Stalen voetbaldoel

Stalen voetbaldoel

Onze voetbaldoelen worden gemaakt van twee verschillende soorten materialen: aluminium en staal. De aluminium voetbaldoelen worden gebruikt voor op het veld en de stalen doelen worden vaak gebruikt voor op (school)pleinen. Onze stalen doelen zijn vervaardigd uit verzinkt staal. De stalen doelen zijn ten opzichte van aluminium voetbaldoelen een stuk steviger en vervormen dan ook nauwelijks onder gewicht of hitte. Stalen doelen zijn daarentegen wel zwaarder in gewicht dan aluminium doelen. Dit hoeft geen nadeel te zijn, omdat stalen doelen vaak vast in de grond worden gemonteerd en niet verplaatst hoeven te worden, zoals vaak wel het geval is bij veldvoetbal. De stalen doelen zijn dan ook uitermate geschikt voor de straatsport. Door de stevige constructie zijn de stalen doelen vandalismebestendig en daarmee goed inzetbaar in de openbare ruimte. Op deze pagina vind je de vier verschillende modellen die we aanbieden.

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze stalen doelen

Je vindt op deze pagina vier verschillende stalen doelen in drie verschillende afmetingen: 1,2x0,8 meter, 2x1 meter en 3x2 meter. Alle modellen zijn voorzien van volledig doorgelaste spijlen. Over deze spijlen loopt een verstevigings-as. Hierdoor is de constructie van de stalen doelen erg stevig en hebben de doelen een optimale levensduur! Naast een standaard 3x2 meter doel vind je bij ons ook een 3x2 meter doel dat multifunctioneel inzetbaar is: het Palermo doel. Dit model is aan de achterkant voorzien van een staander inclusief basketbalbord met netje. Hierdoor kan er zowel gevoetbald als gebasketbald worden op dit doel!

Waarom stalen doelen van SKOR?

Onze stalen doelen worden net als al onze andere voetbaldoelen geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor ben je bij SKOR verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn onze voetbaldoelen ruim op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Benieuwd naar het productieproces van o.a. onze stalen doelen? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in Almelo!

Stalen voetbaldoel kopen?

Hopelijk heb je op deze pagina het stalen doel gevonden dat jij nodig hebt. Naast stalen doelen vind je op onze site ook aluminium voetbaldoelen. Ons assortiment stopt niet bij de voetbaldoelen: voor al je sportbenodigdheden kun je bij ons terecht, van voetballen tot teamkleding. Heb je nog vragen over de verschillende doelen of de andere voetbalproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder