Vaste voetbaldoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk vast voetbaldoel bij jouw club hoort?

Je kent ze wel, de doelen op het hoofd- of bijveld van jouw voetbalvereniging. Een product dat onmisbaar is, maar voor velen onzichtbaar. De vaste voetbaldoelen van SKOR zijn door de jaren heen doorontwikkeld en vertegenwoordigen de hoogste kwaliteitsstandaard van de wereld! Onze vaste voetbaldoelen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, afgestemd op het gebruik en de accessoires eveneens. Het afwerkingsniveau is geweldig. SKOR biedt jou als enige de mogelijkheid om zelf je voetbaldoel samen te stellen, volledig naar eigen smaak en wensen. Denk bijvoorbeeld aan ons Comfix netbevestiging systeem, maar ook de nieuwe opklapbare netbeugel (maaibeugel) om onderhoud aan het veld te kunnen plegen. Hieronder vind je een  overzicht van de vast voetbaldoelen die wij jou kunnen bieden.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Voor maximale prestaties voor sporters met winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van vaste voetbaldoelen van SKOR

 • Het grootste assortiment

  Kies het vaste voetbaldoel dat bij jou past en selecteer de opties die jij nodig hebt

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • 10 jaar garantie

  Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze vaste voetbaldoelen.

 • Alleen de beste kwaliteit

  Onze vaste voetbaldoelen worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Geweldige service

  Heb je een probleem, bel ons! Wij helpen je graag. Onze service teams staan voor klaar. Zelf reparatie op locatie.

 • Scherpe prijzen

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Veiligheid

  Onze vaste voetbaldoelen zijn 100% veilig en voldoen aan de KNVB en NEN normen.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

De populairste vaste voetbaldoelen van 2021

Hieronder zie je een selectie van onze populairste vaste voetbaldoelen van 2021

Shop nu

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalogus

Kooi model of P model?

Kooi-model

Vaste voetbaldoelen zijn in twee basis uitvoeringen te koop bij SKOR. De eerste is het Kooi-Doel, ook wel WK doel genoemd. Dit voetbaldoel kenmerkt zich door de fraaie vierkante vorm van het doelnet dat je ook veelvuldig ziet op televisie tijdens Eredivisie wedstrijden of de EK’s en WK’s. Het doelnet wordt op spanning gehouden door spanpalen. Kijk ook eens bij ons assortiment spanpalen om te kijken welke opties we daar voor je bieden. Kooi model voetbaldoelen adviseren wij vaak voor het gebruik op hoofdvelden of in een voetbalstadion.

 

P-Model

Naast het kooi model vaste voetbaldoelen kun je ook kiezen voor het P model. Dit doel kenmerkt zich door de P vormige beugels gemonteerd vanaf de kruising naar de paal. Deze P Beugels zijn bedoeld om het doelnet naar achter te geleiden, zodat deze niet tegen de rug van de keeper aan komt. Wij adviseren P-Doelen voor bijvelden en trainingsvelden. Deze voetbaldoelen zijn veel minder onderhoudsgevoelig dan de Kooi-Doelen.

Lees meer

Vaste doelen met of zonder montage

Wist je dat SKOR je de mogelijkheid biedt om de vaste voetbaldoelen te installeren en monteren? Onze SKOR monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van voetbaldoelen, dugouts en wegdraaidoelen. Je maakt dan ook aanspraak op de garantie die wij geven! Je mag het uiteraard ook zelf doen. Dan leveren wij je bestelling netjes bij je af inclusief de benodigde montage instructies. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen voor advies. Ook als er naar verloop van tijd problemen ontstaan door bijvoorbeeld vandalisme, dan staat SKOR voor je klaar. Onze service monteurs kunnen de vaste voetbaldoelen snel repareren!

 

Gelaste of gezaagd hoekverbinding

als je een vast voetbaldoel bij SKOR koopt dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een gezaagde hoekverbinding of een gelaste hoekverbinding. Het grote verschil zit hem in de stevigheid. Bij een gezaagde hoekverbinding worden de paal en de lat onder 45 graden gezaagd. Middels het inwendige koppelstuk worden paal en lat samengebracht en vastgezet middels de speciaal bijgeleverde bevestigingsmaterialen. De gelaste hoekverbinding werk net iets anders. We zagen de lat onder 45 graden en vervolgens een klein stuk paal ook. Die worden dan aan elkaar gelast en vervolgens voorzien van witte poedercoating 

 

Online vaste voetbaldoelen kopen

Heb je vragen over onze vaste voetbaldoelen? Wil je ze direct bestellen? Het kan allemaal. Bij eventuele vragen staan onze specialisten voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Ook bij vragen over bijvoorbeeld onze verplaatsbare- of wegdraaidoelen kun je bij ons terecht. Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur je vraag op naar info@skor.nl. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.

Lees meer
Vaste voetbaldoelen

Vaste voetbaldoelen

Je kent ze wel, de doelen op het hoofd- of bijveld van jouw voetbalvereniging. Een product dat onmisbaar is, maar voor velen onzichtbaar. De vaste voetbaldoelen van SKOR zijn door de jaren heen doorontwikkeld en vertegenwoordigen de hoogste kwaliteitsstandaard van de wereld! Onze vaste voetbaldoelen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, afgestemd op het gebruik en de accessoires eveneens. Het afwerkingsniveau is geweldig. SKOR biedt jou als enige de mogelijkheid om zelf je voetbaldoel samen te stellen, volledig naar eigen smaak en wensen. Denk bijvoorbeeld aan ons Comfix netbevestiging systeem, maar ook de nieuwe opklapbare netbeugel om onderhoud aan het veld te kunnen plegen. Hieronder vind je een  overzicht van de vast voetbaldoelen die wij jou kunnen bieden.

Hulp nodig bij het uitkiezen van een vast voetbaldoel?

Wij helpen je graag een vast doel te kiezen dat bij jouw wensen past! Ook maatwerk is mogelijk. Zo hebben we diverse andere typen voetbaldoelen in ons assortiment. Vraag direct een offerte aan. 

Vraag adviesgesprek aan

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kooi model of P Model?

Kooi-model

Vaste voetbaldoelen zijn in twee basis uitvoeringen te koop bij SKOR. De eerste is het Kooi-Doel. Dit voetbaldoel kenmerkt zich door de fraaie vierkante vorm van het doelnet dat je ook veelvuldig ziet op televisie tijdens Eredivisie wedstrijden of de EK’s en WK’s. Het doelnet wordt op spanning gehouden door spanpalen. Kijk ook eens bij ons assortiment spanpalen om te kijken welke opties we daar voor je bieden. Kooi model doelen adviseren wij vaak voor het gebruik op hoofdvelden of in een voetbalstadion.

P-Model

Naast het kooi model vaste voetbaldoelen kun je ook kiezen voor het P model. Dit doel kenmerkt zich door de P vormige beugels gemonteerd vanaf de kruising naar de paal. Deze P Beugels zijn bedoeld om het doelnet naar achter te geleiden, zodat deze niet tegen de rug van de keeper aan komt. Wij adviseren P-Doelen voor bijvelden en trainingsvelden. Deze voetbaldoelen zijn veel minder onderhoudsgevoelig dan de Kooi-Doelen.

Vaste voetbaldoelen met of zonder montage

Wist je dat SKOR je de mogelijkheid biedt om de vaste voetbaldoelen te installeren en monteren? Onze SKOR monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van voetbaldoelen, dugouts en wegdraaidoelen. Je maakt dan ook aanspraak de op garantie die wij geven! Je mag het uiteraard ook zelf doen. Dan leveren wij je bestelling netjes bij je af inclusief de benodigde montage instructies. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen voor advies. Ook als er naar verloop van tijd problemen ontstaan door bijvoorbeeld vandalisme, dan staat SKOR voor je klaar. Onze service monteurs kunnen de vaste voetbaldoelen snel repareren!

Online vaste voetbaldoelen kopen

Heb je vragen over onze vaste voetbaldoelen? Wil je ze direct bestellen? Het kan allemaal. Bij eventuele vragen staan onze specialisten voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Ook bij vragen over bijvoorbeeld onze verplaatsbare doelen of wegdraaidoelen kun je bij ons terecht. Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur je vraag op naar info@skor.nl. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingenaal.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder