Voetbaldoel 3x2

Voetbaldoel 3x2

Het voetbaldoel 3x2 is een afgeleide van een handbaldoel en heeft dezelfde afmetingen. Meestal wordt het voetbaldoel 3x2 toegepast op trapveldjes op bij mensen in de achtertuin. Ze zijn echt ideaal! Niet te groot, want dan is het niet leuk om op te voetballen als de ruimte waarin ze staan wat aan de kleine kant is. Maar ook niet te klein, want het is leuk om in een voetbaldoel 3x2 te staan als keeper om ballen tegen te houden. Zeker voor kinderen is dit een gaaf voetbaldoel. De verplaatsbare voetbaldoelen van SKOR zijn volledig gelast en zijn daardoor erg duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn een aanwinst voor in de tuin en nodigen uit om lekker te voetballen. Onze voetbaldoelen 3x2 zijn uit voorraad leverbaar, zodat je snel van je aankoop kunt genieten!
Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke keuzes heb ik om mijn voetbaldoel 3x2 samen te stellen?

SKOR heeft verschillende doelprofielen voor de diverse beschikbare voetbaldoelen. Voor een voetbaldoel 3x2 kun je kiezen voor een 80/90 ovaalprofiel of een 80/40 kokerprofiel. De verschillen zitten in het soort netbevestiging (nethaak vs netstrip of Comfix), maar ook de robuustheid van het profiel. Een 80/90 ovaalprofiel oogt wat dikker en daardoor stoerder. Ook bieden we je de mogelijkheid om verschillende accessoires te kiezen voor je voetbaldoel 3x2. Zo kun je bij ons wielen en draagbeugels aanschaffen, zodat het verplaatsen van het voetbaldoel een makkie wordt! Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor geïntegreerd of verplaatsbare gewichten. Hiermee zorg je ervoor dat het voetbaldoel 3x2 niet kan verplaatsen of kantelen. SKOR biedt je ook de mogelijkheid om verschillende doelnetten te kiezen. Zo hebben we doelnetten in witte of in groene kleuren beschikbaar.

Een duurzaam voetbaldoel 3x2

SKOR is marktleider en produceert en levert al bijna 20 jaar voetbaldoelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Eredivisie clubs als Ajax, Feyenoord en PSV kiezen daarom voor onze materialen! Het voetbaldoel 3x2 is zo ontwikkeld dat deze licht is in gebruik. Dat wil zeggen; je verplaatst het doel eenvoudig en zonder te veel fysieke belasting. Licht betekent bij SKOR uiteraard ook dat het doel sterk is, want wij geven tot wel 10 jaar garantie op onze producten.

Voetbaldoel 3x2 kopen?

Wil je meer weten over ons voetbaldoel 3x2? Of heb na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of onze andereproducten, als bijvoorbeeld doelen voor straatsport of doelen 3x1 meter? Stel je vraag gerust via het e-mailadres info@skor.nl of neem contact met ons op door te bellen naar 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is natuurlijk ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder