Verplaatsbare voetbaldoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk verplaatsbaar voetbaldoel bij jouw club hoort?

SKOR heeft het grootste assortiment voetbaldoelen! Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing. Naast de verschillende afmetingen verplaatsbare voetbaldoelen, zoals minidoeltjes, jeugddoeltjes en seniorendoelen bieden we je ook de mogelijkheid om jouw type netbevestiging te kiezen. Wil je bijvoorbeeld niet meer hoeven omkijken naar de doelnetten die losraken, kies dan voor “Comfix”. Ook zijn de voetbaldoelen van SKOR te voorzien van slimme accessoires. Denk bijvoorbeeld aan wielen op verschillende plaatsen aan het doel, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen over het voetbalveld. Daarnaast kun je ook kiezen voor draagbeugels en doel verzwaring. Daarmee zorg je ervoor dat het doel niet kan omkiepen. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met het samenstellen van jouw verplaatsbare voetbaldoel!


Hulp nodig bij het uitkiezen van een verplaatsbaar voetbaldoel?
Wij helpen je graag een verplaatsbaar doel te kiezen dat bij jouw wensen past! Ook maatwerk is mogelijk. Vraag direct een offerte aan.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Voor maximale prestaties voor sporters met winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van verplaatsbare voetbaldoelen van skor

 • Het grootste assortiment

  Kies het voetbaldoel dat bij jou past en selecteer de opties die jij nodig hebt.

 • 10 jaar garantie

  Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze verplaatsbare voetbaldoelen.

 • Creatie in eigen beheer

  Onze fabriek met een oppervlakte van meer dan 10.000m2 staat in Almelo

 • Alleen de beste kwaliteit

  Onze verplaatsbare doelen worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Geweldige service

  Heb je een probleem, bel ons! Wij helpen je graag. Onze service teams staan voor klaar. Zelf reparatie op locatie.

 • Scherpe prijzen

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Veiligheid

  Onze verplaatsbare doelen zijn 100% veilig en voldoen aan de KNVB en NEN normen.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

De populairste verplaatsbare voetbaldoelen van 2021

Hieronder zie je een selectie van onze populairste verplaatsbare voetbaldoelen. 

Shop nu

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalogus

Waarom verplaatsbare voetbaldoelen van SKOR?

Vele profclubs en amateurverenigingen zijn al klant bij SKOR. Denk aan Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook AFC, IJsselmeervogels en Spakenburg. Waarom? Simpel! Je koopt bij ons het beste product tegen een eerlijke prijs. SKOR bestaat al bijna 20 jaar en heeft in die tijd een hele sterke reputatie opgebouwd. In onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij onze voetbaldoelen, allemaal met zorg gemaakt. Duurzaamheid en innovatie zit in ons DNA en wij bieden een uitstekende service. Mocht je problemen hebben, dan komen we bij je langs om je te helpen, zonder gezeur. We ontzorgen je graag! Kom ook eens een kijkje nemen in onze fabriek. We geven je graag een rondleiding, zodat je kunt zien hoe wij onze dug-outs, vaste doelen en straatsport doelen maken.

 

Bestel eenvoudig en snel online je verplaatsbare voetbaldoelen en bepaal of je deze wilt komen afhalen in onze fabriek of dat wij deze bij je thuis afleveren. Bijna alle voetbaldoelen worden uit voorraad geleverd, zodat je deze snel kunt gebruiken. Heb je al eens gekeken naar de trainingsmaterialen of voetballen van SKOR? Wij hebben een compleet assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Koop een totaalpakket, zodat je niet overal hoeft te shoppen. 1 adres waar je alle besteld, SKOR!.

Benieuwd naar de garantie op onze producten of heb je vragen over de mogelijkheden van onze verplaatsbare voetbaldoelen? Bekijk onze meest gestelde vragen op onze klantenservice pagina. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen.

Lees meer

Netbevestigingen

Er zijn verschillende soorten netbevestigingen. Je kunt kiezen voor diverse soorten nethaken, een netstrip, ComFix, maar ook een gefreesde netbevestiging. De nethaken bestaan al erg lang. Ze zijn eenvoudig te monteren en zodra ze kapot zijn ook makkelijk online na te bestellen.


Nethaak:

SKOR heeft een breed assortiment nethaken. Een stalen haak en diverse soorten kunststof nethaken, voor elk doel het juiste type.

 

Netstrip:

De geëvolueerde en verbeterde versie van de nethaak is de netstrip. Het grote voordeel ten opzicht van de nethaak is dat de netstrip geen uitstekende delen heeft. Dat is veiliger, maar maakt hem ook veel minder kwetsbaar en dus een langere levensduur.


ComFix:

Als je opzoek bent naar een onderhoudsarm netsysteem, dan moet je kiezen voor ComFix! Comfix is de laatste innovatie van SKOR en combineert een netstrip met een rubberpees die er samen voor zorgen dat het doelnet volledig opgesloten wordt en dus niet meer los kan raken. Geen irritaties meer van spelers omdat voetballen bij een doelpunt 2 velden verderop gehaald moeten worden. De materiaalman hoeft niet meer elke zaterdagochtend voor de wedstrijden alle doelen na te lopen. Dat is verleden tijd met ComFix. Daarnaast is ComFix zo ontwikkeld dat het voetbaldoel niet vervelend zwaar wordt. Daardoor is het verplaatsen van het doel een makkie!

 


Gefreesde netbevestiging:

Dit is een vergelijkbaar systeem als ComFix, alleen is dit een combinatie van een aluminium gefreesde netbevestiging gecombineerd met rubber. Ook met dit systeem wordt jouw voetbaldoel onderhoudsarm! Het nadeel ten opzichte van ComFix is dat het doel een stuk zwaarder is, omdat er simpelweg meer aluminium in het doel zit.

Lees meer

Verschillende doelprofielen

Er zijn verschillende soorten voetbaldoelen te koop. Wat het eerst in het oog springt is de vorm en afmeting van het doelprofiel en is erg bepalend voor de uitstraling en de kwaliteit van het doel. Bij SKOR verkopen we een breed pallet aan doelprofielen. De verschillen en eigenschappen zullen we hieronder kort toelichten. We beginnen met het 80x40 kokerprofiel. Dit profiel heeft een eenvoudige uitstraling en wordt altijd gebruikt in combinatie met nethaken. Dit profiel wordt veelal gebruikt voor de wat meer voordelige voetbaldoelen. Daarna komt het 80/90 ovaalprofiel. Dit profiel heeft een moderne ronde uitstraling en kan gebruikt worden in combinatie met de netstrip of het ComFix systeem. Je ziet dit profiel in het midden en hoog segment gebruikt worden en is relatief licht, waardoor het voetbaldoel goed hanteerbaar is. Als laatste is er het 100/120 ovaalprofiel. Dit profiel heeft een fraaie en robuuste uitstraling en wordt in het hoog segment gebruikt. Het profiel is wat zwaarder dan het 80/90 profiel en wordt gebruikt met de netstrip, ComFix en gefreesde netbevestiging.

 

Gelaste of demontabele doelen:

Als je een verplaatsbaar voetbaldoel gaat aanschaffen dan kun je de keuze maken om voor een volledig gelast voetbaldoel te kiezen of voor demontabele doelen. We zullen kort het verschil uitleggen. Volledig gelaste voetbaldoelen zijn doelen die, zoals de naam ook zegt, volledig gelast zijn. Alle hoekverbindingen, paal, lat en onderdelen worden aan elkaar gelast. Het grote voordeel hiervan is de stevigheid. Het doel voelt solide aan! Daarnaast komt het de duurzaamheid ten goede en het voetbaldoel is onderhoudsarm. Volledige gelaste voetbaldoelen zijn bij levering dus al direct klaar voor gebruik. Je zult alleen het doelnet nog even moeten inhangen. Een demontabel doel wordt in onderdelen geleverd. Je zult het doel dus op locatie in elkaar moeten zetten. Paal, lat en onderdelen worden middels koppelstukken met bout en moer verbindingen met elkaar verbonden. Je zult merken dat de stabiliteit een stuk minder is dan bij een volledig gelast doel. Ook zal je regelmatig alle bout moer verbinden moeten controle of ze niet zijn losgetrild, anders kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

Lees meer

Opties/Accessoires

Zodra je het voetbaldoel hebt gekozen dat het beste aansluit bij je wensen wordt het tijd om na te denken over mogelijke opties en accessoires. Het gebruik van je voetbaldoel moet immers zo makkelijk en veilig mogelijk. We nemen je even kort mee in de keuzes die er te maken zijn. SKOR biedt je de mogelijkheid om draagbeugels, wielen, doelverplaatsers of doelverzwaring toe te voegen aan je product, afhankelijk van je wensen. Draagbeugels, ook wel draaggrepen genoemd worden optioneel aan de onderligger van het doel gelast, zodat je het doel makkelijk kunt optillen en verplaatsen. Wielen kunnen op de kopse kant of aan de achterkant van het doel bevestigd worden afhankelijk van de poort waardoor het doel het veld moet verlaten. Daarnaast kun je de rijrichting nog aanpassen middels onze multifunctionele wielbevestigingsplaat. Ook is het mogelijk om doelverplaatsers te kopen. Dit zijn karretjes waar je het doel op kunt zetten om hem vrij van de grond te krijgen en van het veld af te rijden. Als laatste kun je nog doelverzwaring toevoegen aan het product. Verzwaring kan geïntegreerd worden in het voetbaldoel of je kunt losse gewicht over het grondraam plaatsen. Hiermee verklein je de kans op het omkiepen van het doel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden

 

Service / Lassen op locatie:

SKOR heeft een uitgebreide aftersales service, omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten goed geholpen worden in het gehele aankoopproces tot aan levering en gebruik van het voetbaldoel. Dat betekent niet een goed product leveren, maar ook goede begeleiding in het aankoopproces met duidelijke uitleg en kennisdeling. Daarnaast staan wij ook voor je klaar op het moment dat zich er een probleem voordoet. We helpen je dan graag bij het oplossing. Een voorbeeld hiervan is ons serviceteam die op locatie montage, reparatie en herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen? Neem contact met ons op en laat je informeren.

Lees meer
Verplaatsbare voetbaldoelen

Verplaatsbare voetbaldoelen

SKOR heeft het grootste assortiment voetbaldoelen! Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing. Naast de verschillende afmetingen verplaatsbare voetbaldoelen, zoals minidoeltjes, jeugddoeltjes en seniorendoelen bieden we je ook de mogelijkheid om jouw type netbevestiging te kiezen. Wil je bijvoorbeeld niet meer hoeven omkijken naar de doelnetten die losraken, kies dan voor “Comfix”. Ook zijn de voetbaldoelen van SKOR te voorzien van slimme accessoires. Denk bijvoorbeeld aan wielen op verschillende plaatsen aan het doel, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen over het voetbalveld. Daarnaast kun je ook kiezen voor draagbeugels en doel verzwaring. Daarmee zorg je ervoor dat het doel niet kan omkiepen. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met het samenstellen van jouw verplaatsbare voetbaldoel!

Hulp nodig bij het uitkiezen van een verplaatsbaar voetbaldoel?

Wij helpen je graag een verplaatsbaar doel te kiezen dat bij jouw wensen past! Ook maatwerk is mogelijk. Vraag direct een offerte aan. 

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom verplaatsbare voetbaldoelen van SKOR?

Vele profclubs en amateurverenigingen zijn al klant bij SKOR. Denk aan Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook AFC, IJsselmeervogels en Spakenburg. Waarom? Simpel! Je koopt bij ons het beste product tegen een eerlijke prijs. SKOR bestaat al bijna 20 jaar en heeft in die tijd een hele sterke reputatie opgebouwd. In onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij onze voetbaldoelen in diverse soorten en maten, allemaal met zorg gemaakt. Duurzaamheid en innovatie zit in ons DNA en wij bieden een uitstekende service. Mocht je problemen hebben, dan komen we bij je langs om je te helpen, zonder gezeur. We ontzorgen je graag! Kom ook eens een kijkje nemen in onze fabriek. We geven je graag een rondleiding, zodat je kunt zien hoe wij onze vaste voetbaldoelen, vaste doelen en straatsport doelen maken.

Bestel en koop eenvoudig je verplaatsbare voetbaldoelen online

Bestel eenvoudig en snel online je verplaatsbare voetbaldoelen en bepaal of je deze wilt komen afhalen in onze fabriek of dat wij deze bij je thuis afleveren. Bijna alle voetbaldoelen worden uit voorraad geleverd, zodat je deze snel kunt gebruiken. Heb je al eens gekeken naar de trainingsmaterialen of voetballen van SKOR? Wij hebben een compleet assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Koop een totaalpakket, zodat je niet overal hoeft te shoppen. 1 adres waar je alle besteld, SKOR!.

Verplaatsbaar voetbaldoel nodig?

Benieuwd naar de garantie op onze producten of heb je vragen over de mogelijkheden van onze verplaatsbare voetbaldoelen? Bekijk onze meest gestelde vragen op onze klantenservice pagina. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder