Zijplaat dug-out type 1 - 4mm Polycarbonaat

Een polycarbonaat zijplaat voor jouw dug-out type 1!

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
245,00 202,48
  • Paneel: Zijplaat
  • Kleur: Helder
  • Materiaal: Polycarbonaat
  • Dikte: 4mm
  • Type: Type 1
Veelgestelde vragen
Welke dugouts toebehoren bieden jullie aan?

Wij streven ernaar dugouts van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat een onderdeel van je dugout door overmacht aan vervanging toe is. Op deze pagina vind je losse achter- en zijplaten voor in je dugout en daarnaast losse tribunestoelen om jouw dugout weer compleet te maken. Ook tref je hier verschillende veldbanken aan, die handig zijn als je huidige dugout te klein is!

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Welke soorten veldbanken bieden jullie aan?

Je vindt op deze pagina vier verschillende veldbanken. Het grootste verschil zit in de mogelijkheid tot verplaatsing: we bieden twee soorten vaste veldbanken aan en twee soorten verrijdbare veldbanken aan. Verrijdbare veldbanken zijn ideaal en kunnen ingezet worden op het veld waar dat nodig is! Je kunt kiezen uit een veldbank met een breedte van 2 meter (4 personen) en 3 meter (6 personen). De vaste veldbank is in principe 2 meter breed en de verrijdbare veldbank 3 meter. Daarnaast kun je kiezen bij de zitgelegenheid kiezen uit meranti banken en kuipstoelen. Ben je op zoek naar een andere afmeting? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-01774PS
Kleur (combinatie)Wit

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder