Rugbydoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Rugbydoelen nodig voor jouw club?

Een rugbydoel is cruciaal voor het spelen van rugby. Een conversion-kick, penalty of drop-goal is immers niet mogelijk zonder rugbydoelen! Het is belangrijk dat op jouw veld een rugbydoel staat dat kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig is. Voor een dergelijk rugbydoel ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze website vind je de verschillende rugbydoelen die wij aanbieden. Ook de bijbehorende grondpotten waar het doel in wordt gezet zijn bij ons te koop.

Lees meer
 • Bekijk onze rugbydoelen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van rugbydoelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • bekijk onze rugbydoelen
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Padding rugbydoelen

Om de staanders van het rugbydoel veiliger te maken kunnen wij optioneel padding aanbieden. De padding maak je vast aan de eerste twee meter van de staanders van het rugbydoel. Mocht je dan toch in aanraking komen met de staander, dan heb je geen blessure. Eventueel kunnen we de padding ook voorzien van reclame. Denk aan het logo van jouw rugby club of de reclame van een sponsor die daarmee een bijdrage levert aan de aanschaf van een rugbydoel of de padding.

Lees meer

Rugbydoelen kopen?

Heb jij het rugbydoel gevonden die aansluit bij jou wensen? Heb je nog vragen over de tennispalen of de tennisnetten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Mooie voorbeelden van rugbydoelen van SKOR

Hier zie je onze rugbydoelen in het wild. Klik op de foto voor het verhaal. 

Rugbydoelen

Rugbydoelen

Een rugbydoel is cruciaal voor het spelen van rugby. Een conversion-kick, penalty of drop-goal is immers niet mogelijk zonder doelen! Het is belangrijk dat op jouw veld een doel staat dat kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig is. Voor een dergelijk rugbydoel ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de verschillende rugbydoelen die wij aanbieden. Ook grondpotten waar het doel in wordt gezet, vind je hier.

Vraag adviesgesprek aan

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de SKOR rugbydoelen

SKOR biedt rugbydoelen aan in drie verschillende afmetingen: 6,5x5,6 meter, 8x5,6 meter en 12x5,6 meter (hoogte x breedte). De rugbydoelen hebben aan de onderzijde van de spaanders een scharnierpunt. Hierdoor kan het doel eenvoudig gedemonteerd worden. Dit kan handig zijn wanneer het veld gedeeld wordt met een andere sportvereniging. Alle rugbydoelen worden gemaakt van aluminium. Hier wordt vervolgens een witte coatinglaag overheen gebracht. Onze rugbydoelen voldoen aan de internationale maten en richtlijnen. Naast rugbydoelen, bieden wij ook padding aan. Deze padding kan om de spaanders worden gehangen en voorkomt letsel bij het maken van een try. Neem hiervoor contact met ons op!

Onze fabriek voor rugbydoelen

Al onze rugbydoelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige rugbydoelen voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuwe doelen! Je bestelt je rugbydoel eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek! Na de productlevenscyclus nemen wij, indien gewenst, het rugbydoel tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Rugbydoel kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het rugbydoel dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende rugbydoelen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
In welke afmetingen bieden jullie rugbydoelen aan?

Wij bieden rugbydoelen aan in drie afmetingen. Bij alle doelen is de afstand tussen beide palen 5,6 meter, het verschil schuilt in de hoogte van het doel. Wij bieden doelen aan in drie verschillende hoogtes: 6,5 meter, 8 meter en 12 meter. 

Van welk materiaal wordt het rugbydoel gemaakt?

Al onze rugbydoelen worden gemaakt van aluminium en vervolgens voorzien van een witte RAL-kleur, dit levert een stijlvolle uitstraling op. 

Waar worden de rugbydoelen gemaakt?

Onze rugbydoelen worden, net als de dugouts en de andere doelen die we aanbieden, allemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hier werken wij alleen met de beste mensen en materialen, waardoor we rugbydoelen kunnen aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. 

Kan het rugbydoel ook gemonteerd worden?

Uiteraard! Onze ervaren monteurs monteren het rugbydoel graag voor je op de door jouw gewenste locatie! Je kunt voor de mogelijkheden wat betreft montage het beste even contact met ons opnemen. 

Is het mogelijk om het rugbydoel te verplaatsen nadat het eenmaal gemonteerd is?

Het rugbydoel is aan de onderkant van beide spaanders voorzien van scharnierpunten. Hierdoor kun je het rugbydoel eenvoudig uit de grondpotten tillen. Dit is erg handig wanneer het veld gemaaid of geborsteld moet worden of wanneer je het veld deelt met andere sportclubs! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder