Het voetballen op een boardingveld is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Het boardingveld omringt met boarding of vergelijkbaar materiaal is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat vroeger te vinden was in veel buurten, wijken, campings en overige leisure markten. De laatste jaren zijn echter de meeste veldjes verouderd of opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Met het SKOR boardingveld wordt de functie van het oude trapveldje terug gebracht. Het SKOR boardingveld zal het middelpunt worden van jouw camping of recreatiepark waar diverse sportactiviteiten plaats zullen vinden. Het boardingveld is zo opgebouwd dat je zelf de afmetingen, kleuren en ondergrond kunt samenstellen. Hierdoor krijg je een product geheel passend bij jouw omgeving.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Boardingveld

Duurzaam | Geen geluidsoverlast | Stabiel | Op maat leverbaar

Prijs op aanvraag
- +
Prijs op aanvraag

Boardingveld

Productbeschrijving

Aanpasbaar aan jouw wensen

Het SKOR boardingveld is af te stemmen op de wensen van jouw gemeente, club, school of camping! De afmetingen, kleuren en ondergrond kunnen allemaal worden bepaald door jou! Ben je op zoek naar een multifunctioneel inzetbaar boardingveld? Dan kun je ervoor kiezen om achter de twee doelen staanders met basketbalborden te laten plaatsen. Zo kun je zowel voetballen als basketballen op het boardingveld! Door het gebruik van trespa-beplating of sandwichelementen, is het mogelijk om het boardingveld te voorzien van sponsoring. Ons boardingveld is vervaardigd uit stalen frames die zijn verzinkt, hierdoor is de constructie duurzaam en stevig. Doordat gebruik is gemaakt van staal, is het boardingveld daarnaast vandalismebestendig. Ook is er rubber aangebracht op het boardingveld. Door de dempende werking zal geluidsoverlast worden teruggedrongen!

Productieproces in Almelo

Het boardingveld van SKOR wordt door onszelf gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs. Indien gewenst nemen wij het boardingveld na de productlevenscyclus weer van je over om hier in onze fabriek nieuwe producten van te maken. Met een boardingveld van SKOR ben je dan ook verzekerd van een milieubewuste keuze. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in Almelo!

Geen geluidsoverlast

De boarding van het speelveld is opgebouwd uit stalen frames die verzinkt zijn voor een lange levensduur. Op deze frames zijn rubberstrips aangebracht met daar tegenaan duurzame witte sandwichpanelen. Het rubber heeft een dempende werking en voorkomt dat er geluidsoverdracht gaat plaatsvinden. Kortom een stabiele, duurzame en geluidsarme constructie. Die tevens rekening houdt met niet-gebruikers. Wij kunnen deze constructie geheel op maat afleveren voor elke bestemming. Laat je verassen en vraag naar de mogelijkheden.

Boardingveld kopen?

Hopelijk slaag je op deze pagina in je zoektocht naar een boardingveld! Naast het boardingveld vind je op onze site ook o.a. een speedsoccerveld, pannakooien en straatsport doelen. Heb je nog vragen over de verschillende soorten velden, doelen of de vele andere sportproducten die wij aanbieden? Vraag een offerte aan of neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Kan ik het boardingveld op mijn wensen laten afstemmen?

Het boardingveld is geheel op maat te maken. Je kunt zelf bepalen op welke ondergrond het boardingveld moet komen te staan en daarnaast kun je de afmetingen, kleuren en doelafmeting kiezen. Ook kun je ervoor kiezen het boardingveld niet alleen te voorzien van voetbaldoelen, maar ook van basketbalborden. Zo is het boardingveld multifunctioneel inzetbaar. Hierdoor komt er een uniek boardingveld op jouw schoolplein, speelveld of camping te staan!

Wat is het verschil tussen een boardingveld en een speedsoccerveld?

Het boardingveld doet erg denken aan een speedsoccerveld. Een boardingveld kan namelijk ook rondom een kunstgrasveld worden geplaatst en net als bij een speedsoccerveld is het volledige veld voorzien van boarding op de zijlijn, waardoor de balsnelheid hoog ligt. Het grote verschil met een speedsoccerveld is dat de bal in de hoogte het speelveld wel kan verlaten bij een boardingveld, dit is bij een speedsoccerveld niet mogelijk. Bij een speedsoccerveld wordt door het gebruik van netten een soort ‘kooi’ gecreëerd, waardoor de bal het speelveld nooit kan verlaten.

Kan het boardingveld voorzien worden van sponsoring?

Bij het boardingveld wordt voor de boarding gebruikt gemaakt van trespa-beplating of sandwichelementen. Het is mogelijk om dit materiaal te voorzien van sponsoring. Erg handig wanneer het boardingveld op een plek staat die veel bekijks trekt!

Van welk materiaal is het boardingveld gemaakt?

Het boardingveld bestaat uit een frame dat van staal wordt gemaakt en vervolgens wordt verzinkt. Dit zorgt voor een solide en duurzame constructie. Hierdoor is het boardingveld bovendien vandalismebestendig. Dit is prettig, omdat het boardingveld vaak in de openbare ruimte staat. Voor de boarding wordt gebruik gemaakt van trespa-beplating of sandwichelementen. Daarnaast is het boardingveld voorzien van rubber, dit heeft een dempende werking tot effect die geluidsoverlast zal verminderen.

Waar wordt het boardingveld gemaakt?

Het boardingveld wordt helemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, waar wij alleen werken met de beste mensen en materialen. Hierdoor kunnen wij een product van hoogwaardige kwaliteit garanderen!

Voor welke ondergrond is het boardingveld geschikt?

Het boardingveld kan worden gebruikt voor verschillende ondergronden. Veel voorkomend is een boardingveld op kunstgras, maar het is ook denkbaar om een boardingveld op een pleintje te plaatsen.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUE-00500AS
KleurWit

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder