Veldbanken

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Welke veldbank past bij jouw dug-out?

Op zoek naar extra zitgelegenheid naast de dug-out, of is jouw dug-out structureel te klein? Of wil jij de technische staf liever buiten de dug-out plaats laten nemen? Of wil jij de toeschouwers een zitplek bieden? Dan is een veldbank de perfecte oplossing! Zowel trainers, spelers als publiek kunnen gebruik maken van deze zitgelegenheid. De SKOR veldbank is ook geschikt voor op of naast het sportveld, maar ook voor in de sporthal. Bij ons heb je de keuze uit vaste of verrijdbare veldbanken. Daarnaast bieden wij de keuze uit een veldbank met kuipstoelen of een meranti bank als zitgelegenheid. Voor welke variant ga jij?

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTSE LEVERANCIER VAN

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van veldbanken bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Soorten veldbanken

Ons assortiment bied je de mogelijkheid om de veldbank te kiezen die past bij jou wensen en budget! We hebben veldbanken die in de grond gemonteerd kunnen worden. Dat kan met grondpotten, maar je kunt de veldbank ook met beton vastzetten. Daarnaast hebben we een verrijdbare veldbank. Hiermee ben je flexibel om extra zitplekken te creëren daar waar het nodig is. Een verrijdbare veldbank heeft aan de ene zijde een draagbeugel (draaggreep) en andere zijde twee wielen. Je tilt de veldbank eenvoudig op als een kruiwagen en rijdt hem naar iedere gewenste plek.

Lees meer

Opties veldbanken

Als je een veldbank bij SKOR koopt, dan kun je verschillende opties kiezen. Allereerst moet je besluiten of je houten zitbanken wilt of stoeltjes. Meestal wordt bij die keuze gekeken naar de dug-outs die aanwezig zijn rond het speelveld. Dan wordt dezelfde soort zitting gekozen om het eenduidig te houden. Als je de veldbank rondom het sportveld gebruikt, dan kijk je vaak naar andere zitgelegenheden die al aanwezig zijn om dat gelijk te houden. In het kader van duurzaamheid kun je besluiten om voor houten banken te kiezen in plaats van stoeltjes. Die zijn minder kwetsbaar. De volgende keuze die je maakt is of je de veldbank in een RAL kleur gepoedercoat wilt hebben of niet. Poedercoating is prijziger, maar geeft de veldbank wel een luxere uitstraling en past in veel gevallen ook beter in het beeld rond het sportveld naast een gepoedercoate dug-out.

Lees meer
Veldbanken

Veldbanken

Op zoek naar extra zitplek voor naast de dug-out? Dan is een veldbank de perfecte oplossing! Zowel spelers als publiek kunnen gebruik maken van deze zitgelegenheid. De SKOR veldbank is ook geschikt voor in de sporthal. Bij ons heb je de keuze uit vaste of verrijdbare veldbanken. Daarnaast bieden wij de keuze uit een een veldbank met kuipstoelen of een meranti bank als zitgelegenheid. Voor welke variant ga jij?

Vraag adviesgesprek aan

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder