Vriend van SKOR

De verenigingen staan voor steeds meer uitdagingen. Vrijwilligers worden schaarser, teruglopende sponsorinkomsten en zo nog veel meer. SKOR wil jouw vereniging graag helpen en daar hebben wij het concept “Vriend van SKOR” voor ontwikkeld.

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Herken je de volgende problemen binnen jouw vereniging?

 • Tekort aan vrijwilligers

  Er zijn steeds minder vrijwilligers, waardoor de last op hun schouders te groot wordt. Denk aan de bardiensten die niet zijn geregeld of de keuken die gesloten blijft.

 • Teruglopende sponsorinkomsten

  Teruglopende sponsorinkomsten en moeite met het werven en beheren van sponsoren, waardoor er een gat in de begroting ontstaat.

 • Versplinterde inkoop

  De inkoop van voetbalmaterialen is versplinterd. De voetbalmaterialen worden bij verschillende leveranciers ingekocht, met als gevolg dat er geen consistentie is in materiaal en een te hoge aanschafprijs.

 • Minder binding met de jeugd

  Jeugd blijft na de wedstrijd niet meer in de kantine en gaat snel naar huis, terwijl zij de toekomst van de vereniging zijn.

 • Verslechterde kwaliteit jeugdtrainingen

  Trainers van de junioren weten niet hoe zij als afgeleide van het technisch beleid trainingen moeten geven. De welwillende ouder doet zijn best, maar waartoe draagt de training bij?

 • Plan adviesgesprek

Dit is hoe het werkt

Kies één of meerdere productgroep(en) die aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Even goede Vrienden als je voor een andere productgroep voorlopig nog bij een andere leverancier zit. Waar wij als Vriend kunnen helpen, doen wij dat graag. Als je de productgroep(en) hebt gekozen word je automatisch Vriend van SKOR en geniet je van veel extra voordelen. SKOR beschikt namelijk over een uitgebreid partnernetwerk. Samen met deze partners bieden wij de helpende hand om de uitdagingen binnen jullie vereniging aan te pakken.

Keuze uit: Voetballen, Voetbaldoelen/dugouts/netten, trainingsmaterialen, keepershandschoenen en teamkleding.

Werven en beheren van sponsoren

Als Vriend van SKOR helpen we jouw vereniging ook met het vinden van nieuwe sponsors en het besteden van meer aandacht aan de huidige sponsors. Dit werkt allemaal volgens een geheel automatisch mailingssysteem. Daarnaast wordt SKOR altijd sponsor van jouw voetbalvereniging, de eerste sponsor heb je dus al binnen!

Gestroomlijnde inkoop

Bij Vriend van SKOR helpen wij verenigingen om de werkdruk voor de materiaalman te verlichten. SKOR is namelijk een One-Stop-Shop voor al jouw voetbalmaterialen. Als Vriend van SKOR profiteer je van een gestroomlijnde inkoop en ontvang je maar één factuur voor al jullie materialen. Daarnaast krijgen jullie een eigen clubportaal in de huisstijl van de vereniging. Dit maakt het erg overzichtelijk en eenvoudig. Bovendien is dit ook gemakkelijk over te dragen in de toekomst. Als je Vriend wordt van SKOR dan krijg je ook nog eens korting op onze producten.

Jeugd binden en boeien

Wij helpen jou met het binden en verbinden van de jeugd. Samen met één van onze partners organiseren we toffe Esports events en schaduwcompetities voor de jeugd. Zo organiseren we naast de reguliere competitie ook een online competitie waarin de jeugdleden het tegen elkaar opnemen. De jeugdleden blijven langer aanwezig, wat zal leiden tot hogere inkomsten.

Passende begeleiding trainers en coaches

Worden ook op jouw club veel teams getraind en gecoacht door ouders of jonge leden van de club? Samen met onze partner bieden helpen wij deze trainers met praktische tips en op een toegankelijke manier op weg om een betere trainer te worden, waardoor zij met nog meer enthousiasme en kennis de jeugdteams gaan trainen en coachen. Zij leren hoe zij een training goed kunnen laten verlopen en een goede sfeer kunnen creëren in het team. Hierin staan persoonlijke, sociale en motorische ontwikkeling centraal. Samen komen we tot een positiever sportklimaat!

Adviesgesprek

Lijkt het je wat om Vriend van SKOR te worden? Dan zou je vast willen weten hoe je onze Vriend kunt worden! Je wordt Vriend van SKOR als jouw voetbalvereniging voor één, meerdere of alle productgroepen een contract met ons afsluit. Niets is verplicht.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil jij ook Vriend van SKOR worden? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij komen graag met je in contact.

Direct contact?

Je kan ons altijd bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

+31 88 008 11 00

Referenties

Elke dag sluiten meer clubs zich aan bij SKOR. Velden worden ingericht en teams worden in tenues gehezen. Word jij onze nieuwe Vriend?

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Word vriend van SKOR

Vul het formulier in en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder