VV Harkstede

Welkom bij de webshop van onze club.Hieronder de meest gebruikte clubartikelen, klik op 'Shop nu' voor het gehele clubaanbod voor spelers. Via het zoekveld 'Doorzoek de hele winkel' boven in kan een artikel worden gezocht in onze clubwebshop van SKOR.Leiders, trainers, scheidsrechters, grensrechters en accommodatiebeheerders die naar iets specifieks op zoek zijn, kunnen gebruik maken van het totale assortiment van SKOR en vervolgens de penningmeester de bestelling laten plaatsen.Sponsoren die kleding dan wel materialen willen sponsoren kunnen contact opnemen met voorzitter jan.eising@vvharkstede.nl

  • TROTSE PARTNER VAN

VV Harkstede essentials

Onderstaand de meeste gebruikte artikelen in onze clubwebshop van SKOR.Weet dat broekjes en kousen ook in kantine gekocht kunnen worden, het voordeel hiervan is dat er geen verzendkosten zijn.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder