen geven het doelnet de typische vierkante kooivorm. De SKOR kooidoelen worden standaard geleverd met een set stalen spanpalen, thermisch verzinkt.

Een extra of vervangende set spanpalen bestel je gemakkelijk hier. De verschillende typen spanpalen passen op al onze WK-doelen. Voor vragen over onze spanpalen of andere voetbaldoel toebehoren staan we je graag te woord. 

Vraag adviesgesprek aan

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder