Beachvolleybal

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar beachvolleybalmaterialen?

Beachvolleybal wordt beoefend op competitie niveau of op recreatief niveau: beachvolleybal. Op sportcomplexen, campings of recreatiegebieden zijn vaak tal van beachvolleybalvelden te vinden. Het levert altijd spectaculaire beelden op wanneer met een uiterste krachtsinspanning geprobeerd wordt de bal al duikend van de grond te houden. Het zand biedt een zachte landing en maakt beachvolleybal dan ook uiterst geschikt voor deze reddingen! Op deze pagina vind je alle materialen om jouw veldinrichting compleet te maken en jouw beachvolleybal training of wedstrijd tot een succes te maken.

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk ons assortiment beachvolleybal
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte producten

Hieronder zie je een selectie van de populairste beachvolleybal materialen. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Over beachvolleybal

Beachvolleybal wordt landelijk gespeeld door ongeveer 40.000 personen. In 2015 werd zelfs het wereldkampioenschap georganiseerd in Nederland. Op vier spectaculaire locaties, waaronder de Dam en de Hof vijver werden de wedstrijden afgewerkt. De sport wordt zowel beoefend door volleyballers die in de zomer een uitstapje maken van de zaal naar het veld als door sporters die specialisten zijn op het zand. Niet voor niets zijn er aparte Nederlandse teams en is er de DELA Eredivisie: een tour door Nederland met de allerbeste spelers en speelsters. Ook recreatief wordt de sport veel beoefend. Denk hierbij aan natuurgebieden of campings.

Lees meer

SKOR beachvolleybal producten

De beachvolleybalpalen van SKOR zijn verkrijgbaar met diverse netspansystemen. Zo bestaat er een beachvolleybalpaal met een geintegreerd netspanschuif systeem. Je speelt hierdoor altijd met de juiste spanning. Daarnaast verhoogt dit het spelplezier en de beachvolleybalpalen zijn nooit meer overbelast. Ook is de multifunctionele variant van de beachvolleybalpaal verkrijgbaar. Door middel van diverse ogen welke aan de paal gelast zijn kan het net voor diverse sporten worden gebruikt, waaronder beachtennis. Naast beachvolleybalpalen kun je ook voor volleybalnetten, grondpotten en overige randartikelen bij SKOR terecht. Met een combinatie van deze materialen ben je verzekerd van een professioneel beachvolleybalveld! Naast veldinrichting voor beachvolleybal bieden wij ook vele andere sportmaterialen aan, denk hierbij aan onze collectie teamkleding.

 

Beachvolleybal materialen kopen?
Hopelijk heb jij de beachvolleybal producten gevonden die jij nodig hebt om lekker in het zand te sporten. Heb je nog vragen over onze beachvolleybal producten of de andere sportmaterialen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Beachvolleybal

Beachvolleybal

Het wordt beoefend op competitieniveau of op recreatieve wijze: beachvolleybal. Op sportcomplexen, campings of recreatiegebieden zijn vaak tal van beachvolleybalvelden te vinden. Het levert altijd spectaculaire beelden op wanneer met een uiterste krachtsinspanning geprobeerd wordt de bal al duikend van de grond te houden. Het zand biedt een zachte landing en maakt beachvolleybal dan ook uiterst geschikt voor deze reddingen! Op deze pagina vind je alle materialen om jouw veldinrichting compleet te maken en jouw beachvolleybal training of wedstrijd tot een succes te maken.

Vraag adviesgesprek aan

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de sport

Beachvolleybal wordt landelijk gespeeld door ongeveer 40.000 personen. In 2015 werd zelfs het wereldkampioenschap georganiseerd in Nederland. Op vier spectaculaire locaties, waaronder de Dam en de Hofvijver werden de wedstrijden afgewerkt. De sport wordt zowel beoefend door volleyballers die in de zomer een uitstapje maken van de zaal naar het veld als door sporters die specialisten zijn op het zand. Niet voor niets zijn er aparte Nederlandse teams en is er de DELA Eredivisie: een tour door Nederland met de allerbeste spelers en speelsters. Ook recreatief wordt de sport veel beoefend. Denk hierbij aan natuurgebieden of campings.

SKOR beachvolleybal producten

De beachvolleybalpalen van SKOR zijn verkrijgbaar met diverse netspansystemen. Zo bestaat er een beachvolleybalpaal met een geintegreerd netspanschuif systeem. Je speelt hierdoor altijd met de juiste spanning. Daarnaast verhoogt dit het spelplezier en de beachvolleybalpalen zijn nooit meer overbelast.

Ook is de multifunctionele variant van de beachvolleybalpaal verkrijgbaar. Door middel van diverse ogen welke aan de paal gelast zijn kan het net voor diverse sporten worden gebruikt, waaronder beachtennis.

Naast beachvolleybalpalen kun je ook voor volleybalnetten, grondpotten en overige randartikelen bij SKOR terecht. Met een combinatie van deze materialen ben je verzekerd van een professioneel beachvolleybalveld! Naast veldinrichting voor beachvolleybal bieden wij ook vele andere sportmaterialen aan, denk hierbij aan onze collectie teamkleding.

Beachvolleybal materialen kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de beachvolleybal producten die jij nodig hebt voor in het zand. Heb je nog vragen over onze beachvolleybal producten of de andere sportmaterialen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Wat heb ik nodig om beachvolleybal te kunnen spelen?

Wanneer je een geschikte ondergrond van zand hebt gevonden, moet je vervolgens nog op zoek naar een goede veldinrichting. Hiervoor heb je een veldmarkering, volleybalpalen, een beachvolleybalnet en een netantenne nodig. Wanneer de volleybalpalen ver uit elkaar staan kan een spansysteem daarnaast ook handig zijn. Op deze pagina vind je de verschillende veldinrichtingsmaterialen. 

Waarvoor kun je een netantenne gebruiken?

De netantennes worden aan beide zijkanten van het volleybalnet geplaatst, ter hoogte van de zijlijn. Zo is het voor de scheids eenvoudiger om te beoordelen of de bal binnen of buiten de lijnen is geslagen.

Heb ik altijd een spansysteem nodig?

Het spansysteem is bedoeld voor situaties waarin de volleybalpalen ver uit elkaar staan, waardoor de spanlijn van het net de volleybalpaal niet kan halen. Het spansysteem zorgt er dan voor dat de spanlijn en de volleybalpaal toch met elkaar worden verbonden en dat het net strak hangt! Je hebt dus niet altijd een spansysteem nodig, maar dit is afhankelijk van de situatie.

Bieden jullie ook producten aan voor andere beachsporten?

Op onze site vind je niet alleen producten voor het beachvolleybal, maar ook voor het beachhandbal en beachvoetbal. Voor ieder wat wils dus!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder