Tennispalen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Tennispalen nodig voor jouw club?

De afscheiding op de tennisbaan wordt gevormd door het tennisnet. De tennispalen spelen hierbij een belangrijke rol, want zij zorgen ervoor dat het tennisnet wordt strakgetrokken. Het is dan ook belangrijk dat jouw club is voorzien van tennispalen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Zo kan jij je enkel- of dubbel wedstrijd spelen op een veld dat voldoet aan alle vereisten die de KNLTB stelt! Bij SKOR vind je verschillende soorten tennispalen.

Lees meer
 • Bekijk onze tennispalen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van tennispalen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze tennispalen
 • Plan adviesgesprek

De populairste tennispalen

Hieronder zie je een selectie van de populairste tennispalen. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Soorten tennispalen

Tennispalen van SKOR zijn gemaakt van duurzaam aluminium en worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL)en hebben een diameter van 80mm en 83mm. Bij enkele tennispalen bestaat daarnaast de mogelijkheid tot coating. Deze coating is mogelijk in alle RAL-kleuren en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van de tennispaal. Het gebruik van RAL-coating heeft vooral een esthetisch karakter, omdat aluminium niet roest. Met tennispalen die niet zijn gecoat ben je dan ook verzekerd van een zeer solide product met lange levensduur! Onze tennispalen worden exclusief montage geleverd, maar inclusief grondpotten waarin de tennispalen geplaatst kunnen worden. Daarnaast kunnen enkele van de tennispalen gemonteerd worden in beton. Heb je geen mogelijkheden om zelf je tennispalen te monteren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met de installatie van jouw tennispalen.

Lees meer

Productie in eigen huis

Alle tennispalen van SKOR worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige tennispalen voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren. Super handig wanneer je je complex snel van nieuwe tennispalen wilt voorzien of wanneer je gewoonweg niet lang wilt wachten. Je bestelt je tennispalen eenvoudig online in onze webshop. Indien gewenst nemen we de tennispalen na de productlevenscyclus tegen restwaarde van je vereniging over, om hier vervolgens nieuwe producten van te maken. Dat is duurzaamheid, zo is de cirkel rond!

Lees meer

Mooie voorbeelden van tennispalen van SKOR

Hier zie je onze tennispalen in gebruik. Klik op de foto voor het verhaal. 

Tennispalen

De afscheiding op de tennisbaan wordt gevormd door het tennisnet. De tennispalen spelen hierbij een belangrijke rol, want zij zorgen ervoor dat het tennisnet wordt strakgetrokken. Het is dan ook belangrijk dat jouw club is voorzien van tennispalen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Zo kan jij je enkel- of dubbel wedstrijd spelen op een veld dat voldoet aan alle vereisten die de KNLTB stelt! Op deze pagina vind je de verschillende soorten tennispalen.

Vraag adviesgesprek aan

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten tennispalen

Op deze pagina vind je meerdere complete tennissets. Onze tennispalen zijn allemaal vervaardigd uit aluminum en hebben een diameter van 80mm en 83mm. Bij enkele tennissets bestaat daarnaast de mogelijkheid tot coating. Deze coating is mogelijk in alle RAL-kleuren en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van de tennispaal. Het gebruik van RAL-coating heeft vooral een esthetisch karakter, omdat aluminium niet roest. Met tennispalen die niet zijn gecoat ben je dan ook verzekerd van een zeer solide tennisset met lange levensduur! Onze tennissets worden exclusief montage geleverd, maar inclusief grondpotten waarin de tennispalen geplaatst kunnen worden. Daarnaast kunnen enkele van de tennissets gemonteerd worden in beton.

Productieproces van tennispalen in Almelo

Al onze tennispalen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren. Super handig wanneer je je complex snel van nieuwe tennispalen wilt voorzien of wanneer je gewoonweg niet lang wilt wachten. Je bestelt je tennispalen eenvoudig online op deze pagina. Indien gewenst nemen we de palen na de productlevenscyclus tegen restwaarde van je club over, om hier vervolgens nieuwe producten van te maken. Zo is de cirkel rond!

Tennispalen kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de tennispalen die jij nodig hebt om te kunnen tennissen. Heb je nog vragen over de tennispalen of de tennisnetten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal worden de tennispalen gemaakt?

De tennispalen worden allemaal gemaakt van aluminum, waardoor de tennispalen licht en stevig zijn. 

Waar worden de tennispalen gemaakt?

De tennispalen worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt. De palen worden gemaakt van de beste materialen, door de meest vakkundige mensen. Hierdoor kunnen we je een kwalitatief hoogwaardig product garanderen. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in Almelo! 

Worden de tennispalen ook gemonteerd?

De tennispalen worden geleverd exclusief montage, maar inclusief grondpotten. Wanneer je er tijdens de montage niet helemaal uitkomt, kun je altijd contact met ons opnemen! 

Bieden jullie ook tennisnetten aan?

Op onze andere tennispagina vind je verschillende soorten tennisnetten, zodat je tennisveld helemaal compleet is! De tennisnetten zijn speciaal ontwikkeld voor de tennispalen die je op deze pagina vindt. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder