Voetbaldoel 5x2

Voetbaldoel 5x2

Het voetbaldoel 5x2 is één van de meest verkochte formaten voetbaldoelen, net als het voetbaldoel 7,32x2,44. Het voetbaldoel 5x2 wordt gebruikt als jeugd voetbaldoel, maar ook door senioren als zij trainen op een kleiner veld. SKOR heeft het grootste assortiment en alle voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Als je een nieuwe voetbaldoel 5x2 gaat kopen, dan is het belangrijk om de configuratie van het voetbaldoel af te stemmen op de infrastructuur van het sportpark. Is deze vrij toegankelijk voor iedereen? Zijn er vaste plekken op het veld waar doelen staan of moeten deze na de training van het veld af? Moeten de doelen verzwaard worden voor extra stevigheid? Zomaar wat overwegingen die bepalen hoe wij jouw voetbaldoel gaan bouwen.
Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opties voetbaldoel 5x2

Profiel

De pupillen voetbaldoelen van SKOR zijn te kiezen in verschillende afmetingen qua profiel. De meeste jeugd voetbaldoelen worden gemaakt van een 80/90 ovaal profiel, maar het is ook mogelijk om voor een 100/120 ovaal profiel te kiezen. Dit beinvloed de sterkte en het aangezicht. Alle voetbaldoelen worden volledig gelast of zijn demontabel te bestellen.

Netbevestiging

Vervolgens kies je het soort netbevestiging dat je wilt. De afweging hier is vooral; hoeveel tijd is er beschikbaar om het voetbaldoel 5x2 te onderhouden? SKOR heeft drie type netbevestigingen: de netstrip, Comfix of het gefreesde profiel. De laatste twee zijn onderhoudsarme systemen en zorgen ervoor dat het doelnet netjes op zijn plaats blijft zitten in het voetbaldoel.

Accessoires

Als laatste kies je de accessoires voor je voetbaldoel 5x2. We hebben draagbeugels om het voetbaldoel op te kunnen tillen, wielen die we op verschillende manieren aan het doel kunnen bevestigen (afhankelijk van de rijrichting en de werkpoorten) en gewichten om het verplaatsbare voetbaldoel te kunnen verzwaren. Dit kan geïntegreerd worden in het doelprofiel of los te bevestigen. Zoals je leest is er veel mogelijk om je voetbaldoel 5x2 samen te stellen. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Wist je dat het voetbaldoel 5x2 op het hoogste niveau gebruikt wordt door verschillende eredivisie clubs als Ajax, Feyenoord en PSV?

Pupillen voetbaldoel of jeugd voetbaldoel?

Als je op internet zoekt naar een voetbaldoel 5x2, dan komen er verschillende benamingen naar voren in de zoekresultaten. Een voetbaldoel 5x2 wordt namelijk ook wel pupillen voetbaldoel genoemd. De leeftijdscategorieen onder 10, 11 en 12 spelen op dit soort voetbaldoelen. Een andere veel voorkomende benaming voor het voetbaldoel 5x2 is jeugd voetbaldoel. Dit is meer een verwijzing naar jonge kinderen, maar hiermee worden exact dezelfde voetbaldoelen bedoeld. Naast jeugd voetbaldoelen hebben we bijvoorbeeld ook seniorendoelen of straatsportdoelen in ons assortiment. 

Voetbaldoel 5x2 kopen

SKOR is marktleider en produceert en levert al bijna 20 jaar voetbaldoelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Eredivisie clubs als Ajax, Feyenoord en PSV kiezen daarom voor onze materialen! Het voetbaldoel 5x2 is zo ontwikkeld dat deze licht is in gebruik. Dat wil zeggen; je verplaatst het pupillen voetbaldoel eenvoudig en zonder te veel fysieke belasting. Licht betekent bij SKOR uiteraard ook dat het voetbaldoel sterk is. Onze voetbaldoelen zijn volledig gelast en daarom geven wij tot wel 10 jaar garantie op onze producten. 

Meer informatie ontvangen over voetbaldoel 5x2

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons voetbaldoel 5x2 of heb je nog vragen naar het lezen van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder