Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Alles wat sporters en verenigingen nodig hebben om maximaal te presteren.

 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Sportmaterialen nodig voor jouw sport?

Ben je opzoek naar sportmateriaal voor tennis, handbal, rugby of american football? Of zoek je beachsportmateriaal? Dan zit je hier goed! Al ons sportmateriaal wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL) en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Productontwikkeling doen wij altijd in samenwerking met sporters en betrokkenen van de desbetreffende sport. Alleen als je de sport echt goed kent weet je ook wat de vereisten zijn aan het materiaal dat je gebruikt. Voor sporters door sporters! Dat is ons motto. Ben jij benieuwd hoe sportproducten gemaakt worden? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een rondleiding in onze 10.000m2 grote fabriek in Almelo (NL) en ervaar zelf hoe gaaf het is om sportproducten als voetbaldoelen, dug-outs, tennispalen, hockeydoelen en korfbalpalen tot leven te zien komen.

Lees meer

Onze overige sporten assortiment.

Bekijk hieronder welke categorieën jouw sportvereniging verder kunnen helpen. 

Honk- en softbal

Op deze pagina vind je de materialen die je nodig hebt om je honk- of softbal wedstrijd of training tot een succes te maken. Voor dugouts, eindpalen, honken en platen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze honk- en softbal materialen worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Almelo en voldoen aan de eisen van de internationale bond. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuw honk- en softbal materiaal! Je bestelt je benodigde materialen eenvoudig online op deze pagina. 

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Tennis

Tennis is een populaire sport in Nederland: ongeveer 550.00 Nederlanders zijn lid van een vereniging die is aangesloten bij de nationale tennisbond (KNLBT) en maar liefst één miljoen mensen tennist vaak. Het is dan ook belangrijk dat de tennisbaan op jouw complex er goed bij staat. Cruciaal voor het afscheiden van het veld zijn de tennispalen en het tennisnet. Wij bieden deze producten aan in verschillende soorten. Wij werken met de beste materialen en mensen, waardoor je verzekerd bent van tennis producten van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Ontdek hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Rugby

Wij produceren en leveren rubygoals in verschillende afmetingen! Alle rugbygoals worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Waarom rugbygoals van SKOR? Je bent verzekerd van hoge kwaliteit en lange garantie!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

American Football

Het is een wereldwijd fenomeen: de Super Bowl finale die ieder jaar in februari wordt gespeeld. De finale trekt jaarlijks wereldwijd meer dan 100 miljoen kijkers. Ook in Nederland wordt American football steeds populairder en groeit het aantal leden en verenigingen ieder jaar. Het is dus belangrijk dat je als vereniging over het juiste materiaal beschikt. Dit begint met een American football doel dat van hoge kwaliteit is en een lange levensduur heeft. Op deze pagina vind je een dergelijk American football doel en tref je daarnaast padding aan die om de staander bevestigd kan worden om zo de wedstrijd of training nog veiliger te laten verlopen!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Handbal

Handbal is een snelle sport waar veel gebeurt! Het is het doel van de aanvallers om de ballen tegen de touwen te laten verdwijnen en de taak van de verdedigers en keeper om dit te voorkomen. Het handbaldoel en handbalnet spelen een belangrijke rol binnen het spel: zij vormen het doelwit. Ben jij op zoek naar deze producten voor jouw handbal vereniging? Dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk voor alle mogelijkheden wat betreft handbal de verschillende producten die wij aanbieden

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Beachsporten

Beachsporten vormen een goed alternatief voor de zaal of het veld tijdens zomerse temperaturen. Bij steeds meer sporten vind je tegenwoordig dan ook een beachsport variant, of het nu op de camping of in de Eredivisie is. Op onze site vind je niet alleen producten voor de sporten op het veld of in de zaal, maar ook de materialen die je nodig hebt voor de bijbehorende beachsporten! Zo vind je op deze pagina veldinrichting voor beachvolleybal, beachhandbal en beachvoetbal.

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Inrichting

Vind hier al het materiaal voor het schoonhouden van jouw sportcomplex! Al onze persroosters, borstelmatten en schoonloopmatten zijn op aanvraag verkrijgbaar.  

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

Basketbal

Basketbal is een populaire sport die zowel in de zaal als buiten gespeeld kan worden. Wanneer je op zoek bent naar een basketbal paal en bord voor op je schoolplein, camping of het speelplein in jouw gemeente ben je hier op de juiste plek. Of je nu kiest voor twee basketbalpalen om zo een veld te creëeren of kiest voor een enkele paal om dunks te kunnen trainen: bij SKOR slaag je ongetwijfeld.

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

  Neem vrijblijvend contact op

  Je kan hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een algemene vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Direct contact?

  Bel ons dan direct (op maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur)

  +31 88 008 11 00

  Overige sporten

  Ben je opzoek naar sportmateriaal voor tennis, handbal, rugby of american football? Of zoek je beachsportmateriaal? Dan zit je hier goed! Alles is gemaakt in onze eigen fabriek en is van hoge en duurzame kwaliteit.

  Vraag adviesgesprek aan

  Producten 1-18 van 31

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-18 van 31

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Vraag nu onze brand catalog aan

  We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

  Vraag onze brand catalog aan.

  Brand Catalog - SKOR

  Vraag offerte aan

  Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

  Plan adviesgesprek

  Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

  Vraag brand catalogus aan

  We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

  Scroll verder