Hockey

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Alles wat sporters en verenigingen nodig hebben om maximaal te presteren.

 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Ontwikkeling in eigen huis

Hockey is na voetbal de grootste sport in Nederland en België. Daarom heeft SKOR naast een groot voetbal assortiment ook een groot assortiment aan hockey producten ontwikkeld samen met professionals om jou en je club alleen het beste te bieden! Je vindt op onze website alles wat je nodig hebt voor jouw hockeyveld, en dat op één adres! Zo vind je op deze hockey pagina hockey dug outs, hockeydoelen, hockey doelnetten, hockey slagplanken en hockey klemsystemen. Wist je dat bijna al onze hockey materialen geproduceerd worden in onze eigen fabriek in Almelo? Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Bekijk voor alle mogelijkheden de verschillende productcategorieën! Heb je vragen over onze hockey producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Lees meer

Hockey dug-outs

SKOR heeft het grootste assortiment hockey dug-outs van Europa. Met vijf verschillende soorten hockey dug-outs is er voor iedere wens een passen oplossing. De afmetingen van een hockey dug-out zijn vaak groter dan de voetbal dug-outs. Daar zijn meerdere reden voor, maar een belangrijke reden is dat hockeyers hun gear meenemen  naar het veld. Voetballers laten dat achter in de kleedkamer. Hockey dug-outs hebben een afmeting 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). De breedte van de dug-out is aan te passen naar de beschikbare ruimte langs het hockeyveld of het aantal spelers dat er in moet kunnen zitten. Onze stelregel bij een hockeydugout is 2 personen per meter dug-out (dus een 3 meter hockey dug out biedt plaats aan 6 personen). Bij de zitgelegenheid kan je kiezen tussen een bank enerzijds en kuipstoelen anderzijds. Kies je voor een bank, dan heb je vervolgens de keuze tussen hardhout of gerecyclede kunstgras planken. Bij beide opties bevat zowel het zitvlak als de rugleuning twee planken. Onze innovatieve type 2 Montrouge Hockey dug-out en type 2 Düsseldorf Hockey dug-out bevatten daarnaast een tassenplateau, stickbins en kledinghaken achter het zitgedeelte! De hockey dug-outs van SKOR zijn gemaakt van aluminium en bestaan uit een volledig gelast frame, waardoor de dug-outs uiterst stabiel zijn en kwalitatief hoogwaardig. Ben je opzoek naar kwaliteit? Koop dan je hockey dug-out bij SKOR!

Lees meer

Hockeydoelen en toebehoren

Naast de hockey dug-outs hebben we bij SKOR ook een geweldig assortiment hockeydoelen (hockey goals) en hockeynetten. Wij bieden verschillende soorten hockeydoelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Dus niet alleen hockey goals voor op het veld, maar ook hockey goals voor in de zaal. Wij zijn de trotse leverancier van de hockey doelen bij de olympische spelen in Tokyo. Daarnaast zijn wij al jaren partner van de EHL en hebben wij samen met hen verschillende innovaties gelanceerd, zoals de hockeydoelen met gele voorpanden en hockeydoelen voorzien van de nodige sponsoruitingen. Niet voor niets is de EHL ook naamgever van een hockeydoel van SKOR. Het hockeydoel EHL X! Naast verschillende wedstrijddoelen hebben wij ook trainingsdoelen, die een goed financieel alternatief voor je kunnen zijn.
Een fraai hockeydoel wordt voor 50% gecreëerd door een hockeydoelnet. Als deze mooi strak in het hockeydoel hangt ziet dat er niet alleen mooi uit, het vermindert ook aanzienlijk de slijtage. Ook hockeynetten vind je in verschillende soorten en maten op onze website. Ben je slechts op zoek naar een slagplank? Ook dat is mogelijk! Wij bieden verschillende slagplanken aan, die bij uitstek geschikt zijn voor jeugdhockey, waar met een doelafmeting van 3,66x0,46 meter gespeeld wordt.

Lees meer

Hockeydoelen maken wij zelf!

SKOR ontwikkeld al meer dan 20 jaar hockeydoelen en de hockeydoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt. Onze techneuten klankborden met klanten en spelers wat de eisen zijn die worden gesteld aan de hockey goals. Dit wordt vertaald naar een ontwerp. Dit ontwerp wordt besproken met onze klanten en gebruikers en vervolgens worden de hockeydoelen in productie genomen. Het voordeel van samenwerken met gebruikers is dat je snel kinderziektes uit producten haalt. Daarnaast kennen zij de sport als geen ander en kunnen de manco’s van een product aangeven, zodat wij daar een oplossing voor kunnen bedenken. Neem als voorbeeld de voetsteun voor een hockeydoel. Deze heb je nodig om een hockey goal eenvoudig te verplaatsen. SKOR heeft als enige producent een slimme voetsteun toegepast op de hockeydoelen. Ook in het geval van service of garantie zit je goed bij SKOR. Omdat wij de specialist zijn kunnen wij ook een oplossing bieden. Waar nodig komen we op locatie om eventuele problemen aan jouw hockey dug-out of hockeydoel te verhelpen. Ook de montage of installatie van jouw hockey dug-out of hockeydoelen kunnen wij voor je verzorgen.

Lees meer

Klemsystemen hockey

Klemsystemen vormen een belangrijk onderdeel van de aanleg van een hockeyveld. Een klemsysteem (ook wel klemgoot) zorgt ervoor dat de hockey kunstgrasmat vast komt te liggen rondom het gehele speelveld. Met name bij hockey watervelden wordt dit toegepast, omdat daar geen zand wordt aangebracht om de kunstgras mat op zijn plek te houden. SKOR heeft twee soorten klemsystemen hockeyveld: “Pitch Gripper Alu” en “Pitch Gripper Concrete”. Beide klemsystemen zijn geschikt voor hockey watervelden. Bij beide systemen wordt gebruik gemaakt van een aluminium profiel in de ondergrond. Bij de Pitch Gripper Concrete is een conbinatie gemaakt van een aluminium klemprofiel verwerkt in een 10x20 betondband. Hiermee wordt het randdetail van een hockeyveld gemaakt. Zodra de onderbouw van het hockeyveld is gemaakt komt de kunstgras hockey mat er op te liggen en wordt geklemd in het klemsysteem (klemgoot). De Pitch Gripper Alu is enkel het losse klemsysteem, zonder betonband. Eigenlijk voorziet dit product dezelfde oplossing, alleen wordt deze vaker gebruikt tijdens de renovatie van een hockeyveld. De klemsystemen hockeyveld kunnen op de door jouw gewenste locatie worden geleverd of worden geplaatst door onze monteurs!

Lees meer

Hockey kantplanken

Hockey kantplanken bestaan al erg lang. Ze zijn ervoor om het hekwerk te beschermen tegen de impact van de hockeybal die met hoge snelheid tegen het hek aan komen. Eerst waren het houten planken die aan het hek werden bevestigd, maar tegenwoordig zijn dit duurzame kunststof kantplanken. De laatste ontwikkelingen zijn kantplanken van gerecycled kunstgras. Op die manier leveren we een bijdrage aan het afbouwen van de afvalberg met oude kunstgrasvelden. SKOR heeft een groot assortiment met hockey kantplanken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wij komen graag met je in gesprek om te kijken welke hockey kantplanken het best passen bij de wensen die jij hebt. Onze hockeykantplanken zijn.

Lees meer

Referenties hockey

SKOR is al meer dan 20 jaar actief als producent van hoogwaardige sportproducten en wij zijn trots op de vele mooie klanten die wij hebben. Naast dat onze hockeydoelen en hockey dugouts gebruikt worden op de olympische spelen in Tokyo, zijn wij ook al jarenlang partner van de EHL (European Hockey League). Ook bijna alle hoofdklassen hockeyclubs zijn klant bij SKOR. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie, Duitsland, Engeland en Amerika. Enkele voorbeelden zijn; Den Bosch, Amsterdam, SCHC, HDM, Pinoke en Hurley. Maar ook Gantoise, Royal Daring, KHC Dragons, Braxgata en Royal Antwerp HC zijn klant. In Duitsland zijn Koln, Mullheim, Mannheim en UHC Hamburg klant. Uiteraard zijn we ook trots op onze klanten die op andere niveaus spelen!

 

Hopelijk vind je op deze pagina het hockeymateriaal dat je nodig hebt voor jouw hockeyveld! Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Ons hockeyassortiment

Bekijk hieronder welke categorieën jouw hockeyclub verder kunnen helpen.

Hockeynetten

Op deze pagina vind je hockeynetten in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Met een hockey net van SKOR ben je verzekerd van kwaliteit: onze hockeydoelen en hockeynetten zijn niet voor niets onderdeel van het decor van het EK en EHL!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

  Hockeydoelen

  Wij leveren al sinds 2004 hockeydoelen van hoogwaardige kwaliteit. We bieden verschillende soorten doelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Ook op het EK tref je onze doelen ook aan. Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan! 

  Lees meer
  Meer informatie
  Bekijk ons aanbod

   Hockey dugouts

   Ben je op zoek naar een hockey dugout waarin de staf en wissels de wedstrijd comfortabel kunnen bekijken? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je verschillende dugouts die geschikt zijn voor op het hockeyveld. De hockey dugouts van SKOR zijn van hoge kwaliteit. Je bent dan ook niet de eerste die deze pagina bezoekt: clubs uit de Hoofdklasse Hockey als Bloemendaal, Rotterdam en Kampong waren je al voor!

   Lees meer
   Meer informatie
   Bekijk ons aanbod

    Klemsystemen

    SKOR levert aluminium klemgootsystemen voor hockey kunstgras watervelden. Wij bieden twee type klemsystemen aan: de Pitch Gripper Alu en Pitch Gripper Concrete.

    Lees meer
    Meer informatie
    Bekijk ons aanbod

     Hockeydoel toebehoren

     Op deze pagina vind je alle artikelen voor het repareren en onderhouden van jouw hockeydoel. Weet je niet wat je nodig hebt? Of heb je nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

     Lees meer
     Meer informatie
     Bekijk ons aanbod

     Hockeybalken

     Tijdens de winterperiode wordt er een zaalcompetitie gespeeld. In de zaal dienen de juiste materialen aanwezig te zijn. Denk aan doelen, zaalhockeybalken en een wagen om deze te transporteren.

     Aan de zaalhockeybalken worden de volgende eisen gesteld: doorsnede van 100x100mm, de staande zijde aan de kant van het speelveld moet circa 10mm naar onder zijn afgeschuind, de balken dienen van hout of kunststof gemaakt te zijn en ze mogen geen koppelingen of steunen hebben die gevaarlijk zijn. Wij leveren diverse soorten balken van kunststof en hout. Enkele zaalhockeybalken zijn geschikt voor het gebruik in de zaal maar ook buiten op het veld.  

     Lees meer
     Meer informatie
     Bekijk ons aanbod

      Neem vrijblijvend contact op

      Je kan hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een algemene vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

      Direct contact?

      Bel ons dan direct (op maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur)

      +31 88 008 11 00
      Hockey

      Hockey

      Je vindt op onze site alles wat je nodig hebt voor jouw hockeyveld, en dat op één adres! Zo vind je op deze hockey pagina dugouts, doelen, doelnetten, slagplanken en klemsystemen. Door alles zelf te produceren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Bekijk voor alle mogelijkheden de verschillende productcategorieën!

      Vraag adviesgesprek aan

      Producten 1-18 van 33

      Pagina
      per pagina
      Van hoog naar laag sorteren

      Producten 1-18 van 33

      Pagina
      per pagina
      Van hoog naar laag sorteren

      Hockey dugouts

      Wij bieden vijf verschillende soorten hockey dugouts aan, waarbij alle dugouts een afmeting hebben van 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). De breedte van de dugout is af te stellen op wens (wij gaan uit van 2 personen per meter). Bij de zitgelegenheid kan je kiezen tussen een bank enerzijds en kuipstoelen anderzijds. Kies je voor een bank, dan heb je vervolgens de keuze tussen meranti planken en kunstgras planken. Bij beide opties bevat zowel het zitvlak als de rugleuning twee planken. Onze innovatieve type 2 Montrouge Hockey en type 2 Düsseldorf Hockey dugouts bevatten daarnaast een tassenplateau en kledinghaken achter het zitgedeelte! Onze dugouts zijn gemaakt van aluminium en bestaan uit een volledig gelast frame, waardoor de dugouts uiterst stabiel zijn. 

      Hockeydoelen en toebehoren

      Ook vind je bij ons hockeydoelen en hockeynetten. Wij bieden verschillende soorten hockeydoelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Daarnaast is ook een strak hangend hockey net erg belangrijk voor de levensduur en uitstraling van je hockeydoel! Ook hockeynetten vind je in verschillende soorten en maten op onze site. Ben je slechts op zoek naar een slagplank? Ook dat is mogelijk! Wij bieden verschillende slagplanken aan, die bij uitstek geschikt zijn voor jeugdhockey, waar met een doelafmeting van 3,66x0,46 meter gespeeld wordt.

      Klemsystemen

      Op onze site vind je twee soorten klemsystemen hockeyveld: Pitch Gripper Alu en Pitch Gripper Concrete. Beide klemsystemen zijn geschikt voor hockey watervelden. Doordat bij een dergelijk waterveld geen gebruik is gemaakt van zand, kan het veld onder bepaalde weersomstandigheden lichtelijk verschuiven. Een klemsysteem aan de rand van het veld voorkomt dit. Bij beide systemen wordt gebruik gemaakt van een aluminium profiel in de ondergrond. De Pitch Gripper Concrete is hierbij met name geschikt wanneer een nieuw waterveld wordt aangelegd: in het klemsysteem is een betonbalk is verwerkt, die doorgaans anders door clubs zelf wordt aangelegd. De klemsystemen hockeyveld kunnen op de door jouw gewenste locatie worden geplaatst door onze monteurs!

      Hockeymateriaal kopen?

      Hopelijk vind je op deze pagina het hockeymateriaal dat je nodig hebt voor jouw hockeyveld! Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

      Vraag nu onze brand catalog aan

      We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

      Vraag onze brand catalog aan.

      Brand Catalog - SKOR

      Vraag offerte aan

      Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

      Plan adviesgesprek

      Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

      Vraag brand catalogus aan

      We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

      Scroll verder