American football doelpalen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar doelpalen voor jouw club?

American Football doelen zijn cruciaal voor je wedstrijd of training: een kick als gevolg van een touchdown of een fieldgoal is immers niet mogelijk zonder doelen! Het is belangrijk dat op jouw veld American football doelen staan die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig zijn. Voor dergelijke doelen ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de American football doelpalen die jij nodig hebt.

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van doelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze doelpalen
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Materialen

Onze American Football doelen worden gemaakt van twee verschillende materialen: staal en aluminium. De staander en doellat zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en beide doelpalen zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is namelijk licht van gewicht en daardoor bij uitstek geschikt om als doelpalen voor de Amercian Football doelen te gebruiken. De lat van het American Football doel ligt op 3 meter hoogte en de afstand tussen beide doelpalen is 5,6 meter. De afstand van het hoogste punt van de doelpalen tot de grond is 9 meter. Het American football doel is voorzien van een tweelaagse poedercoating (primer + witte toplaag) in de kleurcategorie RAL 9010. Naast American football doelen bieden wij ook padding aan. Deze padding kan om de staander worden gehangen en voorkomt letsel wanneer je hier in het heetst van de strijd tegenaan botst. Neem hiervoor een kijkje bij de padding!

Lees meer

Eigen fabriek voor American Football doelen

Onze American football doelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL). Hierdoor zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige American Football doelen te leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw American Football club snel is voorzien van nieuwe American football doelen! Je bestelt je doelen eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek! Na de productlevenscyclus nemen wij, indien gewenst, het American football doel tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij de materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

 

American Football doelpalen kopen?
Hopelijk vind je op deze pagina de American football doelen die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de American football doelen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder.

Lees meer
American football doelpalen

American football doelpalen

American football doelpalen zijn cruciaal voor je wedstrijd of training: een kick als gevolg van een touchdown of een fieldgoal is immers niet mogelijk zonder doelen! Het is belangrijk dat op jouw veld American football doelpalen staan die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig zijn. Voor dergelijke doelpalen ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de American football doelpalen die jij nodig hebt.

Vraag adviesgesprek aan

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materialen

Bij onze American football doelpalen is gebruik gemaakt van twee verschillende materialen: staal en aluminium. De staander en doellat zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en beide doelpalen zijn gemaakt van aluminium. De lat is gelegen op een hoogte van 3 meter en de afstand tussen beide doelpalen is 5,6 meter. De afstand van het hoogste punt van de doelpalen tot de grond is 9 meter. Het American football doel is voorzien van een tweelaagse poedercoating (primer + witte toplaag) in de kleurcategorie RAL 9010. Naast American football doelpalen bieden wij ook padding aan. Deze padding kan om de staander worden gehangen en voorkomt letsel wanneer je hier in het heetst van de strijd tegenaan botst. Neem hiervoor een kijkje bij de padding!

Eigen fabriek voor doelpalen

Onze American football doelpalen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige doelpalen voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuwe American football doelpalen! Je bestelt je doelpalen eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek! Na de productlevenscyclus nemen wij, indien gewenst, het American football doel tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij de materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

American football doelpalen kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de American football doelpalen die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de American football doelpalen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder