Tribunes

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welke tribune bij jouw club hoort?

Tribunes (ook wel tribune) zijn ontwikkeld om de “twaalfde man” te voorzien van een zit of sta plek. Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zitplek kan aanbieden op een mooie tribune. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je verschillende soorten tribunes die wij aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk tribunes te leveren. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw tribune op maat!

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van tribunes van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Soorten tribunes

Vaste tribunes

De vaste tribune is, net als de mobiele tribune, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar is het tribune vak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee hardhouten planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee hardhouten planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van de tribune valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune. Het aantal zitrijen en de breedte van de tribune is configureerbaar. Per meter breedte hanteren wij als uitgangspunt dat een tribune plaats biedt aan twee personen.

 

Mobiele tribunes

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Dit model tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip materiaal, zodat de tribune ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden. De mobiele tribune wordt in principe geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

 

Modulaire tribunes

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen is geheel in overleg met jou als klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passend bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarbij je een A-locatie sponsorruimte kunt creëren!

 

Overige tribunes

SKOR fabriceert niet alleen tribunes voor sportaccommodaties, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met hardhouten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers.

Lees meer

Maatwerk van SKOR

Naast de standaard vaste tribune of de mobiele tribunes, behoort maatwerk bij ons ook tot de mogelijkheden! Doordat onze tribunes worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze eigen fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een tribune zoals jij wilt! Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribune vak (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Je kunt dus letterlijke je eigen tribune ontwikkelen samen met onze specialisten. Zo beschikt jouw club straks over een unieke tribune.

Lees meer

Oplossing voor elke club

Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve tribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikken niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een tribune. SKOR komt met een oplossing: een modulaire tribune met ruimte op A-locatie voor prachtige sponsoruitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die enige affiniteit heeft met jouw club wil daar op staan! In het geval van Leonidas Rotterdam (90 meter tribune), was de tribune geheel gratis. De sponsorinkomsten hebben het tribune project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune voor iedere club binnen handbereik.

Hopelijk vind je op deze tribunes-pagina de tribune die jij zoekt. Naast tribunes vind je op onze site ook vele andere sportmaterialen, van dug-outs tot teamkleding! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Tribunes

Tribunes

Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je twee verschillende tribunes die wij aanbieden, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt.

Vraag adviesgesprek aan

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vaste tribune kopen

De vaste tribune is, net als de mobiele tribune, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de voetbaltribune open, maar is het tribunevak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee meranti planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee meranti planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van ervanaf valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de voetbaltribune. Het aantal zitrijen en de breedte  is configureerbaar. Per meter breedte hanteren wij als uitgangspunt dat een het model plaats biedt aan twee personen.

Mobiele tribunes

Een variant op het vaste model is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de voetbaltribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Het model is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip betonplex, zodat hij ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden. De mobiele optie wordt in principe geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Voetbaltribunes: Maatwerk van SKOR

Naast de twee soorten voetbaltribunes die je op deze pagina vindt, behoort maatwerk bij ons ook tot de mogelijkheden! Doordat onze uitvoeringen worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze eigen fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een uitvoering zoals jij wilt! Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribunevak (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Zo beschikt jouw club straks over een unieke voetbaltribune.

Modulaire tribunes

Het is een voetbaltribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde voetbal tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. Dit model is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen is geheel in overleg met jou als klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passend bij de omgeving. De voetbaltribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarbij je een A-locatie sponsorruimte kunt creëren!

Oplossing voor elke club

Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve voetbaltribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikken niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een voetbaltribune. SKOR komt met een oplossing: een modulaire tribune met ruimte op A-locatie voor prachtige sponsoruitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die enige affiniteit heeft met jouw club wil daar op staan! In het geval van Leonidas Rotterdam (90 meter groot), was de tribune geheel gratis. De sponsorinkomsten hebben het project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune kopen voor iedere club binnen handbereik.

Overige tribunes

SKOR fabriceert niet alleen voetbal tribunes voor sportaccommodatie, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met meranti houten zitgelegenheid en biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers. Kortom, de ideale voetbal tribune kopen voor jouw vereniging of club is binnen handbereik.

Tribune kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de uitvoering die jij zoekt. Naast tribunes vind je op onze site ook vele andere sportmaterialen, van dug-outs tot teamkleding! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!
Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Waar worden de tribunes gemaakt?

Onze tribunes worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, net als de doelen en dug-outs! Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding!

Wat is het verschil tussen een dichte en een open tribune?

De vaste tribune heeft een dicht karakter en de mobiele tribune een open karaker. Hiermee wordt bedoeld dat de ruimte tussen de looppaden bij de vaste tribune volledig afgesloten is en dat dit bij de mobiele tribune niet zo is.

Van welk materiaal is de tribune gemaakt?

Onze tribunes worden gemaakt van aluminum. De zitgelegenheid bestaat bij de tribunes uit meranti banken, waarbij de achterste zitrij is voorzien van een rugleuning.

Welke afmetingen heeft de tribune?

De vaste tribune is geheel op maat te maken! Je kunt dan ook zelf kiezen welke breedte en hoeveel zitrijen de tribune moet hebben. De mobiele tribune heeft in principe een breedte van 3 meter en 3 zitrijen, maar in overleg is veel mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Hoeveel mensen kunnen op de tribune plaatsnemen?

Op onze site vind je twee tribunes: een vaste variant en een mobiele variant. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte zitplaats biedt aan twee personen. De mobiele variant heeft een breedte van 3 meter en bestaat uit drie zitrijen. Op deze tribune kunnen dus in principe 18 personen zitten. De vaste variant is geheel op maat te maken, waardoor je het aantal mensen dat op de tribune kan plaatsnemen kunt afstemmen op jouw wensen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder