Tribunestoelen & stadionstoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welke type tribunestoel past bij jouw club?

SKOR heeft een groot assortiment tribunestoelen. Zo zijn er heel veel type stoelen en zijn er veel verschillende kleuren. De tribunestoelen van SKOR zijn dus geschikt voor tribunes en dug-outs bij sportlocaties, zoals voetbalvelden. Tribunestoelen zijn er in verschillende soorten, zo ook in ons assortiment. SKOR heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing, of juist een standaard oplossing. Tribunestoelen in kleuren van de club? Geen probleem! Wij bieden tribunestoelen in verschillende kleuren aan. Meer weten over tribunestoelen van SKOR? Bekijk onze producten of neem contact op met een van onze specialisten. 

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van tribunestoelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Project met tribunestoelen

Ben je bezig met de realisatie van een nieuwe tribune en heb je daar tribunestoelen voor nodig? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag met  de juiste keuze voor tribunestoelen. Onze tribunestoelen zijn kwalitatief hoogwaardige tribunestoelen! Ook is het mogelijk om een demo tribunestoel op proef te krijgen, zodat je kunt zien en voelen of onze tribunestoelen geschikt zijn voor jouw vereniging.
Ook wanneer je een bestaande tribune gaat renoveren komen we graag met je in contact om je alle ins en outs over onze tribunestoelen te vertellen. Of we komen bij je langs om mee te denken over de beste oplossing voor jou.

Lees meer

Demo tribunestoel

Wil je een tribunestoel van SKOR proberen? Vraag hier een demo aan! We zijn overtuigd van het comfort en de kwaliteit van onze tribunestoelen. Daarom stellen we graag een demo ter beschikking, zodat jij zelf kunt ervaren dat de tribunestoelen van SKOR de juiste keuze is!

Tribunestoel kopen of advies?
Heb je nog vragen over onze tribunestoelen, of wil je vrijblijvend advies van SKOR? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Lees meer
Gratis demo aanvragen
Tribunestoelen en stadionstoelen

Tribunestoelen en stadionstoelen

SKOR is producent en leverancier van tribunes geschikt voor diverse (sport)accommodaties. Onze modellen zijn open of dicht en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Onze bijbehorende tribunestoelen en stadionstoelen van SKOR zijn zeer geschikt voor zowel tribunes en dug-outs. SKOR heeft voor iedere wens, behoefte, invulling en budget de juiste oplossing. Tribunestoelen en stadionstoelen in kleuren van jouw vereniging is ook mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tribunestoelen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

 

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende kleuren tribunestoelen en stadionstoelen

De tribunestoelen en stadionstoelen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Denk hierbij aan stadionstoelen in het wit, groen, rood, blauw, oranje en geel. Welke kleur tribunestoel past het beste bij jouw tribune of vereniging? Maak bijvoorbeeld combinaties uit kleuren voor de verschillende plekken op de tribune. Iedere stoel heeft een ovaal gat voor de afwatering. Daarbij is de stoel voorzien van 2 bevestigingsgaten. De stalen bevestiging ankers zijn van eerste kwaliteit en tegen corrosie behandeld. De tribunestoelen en stadionstoelen zijn dus van uitstekende kwaliteit en zo ontworpen dat er geen laagje water op de stoeltjes blijft liggen. Bovendien gaan de stadionstoelen lang mee! 

Tribunestoel van SKOR

Ben je benieuwd naar de tribunestoelen van SKOR? Maak een keuze in de kleur en het soort tribunestoel. Ben je benieuwd hoeveel tribunestoelen jij nodig hebt? Vraag het aan een van onze medewerkers. Zij staan graag voor je klaar om je te voorzien van advies. De tribunestoeltjes zijn in1-op-1 te verwisselen. Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Daarbij komen wij altijd onze afspraken na, want afspraak is afspraak. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment met sportartikelen.

Tribunestoel met logo

Bij SKOR hebben wij een ruim assortiment tribunestoelen geschikt voor elke sportvereniging. De tribunestoelen van SKOR zijn gemaakt voor zowel de amateurverenigingen als de professionele stadions. Dus ook voor stadionstoelen is SKOR dé partner. Bij SKOR heb je de mogelijkheid om jouw clublogo op de door jou uitgekozen tribunestoelen te laten drukken. Zo is jouw club voorzien van gepersonaliseerde tribune of dug-out stoelen.

Tribunestoelen kopen?

Wil je meer informatie over de tribunestoelen en stadionstoelen of wil je liever direct een offerte aanvragen? Neem dan nu contact op met de specialisten van SKOR. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder