Doelnetten

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk doelnet het beste bij jouw doelen passen?

Doelnetten zijn een essentieel onderdeel van een voetbaldoel. Wij zeggen wel eens, “dit is 50% van het voetbaldoel”. Of het nu gaat om vaste voetbaldoelen, verplaatsbare voetbaldoelen, wegdraaidoelen of minidoeltjes, zonder doelnet is het niet prettig spelen. We hebben voetbalnetten voor jeugd voetbaldoelen en senior voetbaldoelen, maar ook voor hockeydoelen. Doelnetten zijn er in heel veel verschillende formaten (afmetingen) en kleuren. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen in twee typen materiaal. Het meest voorkomende type is PP (polypropyleen). Ook kun je kiezen voor PE (polyethyleen). Beide typen hebben hun voor- en nadelen. Wij hechten veel waarde aan goed passende doelnetten. Het oogt niet alleen fraai, maar het heeft ook een positieve invloed op de levensduur van je doelnet. Daarom kiezen wij zorgvuldig onze maatvoering tijdens het productieproces. Hieronder vind je ons assortiment voetbaldoelnetten!

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

VOORDELEN VAN DOELNETTEN BIJ SKOR

 • Het grootste assortiment

  Bij SKOR vind je het grootste aanbod aan doelnetten.

 • Gemaakt in onze eigen fabriek

  Doelnetten worden in onze eigen fabriek gemaakt en voldoen daardoor aan de hoogste kwaliteitseisen.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Hoogwaardige kwaliteit

  Onze doelnetten worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Direct contact met de gebruiker

  Onze specialisten zijn bereikbaar voor jou! Wij willen met jou in contact zijn om de feedback te gebruiken bij het ontwikkelen van onze producten en diensten.

 • Voordelig

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte doelnetten

Hieronder zie je een aantal uitgelichte doelnetten.

Shop nu

Het perfecte doelnet voor elk doel

Voor iedereen die gaat voor de winst. Waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Bekijk onze brand catalog

Verschillende afmetingen en kleuren doelnetten voetbal

De doelnetten van SKOR zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we doelnetten voor 1,2x0,8 doeltjes, 1,8x1,2 doeltjes, 3x1 doeltjes, 5x2 doeltjes en 7,32x2,44 doelen. Je vindt ze eenvoudig bij ons op de website. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren mogelijk. Meestal wordt er voor een wit doelnet gekozen, maar er zijn ook voetbalclubs die graag de doelnetten in de clubkleuren willen hebben. Er is veel mogelijk. Wij hebben diverse combinaties in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden! Let er wel op dat de kosten voor een gekleurd voetbaldoelnet een stuk hoger zijn en dat de levertijd aanzienlijk langer is. Bestel dus tijdig!

Lees meer

Materiaal doelnetten

Doelnetten worden gemaakt in twee typen materiaal. De meest voorkomende soort is een doelnet van PP (polypropyleen). Dit materiaal voelt wat zachter en vriendelijker aan en het laat zich makkelijk en mooi in het voetbaldoel hangen. Het materiaal rekt ook een beetje mee. De aanschafprijs is relatief voordelig. Een nadeel is dat de doelnetten van PP sneller slijten. Hoe lang een doelnet van PP meegaat hangt af van het voetbaldoel dat je gebruikt, maar ook van het aantal uur dat er op gespeeld wordt en de weersomstandigheden. Naast doelnetten van PP zijn er ook doelnetten gemaakt van PE (polyethyleen). PE is een soort plastic. Doelnetten van PE zijn een stuk stugger en zwaarder. Ze zijn dus minder makkelijk in het voetbaldoel te hangen en ze kunnen ook niet zo mooi in het doel gespannen worden. Ook is de aanschafprijs voor een PE doelnet een stuk hoger dan die van PP. Een groot voordeel van PE doelnetten is dat de levensduur aanzienlijke langer is.

 

Dikte van de garen en afmeting van de mazen van het doelnet

Doelnetten variëren in dikte van het garen, ook wel draaddikte genoemd. Je kunt kiezen uit doelnetten van 3mm, 4mm en 5mm. SKOR levert standaard 4mm omdat wij daarvan weten dat de levensduur voldoet aan de eisen die gesteld worden. Als je kiest voor een doelnet met een dikker garen (draaddikte), dan zal de levensduur van het net toenemen. Doelnetten worden gemaakt met verschillende maas grootte. Deze variëren van 45mm, 100mm tot 120mm. Hier geldt vaak: hoe kleiner het doel, des te kleiner de maas grootte, zodat het doelnet er fraai uit ziet in het voetbaldoel.

 

Heb je vragen na het lezen van de informatie die we je bieden? Of wil je advies van ons om te kijken welke doelnet het meest geschikt is voor jouw wensen/gebruik? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 11 00 of mail je vraag info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.

Lees meer
Doelnetten

Doelnetten

Doelnetten zijn een essentieel onderdeel van een voetbaldoel en zijn er in heel veel verschillende formaten (afmetingen) en kleuren. Wij hechten veel waarde aan goed passende voetbalnetten. Het oogt niet alleen fraai, maar het heeft ook een positieve invloed op de levensduur van je doelnet. Daarom kiezen wij zorgvuldig onze maatvoering tijdens het productieproces. Hieronder vind je ons assortiment doelnetten!

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende afmetingen en kleuren doelnetten

De doelnetten van SKOR zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we voetbalnetten voor 1,2x0,8 doeltjes, 1,8x1,2 doeltjes, 3x1 doeltjes, 5x2 doeltjes en 7,32x2,44 doelen. Je vindt ze eenvoudig bij ons op de website. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren mogelijk. Meestal wordt er voor een wit doelnet gekozen, maar er zijn ook voetbalclubs die graag de doelnetten in de clubkleuren willen hebben. Er is veel mogelijk. Wij hebben diverse combinaties in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden! Let er wel op dat de kosten voor een gekleurd voetbaldoelnet een hoger is dat de levertijd van de voetbalnetten wat anger kan zijn. 

Van welk materiaal zijn de doelnetten gemaakt?

Doelnetten worden gemaakt in twee typen materiaal. De meest voorkomende soort is een doelnet van PP (polypropyleen). Dit materiaal voel wat zachter en vriendelijker aan en het laat zich makkelijk en mooi in het voetbaldoel hangen. Het materiaal rekt ook een beetje mee. De aanschafprijs is relatief voordelig. Een nadeel is dat de doelnetten van PP sneller slijten. Hoe lang een doelnet van PP meegaat hangt af van het voetbaldoel dat je gebruikt, maar ook van het aantal uur dat er op gespeeld wordt en de weersomstandigheden. Naast doelnetten van PP zijn er ook doelnetten gemaakt van PE (polyethyleen). PE is een soort plastic. Doelnetten van PE zijn een stuk stugger en zwaarder. Ze zijn dus minder makkelijk in het voetbaldoel te hangen en ze kunnen ook niet zo mooi in het doel gespannen worden. Ook is de aanschafprijs voor een PE doelnet een stuk hoger dan die van PP. Een groot voordeel van PE doelnetten is dat de levensduur aanzienlijke langer is dan normale voetbalnetten.

Dikte van de garen en afmeting van de mazen van de voetbalnetten

Doelnetten variëren in dikte van het garen, ook wel draaddikte genoemd. Je kunt kiezen uit doelnetten van 3mm, 4mm en 5mm. SKOR levert standaard 4mm omdat wij daarvan weten dat de levensduur voldoet aan de eisen die gesteld worden. Als je kiest voor een doelnet met een dikker garen (draaddikte), dan zal de levensduur van het net toenemen. Voetbalnetten worden gemaakt met verschillende maas grootte. Deze variëren van 45mm, 100mm tot 120mm. Hier geldt vaak: hoe kleiner het doel, des te kleiner de maas grootte, zodat het doelnet er fraai uit ziet in het voetbaldoel.

Vragen over doelnetten

Heb je vragen na het lezen van de informatie over voetbalnetten? Of wil je advies van ons om te kijken welke doelnet het meest geschikt is voor jouw wensen/gebruik? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 11 00 of mail je vraag info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen omtrent voetbalnetten en meer!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Maken jullie ook doelnetten op maat?

Dit is zeker mogelijk! Op onze site vind je doelnetten in veel verschillende afmetingen, deze zijn afgestemd op de afmetingen van de doelen die het vaakst voorkomen en ze worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Ben je op zoek naar een doelnet op maat en kun je je gewenste maat niet vinden op onze site? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je (bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl)!

Van welk materiaal zijn jullie doelnetten gemaakt?

De doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij PP het vaakst voorkomt. Een doelnet van PP is gemakkelijk in het doel te hangen en kan bovendien strak in het doel worden gehangen. Een doelnet van PP is voordeliger in aanschaf dan een doelnet van PE, maar zal ook iets sneller slijten. Naast het materiaal heb je bij onze doelnetten ook een keuzemogelijkheid bij de draaddikte en maaswijdte.

Hoe kies ik het doelnet wat het beste bij mij past?

Op onze site bestel je eenvoudig het doelnet dat je nodig hebt! Meet hiervoor goed de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van je voetbaldoel op, zodat je het doelnet in de juiste afmeting bestelt. Een strak hangend doelnet zal namelijk langer meegaan. Neem voor al onze doelnetten een kijkje op onze site. Bestel je meerdere doelnetten? Dan profiteer je van staffelkorting!

Hoe bevestig ik een doelnet door middel van nethaken?

Het doelnet kan op verschillende manieren in het doel worden gehangen. Netbevestiging door middel van nethaken is daar één van. Wij raden aan om elke 10-15 cm het doelnet achter een haak te hangen, hierdoor zal het net stevig in het doel hangen. Op onze site vind je verschillende voetbaldoelen met nethaken. Zijn je nethaken aan vervanging toe? Geen probleem, bij onze voetbaldoel toebehoren kun je losse nethaken (per set van 10 stuks) aanschaffen.

Bieden jullie ook zwarte/gekleurde doelnetten?

Wij bieden op onze site geen volledig zwarte doelnetten aan, met uitzondering van het ballenvanger-net. De standaardkleur die wij aanbieden is wit, maar er zijn ook tal van andere kleurcombinaties mogelijk, zodat jij je doel kunt voorzien van een doelnet in de clubkleuren. Neem hiervoor een kijke op onze site! De KNVB adviseert vanwege de goede contrastwerking een doelnet in de kleur wit.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder