Tribunestoelen & stadionstoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welke type tribunestoel past bij jouw club?

SKOR heeft een groot assortiment tribunestoelen. Zo zijn er heel veel type stoelen en er zijn veel verschillende kleuren. De tribunestoeltjes van SKOR zijn dus geschikt voor tribunes en dug-outs bij sportlocaties, zoals voetbalvelden. Tribunestoeltjes zijn er in verschillende soorten, zo ook in ons assortiment. SKOR heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing, of juist een standaard oplossing. Tribunestoeltjes in kleuren van de club? Geen probleem! Wij bieden stoeltjes in verschillende kleuren aan. Benieuwd naar onze tribunestoeltjes? Je vindt ze hier.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van tribunestoelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Project met tribunestoelen

Ben je bezig met de realisatie van een nieuwe tribune en heb je daar tribunestoelen voor nodig? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij maken je graag een passende aanbieding voor onze tribunestoelen. We hebben een scherpe prijs en een kwalitatief hoogwaardig product! Ook is het mogelijk om een demo tribunestoel op proef te krijgen, zodat je kunt voelen hoe prettig deze zit.
Ook wanneer je een bestaande tribune gaat renoveren komen we graag met je in contact om je alle ins en outs over onze tribunestoeltjes te laten weten. Of we komen bij je langs om mee te denken over de beste oplossing voor jou.

Lees meer

Demo tribunestoel

Wil je een tribunestoel van SKOR proberen? Vraag hier een demo aan! We zijn overtuigd van het comfort en de kwaliteit van onze tribunestoelen. Daarom stellen we graag een demo ter beschikking, zodat jij zelf kunt ervaren dat de tribunestoelen van SKOR de juiste keuze is!

Tribunestoel kopen of advies?
Heb je nog vragen over onze tribunestoelen, of wil je vrijblijvend advies van SKOR? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Lees meer
Gratis demo aanvragen
Tribunestoelen en stadionstoelen

Tribunestoelen en stadionstoelen

SKOR is producent en leverancier van tribunes geschikt voor diverse (sport)accommodaties. Onze modellen zijn open of dicht en zijn vberschikbaar in verschillende formatens. Onze bijbehorende tribunestoeltjes en stadionstoelen van SKOR zijn zeer geschikt voor zowel tribunes en dug-outs. SKOR heeft voor iedere wens, behoefte, invulling en budget de juiste oplossing. Tribunestoeltjes en stadionstoelen in kleuren van de club is ook mogelijk Benieuwd naar onze tribunestoeltjes? Je vindt ze hier.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende kleuren tribunestoeltjes en stadionstoelen

De tribunestoeltjes en stadionstoelen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Denk hierbij aan stadionsteoelen in het wit, groen, rood, blauw, oranje en geel. Welke tribunestoeltjes passen het beste bij jouw tribune? Maak bijvoorbeeld combinaties uit kleuren voor de verschillende plekken op de tribune. Iedere stoel heeft een ovaal gat voor de afwatering. Daarbij is de stoel voorzien van 2 bevestigingsgaten. De stalen bevestiging ankers zijn van eerste kwaliteit en tegen corrosie behandeld. De tribunestoeltjes en stadionstoelen zijn dus van uitstekende kwaliteit en zo ontworpen dat er geen laagje water op de stoeltjes blijft liggen. Bovendien gaan de stadionstoelen lang mee! 

Tribunestoeltjes van SKOR

Ben je benieuwd naar de tribunestoeltjes prijs? Dat verschilt natuurlijk per tribunestoeltje of stadionstoel. Maak een keuze in de kleur en het soort tribunestoeltje en plaats dit in je winkelmandje. Hoeveel tribunestoeltjes heb jij er nodig? De tribunestoeltjes zijn in ieder geval 1-op-1 te verwisselen, dus dat is zo geregeld. Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Daarbij komen wij altijd onze afspraken na, want afspraak is afspraak. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment met sportartikelen en bestel wat je nodig hebt voor het sporten.

Tribunestoeltjes kopen?

Wil je meer informatie over de tribunestoeltjes en stadionstoelen of wil je liever direct een offerte aanvragen? Neem dan nu contact op met de specialisten van SKOR en wij vertellen je graag meer. Bel ons even op of stuur een e-mail. Je kunt ook altijd onze social media kanalen bezoeken voor meer informatie.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder