3.659,04 3.024,00
Op voorraad
SKU
S-02300ES

Voor veel voetbalverenigingen zijn de wegdraai voetbaldoelen inmiddels een bekend begrip binnen de vereniging. Onze wegdraaibare voetbaldoelen zijn uitermate geschikt voor zowel trainings- als wedstrijddoeleinden. 

Dit wegdraaidoel heeft een afmeting van 5x2mtr, beschikt over een kunststof netstrip, heeft geïntegreerde wielen en een schoor met scharnierpunten. 

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Wegdraaidoel 5x2

Diepte 1,5m | Kunststof netstrip | incl. schoor

3.659,04 3.024,00
- +
3.659,04 3.024,00
incl. btw

Wegdraaidoel 5x2

Productbeschrijving

 • Constructie paal en lat uit aluminium extrusieprofiel, ovaal 100x120mm
 • Aluminium 100x120mm extrusieprofiel uitgevoerd met verstevigingsribben, ruimte voor een kunststof netstrip, uitsparing voor vierkantmoer voor eventuele boutverbindingen aan het doel, sleuf waar een ander type netbevestiging in te monteren is
 • Aluminium extrusieprofiel paal en lat wanddikte 2 tot 3mm
 • Opklapbare netbeugel, vervaardigd uit aluminium profiel 80x50mm en 50x50 met een wanddikte 3 tot 4mm, voorzien van een anti-lock wig
 • Boven en onderbalk, waarmee het doel aan de achterstaanders zit, zijn uitgevoerd in koker 80x80x2mm met daarin buis ø75x2mm
 • Een schoor met scharnierpunt tussen de bovenbalk en de paal zorgt voor extra stabiliteit
 • Alle scharnierpunten zijn vervaardigd uit 6mm plaatmateriaal en zijn voorzien van aluminium glijbussen en kunststof glijlagers
 • Doel is voorzien van 16 gelagerde wielen, waardoor het doel eenvoudig weg te draaien is
 • De wielen zijn in het doel geïntegreerd, zodat deze geen gevaar opleveren voor de spelers
 • Achterstaanders te monteren zonder milieubelastend beton in aluminium grondpot
 • Geïntegreerde nethaken door middel van een kunststof netstrip profiel, met gestanste netbevestigingen
 • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen
 • Inclusief montagehandleiding

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat zijn de officiële afmetingen van een voetbaldoel?

De officiële afmeting van het voetbaldoel is afhankelijk van de categorie waarin je speelt. De KNVB hanteert voor wedstrijddoelen de volgende afmetingen voor de verschillende categorieën (breedte x hoogte x diepte):
11 tegen 11: 7,32 x 2,44 x 1,50 meter. SKOR levert bij deze afmeting i.v.m. de veiligheid doelen met een diepte van 2 meter, nu de diepte die de KNVB hanteert slechts een minimum is.
8 tegen 8, 7 tegen 7 of 6 tegen 6: 5,00 x 2,00 x 1,50 meter.
4 tegen 4, 2 tegen 2: 3,00 x 1,00 meter.

SKOR biedt daarnaast ook verschillende trainings- en straatdoelen aan. Lees ook onze blog over afmetingen van een voetbaldoel!

Hebben jullie ook voetbaldoelen voor de openbare ruimte?

Ben je op zoek naar een voetbaldoel voor in de openbare ruimte? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! SKOR biedt verschillende soorten voetbaldoelen aan die geschikt zijn voor de openbare ruimte. We hebben vele vaste en verplaatsbare doelen die geschikt zijn voor op een openbaar toegankelijk voetbalveld. Ook bieden wij verschillende straatdoelen aan, die vandalismebestendig zijn!

Hoe kan ik mijn voetbaldoel het beste vastzetten?

SKOR biedt verschillende vaste doelen aan die in grondpotten vast kunnen worden gezet en daarmee uitermate geschikt zijn voor wedstrijden. Daarnaast hebben we ook 5x2 meter wegdraaidoelen. Deze worden aan de zijkant van het veld vastgemaakt en zijn eenvoudig weg te draaien wanneer er een wedstrijd op groot veld gespeeld moet worden.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-02300ES
Voetbaldoel materiaalAluminium
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)5 x 2
Type netbevestigingNetstrip
Diepte1,5 mtr

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder