Voetbaldoel 3x1

Voetbaldoel 3x1

Het voetbaldoel 3x1 is één van de meest verkochte formaten voetbaldoelen, net als het voetbaldoel 5x2. Deze zijn volledig gelast. Het voetbaldoel 3x1 wordt gebruikt tijdens de trainingen en wedstrijden door teams van de KNVB leeftijdscategorie O7, O8 en O9. Ook wordt dit doel veel gebruikt door overige teams die bijvoorbeeld spelvormen trainen zonder keeper of op een kleiner speelveld. SKOR heeft het grootste assortiment en alle voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Een voetbaldoel 3x1 is in tegenstelling tot andere voetbaldoelen eenvoudiger samen te stellen, omdat je eigenlijk alleen maar een keuze hoeft te maken van welke profiel het doel moet worden gemaakt en welk type netbevestiging je wilt. De enige accessoire die wel eens wordt gekozen is doel verzwaring. Het voetbaldoel 3x1 is door zijn formaat goed handelbaar en door het gewicht eenvoudig te verplaatsen door een trainer of door twee jeugdspelers. Alle voetbaldoelen worden volledig gelast of zijn demontabel te bestellen.

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voetbaldoel 3x1 uit voorraad leverbaar

SKOR is al jarenlang marktleider en alle producten worden in onze eigen fabriek gemaakt. Wij weten hoe belangrijk het is om snel te kunnen leveren en daarom produceren wij onze voetbal doelen op voorraad. Je hoeft dus niet lang te wachten! Bestel je voetbaldoel 3x1 bij ons eenvoudig online en krijg snel geleverd. Ook voor doelnetten en trainingsmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres.

Gebruik van een voetbaldoel 3x1 

SKOR levert niet alleen aan voetbalverenigingen. Wij leveren ook aan mensen die op zoek zijn naar een voetbaldoel voor in de tuin. Het voetbaldoel 3x1 is daar ook uitermate geschikt voor. Zeker als je een wat kleinere tuin hebt en je wilt dat de ballen niet te hoog geschoten worden, dan kies je voor een voetbaldoel 3x1. Naast doelen in dit formaat hebben we ook voeltbaldoelen in 7,32 x 2,44 of kleinere straatsportdoelen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie over het voetbaldoel 3x1

Heb je interesse in ons voetbaldoel 3x1 of heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie? Stuur je vraag op naar info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk! 

 

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder