Voetbaldoel 7,32 x 2,44

Voetbaldoel 7,32 x 2,44

Het voetbaldoel 7,32x2,44 van SKOR is met afstand het beste product dat er wereldwijd te koop is. Het is het gevolg van jarenlange ervaring en doorontwikkeling van het product. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsarm product! De kwaliteit zie je terug in de robuust uitgevoerde profielen, verbindingen en bevestigingsmaterialen. Dat het voetbaldoel 7,32x2,44 onderhoudsarm is komt vooral door de verschillende type netbevestigingen waaruit je kunt kiezen. Deze zorgen ervoor dat het doelnet niet los kan raken, zodat de scheidsrechter voorafgaand aan de wedstrijd het doel niet kan afkeuren. Wist je dat het voetbaldoel 7,32x2,44 op het hoogste niveau gebruikt wordt door verschillende eredivisie clubs als Ajax, Feyenoord en PSV?

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Senioren voetbaldoel 7,32x2,44

Een senioren voetbaldoel 7,32x2,44 van SKOR zorgt voor jarenlang probleemloos speelplezier. Het doel is zo ontwikkeld dat er minimale onderhouds inspanningen nodig zijn. Kijk eens per maand even of het doelnet geen kapotte mazen heeft en of alle bouten nog vast zitten en geniet als materiaalman van de blije gezichten van de voetballers die een doelpunt scoren. Hoe fijn is dat? Wist je dat je bij SKOR ook opklapbare netbeugels en spanpalen kunt kopen?

Netbevestiging voetbaldoel 7,32x2,44

Het meest bijzondere aan het voetbaldoel 7,32x2,44 zijn de netbevestigingen. Er zijn drie systemen; netstrip, comfix en aluminium gefreesd. Voorals het aluminium gefreesde profiel en het Comfix systeem zijn geweldig! Het principe is heel simpel. Je sluit het doelnet op door middel van een rubberen pees, zodat deze nooit meer los kan schieten. Je haalt de rubberen pees alleen los wanneer je de doelnetten gaat vervangen. Nooit meer met je trap of ladder langs het voetbaldoel 7,32x2,44 om de netten steeds opnieuw vast te zetten. Die tijd kun je besparen, zodat je andere dingen kunt aanpakken. De tijd van vrijwilligers is immers schaars.

Meer informatie ontvangen over het voetbaldoel 7,32x2,44?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons voetbaldoel 7,32x2,44, ook wel senioren voetbaldoel genoemd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld onze vaste doelen, verplaatsbare voetbaldoelen of straatsport doelen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder