Voetbaldoel 3x1,5

Voetbaldoel 3x1,5

Het voetbaldoel 3x1,5 wordt veel gebruikt bij onze zuiderburen in België. Deze doelen zijn een halve meter hoger dan het voetbaldoel 3x1 die we in Nederland veel gebruiken. Het kan een mooie variatie zijn die je met dit voetbaldoel 3x1,5 aanbrengt tijdens een training. Immers altijd op dezelfde afmeting doelen spelen wordt saai en brengt gewoonte en automatisme met zich mee. SKOR heeft het grootste assortiment en alle voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Een voetbaldoel 3x1,5 is in tegenstelling tot andere voetbaldoelen eenvoudig samen te stellen, omdat je alleen maar een keuze hoeft te maken van welke profiel het doel moet worden gemaakt en welk type netbevestiging je wilt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor doel verzwaring voor extra stevigheid. Het voetbaldoel 3x1,5 is door zijn formaat goed handelbaar en door het gewicht eenvoudig te verplaatsen door een trainer of door twee jeugdspelers.
Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voetbaldoel 3x1,5 uit voorraad leverbaar

SKOR is al jarenlang marktleider in diverse soorten en maten voetbaldoelen en alle producten worden in onze eigen fabriek gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een vast voetbaldoel, seniorendoelen of in wegdraaimodel. Wij weten hoe belangrijk het is om snel te kunnen leveren en daarom produceren wij onze voetbaldoelen op voorraad. Je hoeft dus niet lang te wachten! Bestel je voetbaldoel 3x1,5 bij ons eenvoudig online en krijg snel geleverd. Ook voor doelnetten en trainingsmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres.

Gebruik van een voetbaldoel 3x1,5 

SKOR levert niet alleen aan voetbalverenigingen. Wij leveren ook aan mensen die opzoek zijn naar een voetbaldoel voor in de tuin. Het voetbaldoel 3x1,5 is daar ook uitermate geschikt voor. Zeker als je een wat kleinere tuin hebt. Je wilt niet dat de bal iedere keer hoog over wordt geschoten, zodat je de bal steeds moet ophalen. Kies dan dus voor een voetbaldoel 3x1,5! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie ontvangen over het voetbaldoel 3x1,5

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons voetbaldoel 3x1,5 of heb je nog vragen naar het lezen van bovenstaande informatie? Stel je vraag gerust via info@skor.nl of spreek met een van onze productspecialisten door te bellen naar 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder