Voetbaldoelen

Voetbaldoelen

Op zoek naar een voetbal doel voor trainingen of wedstrijden? Of je nu bij een betaalde of amateurvoetbalvereniging zit, je slaagt geheid bij SKOR! Wij maken de voetbaldoelen in onze eigen fabriek, waardoor we korte levertijden houden en optimale kwaliteit kunnen leveren. Onze voetbalgoals staan bij Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook bij allerlei mooie amateurverenigingen bij jou om de hoek. Onze specialisten helpen je graag een voetbalgoal kiezen dat bij jouw wensen past! Vraag direct een offerte aan voor een passend voetbal doel.

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR produceert diverse top voetbaldoelen. Niet alleen de topclubs uit de Eredivisie zijn vaste klant bij ons maar ook voor veel andere voetbalverenigingen is het voetbaldoel van SKOR een vaste waarde. Het unieke aan ons voetbaldoel is het gebruik van duurzaam materiaal als de kwalitatief hoogwaardige afwerking tot in de details. Gebruiksgemak, veiligheid (-geïntegreerde doelnet bevestiging), duurzaamheid, afwerking zijn speerpunten van onze voetbaldoelen!

Verplaatsbare of vaste voetbaldoelen

Ben je op zoek naar een verplaatsbaar of een vast voetbaldoel? Binnen het assortiment zijn er 2 varianten: vaste Kooi voetbaldoelen, ook wel WK voetbaldoelen genoemd en vaste P-voetbaldoelen. De voetbaldoelen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. SKOR onderscheidt zich van de concurrent door vele innovatieve verbeteringen, waaronder de netstrip, spankabel en een hoogwaardig extrusie profiel voetbal goal.

Een voetbalgoal op maat

SKOR levert verplaatsbare voetbaldoelen variërend in de afmetingen 1,2x0,8mtr t/m 7,32x2,44mtr. Voor elke doelgroep en/of gebruik hebben wij een passend verplaatsbaar voetbaldoel. De verplaatsbare voetbaldoelen zijn ideaal voor op onder andere jeugd voetbalvelden. Wij bieden ook het innovatieve kruiwagenmodel. Bij dit model zit er aan één kant een draagbeugel en aan de andere kant transportwielen, wat ervoor zorgt dat de doelen super snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. Ook hebben we er aan gedacht dat de doelen op deze manier eenvoudig door de poorten van het veld af te rijden zijn. Naast verplaatsbare voetbaldoelen bieden wij ook diverse andere artikelen passend bij jouw verplaatsbare voetbal doel, zoals doelverzwaarders, grondhaken, grondankers, bokwielen, draagbeugels enz. Daarnaast hebben we ook wegdraaidoelen, straatsportdoelen en voetbalgoaltjes voor thuis voor je in ons assortiment voetbal goals.

Voetbaldoelen kopen en toebehoren

Bij het kopen van voetbaldoelen kijk je natuurlijk naar de afmetingen van het doel, de mate van stabiliteit en naar de afwerking. We verzekeren je dat de voetbaldoelen van SKOR veilig en fraai afgewerkt zijn. We zorgen ervoor dat je doelen geleverd worden met de juiste netbevestiging, netborging en passende grondpotten en spanpalen. Het voetbalnet is ook onmisbaar als het gaat om voetbaldoelen. De voetbalnetten zijn er in verschillende diktes. Hoe dikker het net, hoe langer de levensduur. Daarnaast moet het net wel passen op het voetbalgoall. Geef aan wat je nodig hebt en we helpen je graag bij jouw keuze in het juiste net voor je voetbal doel.

Een voetbaldoel koop je bij SKOR

Vind je het lastig om uit die vele voetbaldoelen te kiezen? Vraag ons dan om een adviesgesprek. We gaan graag met jou om tafel om te bespreken wat je wensen zijn omtrent jouw voetbal goal. Daar proberen we zo goed mogelijk op aan te sluiten. Maatwerk voor een voetbal doel is ook mogelijk, we horen graag van je!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder