Dug-out stoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Dug-out stoelen van SKOR

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd!
Bij SKOR vind je de twee type dug-out stoelen, namelijk de Oslo en Tromso. De dug-out stoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de bank kan afstellen op jouw clubkleuren. Ook zijn de dug-out stoelen geschikt voor tribunes en veldbanken.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-out stoelen van SKOR

 • Hoogwaardig kwaliteit

  Onze producten worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Direct contact met de gebruiker

  Onze specialisten zijn bereikbaar voor jou! Wij willen met jou in contact zijn om de feedback te gebruiken bij het ontwikkelen van onze producten en diensten.

 • Monteren op locatie

  Op aanvraag is het mogelijk dat onze mensen de dug-stoelen monteren op locatie.

 • Innovatie

  We investeren voortdurend in het creëren van nieuwe producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Dug-out stoelen

Deze dug-out stoelen zijn ook geschikt voor tribunes en veldbanken. Ze worden ook wel kuipstoelen genoemd. Je vindt hier twee soorten tribunestoelen: Oslo en Tromso. De dug-out stoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de tribune of bank kan afstellen op jouw clubkleuren!

Demo dug-out stoel

Wil je een dug-out stoel van SKOR proberen? We zijn overtuigd van het comfort en de kwaliteit van onze dug-out stoelen. Daarom stellen we graag een demo ter beschikking, zodat jij zelf kunt ervaren dat de dug-out stoelen van SKOR de juiste keuze is!

Dug-out stoel kopen of advies?
Heb je nog vragen over onze dug-out stoelen of wil je vrijblijvend advies van SKOR? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Gratis demo aanvragen
Dug-out stoelen

Dug-out stoelen

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! De dug-out stoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de bank kan afstellen op jouw clubkleuren.

Vraag adviesgesprek aan

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder