Windbreker - Houston - Juliana 31 Malden

Deze Windbreker Houston is geschikt voor gebruik tijdens training en warming-up. Deze lichtgewicht windbreker is door zijn goede pasvorm een heerlijk jas om mee te trainen. De windbreker heeft geen boord aan de onderzijde en kruipt daardoor niet op. De SKOR windbreker heeft geen capuchon maar wel 2 zakken. Hiermee is deze windbreker de ultieme regenjas om mee te trainen! Deze jas is voorzien van rubber Juliana embleem.

Let op: omdat deze windbreker speciaal voor jou bedrukt wordt met jouw clublogo, hanteren wij een iets langere levertijd, namelijk 7 werkdagen. 

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
Vanaf 49,50 40,91

Uitvoering

  • 100% Polyester
  • Lichtgewicht
  • SKOR Adaptive Fit: Fitted to XL daarna Regular Fit, afgestemd op de gemiddelde sporter
  • Met zakken
  • Zonder capuchon
  • Kort model (tot de heupen)
  • Waterafstotend
  • Goed te bedrukken


Te combineren met
Alle broeken uit de Houston lijn

Gebruik
Door het ontbreken van een boord aan de onderzijde en capuchon is dit de ultieme windbreker / regenjas om mee te trainen!

Veelgestelde vragen
Meer informatie
SKUC-JMA-102
Kleur (combinatie)Wit
Stof100% Polyester

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder