Voetbaldoel 1,8x1,2

Voetbaldoel 1,8x1,2

Heb je een grote tuin en zijn jouw kinderen of jijzelf gek op voetbal? Het voetbaldoel 1,8x1,2 meter past dan waarschijnlijk goed in jullie tuin! Ook wordt dit verplaatsbare doel veel gebruikt op trainingsvelden tijdens de voetbaltraining. Het is een product waar je eindeloos ballen op kunt schieten. Dit voetbaldoel van hollandse makelij komt uit onze eigen fabriek waar we de beste sportmaterialen, teamwear en fashion ontwikkelen. Uiteraard vind je het voetbaldoel 1,8 x 1,2 ook op scholen of bedrijven om je in de pauze even lekker uit te leven. Deel je met ons een foto als jullie met dit doel aan het voetballen zijn?

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voetbaldoel 1,8x1,2 is onderhoudsarm

Een voetbaldoel kopen bij SKOR koop je waarvoor het écht bedoeld is. Eindeloos voetballen en plezier maken! Dit kwaliteitsproduct is onderhoudsarm. Het voetbaldoel 1,8x1,2 is door weer en wind inzetbaar en bestaat uit robuuste aluminium profielen. Afhankelijk van jouw wensen zijn er twee typen net bevestigingen mogelijk.

Zoek je een voetbaldoel met een andere afmeting? Geen probleem! Ga naar ons complete assortiment voetbaldoelen. Denk bijvoorbeeld aan vaste voetbal doelen of voetbaldoelen in 5x2 meter.

Netbevestiging voetbaldoel 1,8x1,2

Er zijn twee verschillende type net bevestigingen mogelijk, namelijk de netstrip en het Comfix systeem. Beide innovatieve net bevestigingssystemen zijn ontwikkeld door SKOR. De netstrip is het standaardtype en is voordeliger in aanschaf. Het voordeel van het Comfix systeem is dat je geen omkijken meer hebt naar je doelnet wanneer je deze plaatst in het voetbaldoel 1,8x1,2. Je vervangt het doelnet pas wanneer deze aan vervanging toe is. Ideaal!

Meer informatie ontvangen over het voetbaldoel 1,8x1,2?

Heb je inmiddels kennisgemaakt met onze voetbaldoelen en wil je graag persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder