Straatsport doelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk straatsportdoel bij jouw gemeente hoort?

Straatsportdoelen worden in de volksmond ook wel antivandalen doelen genoemd. Of voetbaldoeltjes voor de openbare ruimte of trapveld doeltjes. Van trapveld tot schoolplein en van camping tot voetbalclub. Alle voetbalveldjes die openbaar zijn en daarmee toegankelijk voor iedereen die lekker wil voetballen, onze straatsport doelen zie je terug op vele plekken in de openbare ruimte! Met een SKOR straatsport doel ben je verzekerd van een zeer degelijk, onderhoudsarm en vandalismebestendig product. Uiteraard voldoen onze straatsportdoelen aan de normeringen en zijn daarmee uitermate veilig. Ideaal, want zo kun je op ieder moment van de dag gebruikmaken van de doelen voor een partijtje voetbal. Doordat de straatsportdoelen verankerd worden in de grond zijn ze uitermate geschikt voor zowel beheerde als onbeheerde plekken!

 • Bekijk onze straatsportdoelen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

VOORDELEN VAN VOETBALDOELEN BIJ SKOR

 • Het grootste assortiment

  Kies het straatsport doel dat bij jou past en selecteer de opties die jij nodig hebt.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • 10 jaar garantie

  Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze vaste voetbaldoelen.

 • Alleen de beste kwaliteit

  Onze straatsportdoelen worden door veel gemeenten en scholen gebruikt en vanuit die ervaring voldoen ze aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Geweldige service

  Heb je een probleem, bel ons! Wij helpen je graag. Onze service teams staan voor klaar. Zelf reparatie op locatie

 • Scherpe prijzen

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Veiligheid

  Onze straatsportdoelen zijn 100% veilig en voldoen aan de NEN normen

 • Bekijk onze straatsportdoelen
 • Plan adviesgesprek

De populairste straatvoetbaldoelen

Hieronder zie je een selectie van de populairste straatvoetbaldoelen. 

Het perfecte doel voor iedere omgeving

Voor iedereen die gaat voor de winst. Waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Bekijk onze brand catalogus

Ons assortiment straatsportdoelen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten straatsportdoelen, ook wel antivandalendoelen genoemd. Je kunt kiezen voor een doel met een vierkant of ronde paal en lat. Daarnaast zijn onze straatsportdoelen in verschillende afmetingen te verkrijgen. Om het eenvoudig te houden hebben wij onze antivandalendoelen verschillende namen gegevens: Palermo, Torino, Udinese en Parma. Wanneer je voor het Palermo of Torino doel kiest, ben je verzekerd van de grootste afmeting die wij bij de straatsport doelen aanbieden: 3x2 meter. Het Palermo model is hierbij multifunctioneel inzetbaar: aan de achterzijde van het doel is een basketbalstaander met basketbalbord gemonteerd! Zo kun basketballen én voetballen. Valt je keuze op het Parma doel? Dit antivandalendoel heeft een afmeting van 1,2x0,8 meter en is het kleinste en daarmee voordeligste doel dat je op deze pagina vindt. Tussen deze modellen in zit het Udinese doel met een afmeting van 2x1 meter. De doelen zijn allemaal voorzien van stalen spijlen inclusief een horizontale verstevigingsas, zodat het doel tegen een stootje kan! Met een straatsportdoel van SKOR verzeker jij jezelf van een kwalitatief hoogwaardig antivandalendoel.

Lees meer

Eigen productie

Al onze straatsport doelen worden, net als de andere voetbaldoelen die wij aanbieden voor op het veld, allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Hier wordt iedere dag gewerkt met de meest vakkundige mensen en de beste materialen, zodat we een topproduct kunnen aanbieden. Bij de productie van voetbaldoelen maken wij gebruik van twee verschillende materialen: aluminium voor de voetbaldoelen die geschikt zijn voor op het veld en staal voor de straatsport doelen, ook wel antivandalen doelen genoemd. Beide soorten doelen worden volledig gelast. Een groot voordeel een aluminium voetbaldoel is het gewicht: door het lichte gewicht is een aluminium doel eenvoudig te verplaatsen, wat erg handig is wanneer je tijdens de training een extra doel wilt gebruiken. Een straatsport doel is vanwege het gebruik van staal een stuk zwaarder in gewicht, maar daarmee ook steviger. Staal is dan ook het ideale materiaal om te gebruiken voor vaste straatsport doelen die in de (onbeheerde) openbare ruimte worden geplaatst! Ben je benieuwd hoe wij onze voetbaldoelen produceren? Neem gerust contact met ons op, we geven je graag een rondleiding door onze fabriek!

 

Straatsport doel kopen?
Hopelijk ben je inmiddels meer te weten gekomen over de straatsportdoelen die wij aanbieden en heb je een doel naar jouw wens kunnen vinden! Ben je op zoek naar een volledig afgesloten veld voor op je schoolplein of voetbalclub? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende pannakooien die we aanbieden! Heb je nog vragen over de verschillende doelen of de andere voetbalproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Mooie voorbeelden van straatsportdoelen van SKOR

Hier zie je een aantal straatsportdoelen in het wild. Klik op de foto voor het verhaal. 

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke verschillende straatsport doelen bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je vier verschillende soorten straatsport doelen en drie verschillende afmetingen: 1,2x0,8 meter, 2x1 meter en 3x2 meter. Het 3x2 meter straatsport doel is verkrijgbaar in twee modellen: een model dat speciaal is gemaakt voor voetbal en een multifunctioneel model dat je zowel kunt gebruiken voor een potje voetbal als basketbal! Heb je vragen over de verschillende soorten doelen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Van welk materiaal worden de straatsport doelen gemaakt?

Onze straatsport doelen worden, in tegenstelling tot de andere doelen die wij maken, niet gemaakt van aluminium, maar van staal. De straatsport doelen worden vastgemonteerd in het straatwerk en staan in de openbare ruimte. Door gebruik te maken van verzinkt staal kunnen de straatsport doelen tegen een stootje en hoef je niet bang te zijn voor schade als gevolg van vandalisme!

Waar worden de straatsport doelen gemaakt?

Al onze doelen, en dus ook de straatsport doelen, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

80% van onze klanten geeft ons 5 sterren

4,6

150+ reviews

Straatsport doelen

Straatsport doelen kopen

Van camping tot schoolplein, onze straatsport doelen zie je terug op vele plekken in de openbare ruimte! Met een SKOR straatsport doel ben je verzekerd van een zeer degelijk, onderhoudsarm en vandalismebestendig product. Ideaal, want zo kun je op ieder moment van de dag gebruikmaken van de doelen voor een partijtje voetbal. Door de stevige fundatie van de straatsport doelen zijn de doelen uiterst geschikt voor zowel beheerde als onbeheerde plekken!

Vraag adviesgesprek aan

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze straatsport doelen

Wij bieden vier verschillende modellen straatsport doelen aan: Palermo, Torino, Udinese en Parma. Wanneer je voor het Palermo of Torino doel kiest, ben je verzekerd van de grootste afmeting die wij bij de straatsport doelen aanbieden: 3x2 meter. Het Palermo model is hierbij multifunctioneel inzetbaar: aan de achterzijde van het doel is een basketbalstaander met basketbalbord gemonteerd! Valt je keuze op het Parma doel? Dit is met een afmeting van 1,2x0,8 meter het kleinste en daarmee voordeligste doel dat je op deze pagina vindt. Tussen deze modellen in zit het Udinese doel met een afmeting van 2x1 meter. De doelen zijn allemaal voorzien van spijlen inclusief een horizontale verstevigingsas, zodat het doel tegen een stootje kan!

Productieproces in Almelo

Al onze straatsport doelen worden, net als de andere voetbaldoelen die wij aanbieden voor op het veld, allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Hier wordt iedere dag gewerkt met de meest vakkundige mensen en de beste materialen, zodat we een topproduct kunnen aanbieden. Bij de productie van voetbaldoelen maken wij gebruik van twee verschillende materialen: aluminium voor de voetbaldoelen die geschikt zijn voor op het veld en staal voor de straatsport doelen. Beide soorten doelen worden volledig gelast. Een groot voordeel een aluminium voetbaldoel is het gewicht: door het lichte gewicht is een aluminium doel eenvoudig te verplaatsen, wat erg handig is wanneer je tijdens de training een extra doel wilt gebruiken. Een straatsport doel is vanwege het gebruik van staal een stuk zwaarder in gewicht, maar daarmee ook steviger. Staal is dan ook het ideale materiaal om te gebruiken voor vaste straatsport doelen die in de (onbeheerde) openbare ruimte worden geplaatst! Ben je benieuwd hoe wij onze voetbaldoelen produceren? Neem gerust contact met ons op, we geven je graag een rondleiding door onze fabriek!

Straatsport doel kopen?

Hopelijk ben je inmiddels meer te weten gekomen over de straatsport doelen die wij aanbieden en heb je een doel naar jouw wens kunnen vinden! Ben je op zoek naar een volledig afgesloten veld voor op je schoolplein of voetbalclub? Bekijk dan ook onze vaste-, verplaatsbare of wegdraaidoelen!Heb je nog vragen over de verschillende doelen in verschillende soorten en maten of de andere voetbalproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder