Dug-outs

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welke dug-out bij jouw club hoort?

De dug-outs van SKOR worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan bij Eredivisie clubs zoals: Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. De dug-outs van SKOR staan ook bij veel amateurverenigingen. Niet alleen bij voetbalclubs, maar ook hockeyclubs en korfbalverenigingen.
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dug-out, of maatwerk nodig? Onze specialisten helpen je graag een dug-out kiezen die bij jouw wensen past!
SKOR is Nederlands grootste fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van dug-outs. Wij leveren en monteren al hel wat jaren exclusieve dug-outs aan alle sportverenigingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een breed assortiment duurzame en exclusieve dug-outs met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dug-out die jij geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. Je kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dug-outs, sponsorbordjes en meer.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • Trots leverancier van

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-outs van skor

 • Het grootste assortiment

  Wij hebben 7 verschillende modellen dug-outs. bij SKOR vind je het grootste aanbod, zodat je lekker droog kunt zitten langs de lijn.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • 10 jaar garantie

  Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze dug-outs.

 • Hoogwaardige kwaliteit

  Onze producten worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Direct contact met de gebruiker

  Onze specialisten zijn bereikbaar voor jou! Wij willen met jou in contact zijn om de feedback te gebruiken bij het ontwikkelen van onze producten en diensten.

 • Eerlijke prijs

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Met zo’n dug-out wíl je gewoon op de bank zitten.

Sinds 2014 zitten onze coaches, wissels en technische staf er ontspannen en warmpjes bij in de dug-outs van SKOR. Wie goed beslagen ten ijs (of voetbalveld) wil komen, moet goed ontspannen kunnen starten. Naast de solide kwaliteit en professionele uitstraling, heeft de unieke service die SKOR levert ervoor gezorgd dat wij ons nergens mee hoefden te bemoeien totdat alles geïnstalleerd was.

- AFC Ajax

De perfecte dug-out voor elk veld

Voor iedereen die gaat voor de winst. Waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Bekijk onze brand catalog

Verschillende type dug-outs

Dug-out type 1: Deze dug-out heeft een ronde vorm en wordt veel gebruikt door voetbalverenigingen. De ronde oversteek zorgt er voor dat je droog zit tijdens een regenbui. De breedte van de dug-out kan worden aangepast naar wens. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.

 

Dug-out type 2: Deze dug-out is overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde. Deze dug-out wordt veel gebruikt door hockeyverenigingen, omdat de rechte zijkant een goede aansluiting biedt aan het hekwerk. De hockeyballen blijven zo netjes binnen het speelveld. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.

 

Dug-out type 2.2: Deze dug-out is ook recht, maar is 2,20 meter hoog. Daarnaast is de  dug-out minder diep en daarom goed in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop. Sta hoogte: 2,20 meter en diepte: 1 meter.

 

Dug-out basic: Deze dug-out is voordelig in aanschaf. De materialen die gebruikt worden zijn minder robuust, maar de kwaliteit is nog steeds goed! De dug-out heeft een rechte vorm en is ondiep. Hij is dus in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop en zorgt voor  een naadloze aansluiting op het hekwerk, zodat de bal binnen het speelveld blijft. De Basic dug-out is standaard voorzien van vuren banken.

Lees meer

Prijs van een dug-out

Er worden heel veel dug-outs aangeboden op internet en het is voor een leek lastig om de “juiste” dug-out te kopen. Ook lijken de prijzen van dug-outs soms ver uit elkaar te liggen. Geef je ogen goed de kost en kijk wat je koopt. De afbeeldingen geven je de indruk dat je dezelfde dug-outs met elkaar aan het vergelijken bent, maar de schijn bedriegt! Kijk naar de diktes van de gebruikte materialen als aluminium en polycarbonaat. Welk soort hout is er in de dug-outs gemonteerd? Is de dug-out volledig gelast of is deze demontabel?

Lees meer
Shop nu

maatwerk dug-out

Naast de standaard dug-outs kun je ook maatwerk dug-outs kopen bij SKOR. Alle dug-outs worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en daardoor kunnen wij al je wensen verwerken in een product. Zoek je een dug-out met wielen, zodat deze verplaatsbaar is? Of ga je de dug-out op een verhoging plaatsen, maar moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Alles is mogelijk! Maatwerk dug-outs zijn wel iets prijziger en de levertijd kan langer zijn dan de standaard dug-outs.

Lees meer
Shop nu

Hoe wordt mijn dug-out gemaakt? Rondleiding bij SKOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dug-out gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug-out wordt gemaakt? Je bent van harte welkom voor een rondleiding door onze fabriek in Almelo. We kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dug-out samen te stellen.

Lees meer
Dugouts

Dugouts

De dugouts van SKOR worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan bij Eredivisie clubs zoals: Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. Onze specialisten helpen je graag een dugout kiezen die bij jouw wensen past! 

Vraag adviesgesprek aan

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR is Nederlands grootste fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van dugouts. Wij leveren en monteren al hel wat jaren exclusieve dugouts aan alle sportverenigingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een breed assortiment duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dugout die jij geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. Je kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dugouts, sponsorbordjes en meer.

Dugout kopen

De eerste keuze die je maakt is de vorm. Kies je voor een schuine dugout, een gebogen dugout of een rechte dug out? De zijkant van de dugout bepaalt de vorm. Daarna kies je de afmeting. Over het algemeen biedt 1 meter breedte van de dugout plaats aan 2 personen. Een dug out van 4 meter is dus geschikt voor 8 personen. Als je dit weet dan bepaal je of de dug-out voorzien moet worden van een kleur of dat de dugout gewoon in aluminium kleur blijft. Meestal worden de kleur van het hekwerk en de clubkleuren meegenomen in deze afweging. Je kunt dan nog kiezen of je dug-out voorzien moet worden van extra sterk polycarbonaat (“glas”). Dit is belangrijk als het sportpark openbaar is, je kunt dan het afbreukrisico van de dugouts verminderen. Als laatste kies je welke zitgelegenheid je wilt in de dugout. Kies je voor houten banken, kuipstoelen of racestoelen. Alles is mogelijk. Laat je goed informeren door onze specialisten, wij helpen je graag!

Types dugouts

 • Dugout type 1: Deze dug-out heeft een ronde vorm en wordt veel gebruikt door voetbalverenigingen. De ronde oversteek zorgt er voor dat je droog zit tijdens een regenbui. De breedte van de dug out kan worden aangepast naar wens. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2: Deze dugout is overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde. Deze dug out wordt veel gebruikt door hockeyverenigingen, omdat de rechte zijkant een goede aansluiting biedt aan het hekwerk. De hockeyballen blijven zo netjes binnen het speelveld. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2.2: Deze dug out is ook recht, maar is 2,20 meter hoog. Daarnaast is de  dugout minder diep en daarom goed in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop. Sta hoogte: 2,20 meter en diepte: 1 meter.
 • Dugout basic: Deze dug-out is voordelig in aanschaf. De materialen die gebruikt worden zijn minder robuust, maar de kwaliteit is nog steeds goed! De dugout heeft een rechte vorm en is ondiep. Hij is dus in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop en zorgt voor  een naadloze aansluiting op het hekwerk, zodat de bal binnen het speelveld blijft. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

Prijs van een dugout

Er worden heel veel dugouts aangeboden op internet en het is voor een leek lastig om de “juiste” dugout te kopen. Ook lijken de prijzen van dug-outs soms ver uit elkaar te liggen. Geef je ogen goed de kost en kijk wat je koopt. De afbeeldingen geven je de indruk dat je dezelfde dugouts met elkaar aan het vergelijken bent, maar de schijn bedriegt! Kijk naar de diktes van de gebruikte materialen als aluminium en polycarbonaat. Welk soort hout is er in de dug-outs gemonteerd? Is de dugout volledig gelast of is deze demontabel?

Maatwerk dugout

Naast de standaard dugouts kun je ook maatwerk dug-outs kopen bij SKOR. Alle dugouts worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en daardoor kunnen wij al je wensen verwerken in een product. Zoek je een dugout met wielen, zodat deze verplaatsbaar is? Of ga je de dugout op een verhoging plaatsen, maar moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Alles is mogelijk! Bij maatwerk dug outs kan de levertijd langer zijn dan bij een standaard dug outs.

Hoe wordt mijn dugout gemaakt? Rondleiding bij SKOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dugout gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug out wordt gemaakt? Je bent van harte welkom voor een rondleiding door onze fabriek in Almelo. We kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dugout samen te stellen.

Vragen over dugouts

Heb je vragen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe dug-out, of wil je een dugout kopen? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 11 00 of mail je vraag info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingenaal.

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal is de dugout gemaakt?

Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en worden vervaardigd uit aluminium. Hierbij heb je de keuze tussen ongecoate (brute) en gecoate dugouts. Bij een gecoate dugout wordt er een kleur (mogelijk in alle RAL-kleuren) aangebracht op het aluminium. Dit heeft vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest. 

Uit welke zitgelegenheden kan ik kiezen bij de aanschaf van een dugout?

Bij de zitgelegenheden kan onderscheid worden gemaakt tussen banken enerzijds en stoelen anderzijds. De banken zitgelegenheid is leverbaar in drie materialen: vuren planken, meranti planken en kunstgras planken. De stoelen zijn leverbaar in twee modellen: kuipstoelen en racestoelen. Benieuwd geworden? Lees dan ook eens onze blog over de verschillende dugouts die we aanbieden!

 

Waar worden de dugouts gemaakt?

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dugout? Dan zit je bij ons goed! Al onze dugouts worden namelijk door onszelf geproduceerd in onze fabriek in Almelo. Hier werken we iedere dag met de beste mensen en materialen aan de nieuwste producten. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van onze dugouts.

Bieden jullie ook dugout montage aan?

Zeker, onze monteurs plaatsen de dugout graag voor je op de door jou gewenste locatie! Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je het beste even contact met ons opnemen. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl, we helpen je graag verder!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder