Dug-outs

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welke dug-out bij jouw club hoort?

De dug-outs van SKOR worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan bij eredivisie clubs zoals: Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. De dug-outs van SKOR staan ook bij veel amateurverenigingen. Niet alleen bij voetbalclubs, maar ook hockeyclubs en korfbalverenigingen.
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dug-out, of maatwerk nodig? Onze specialisten helpen je graag een dug-out kiezen die bij jouw wensen past!
SKOR is Nederlands grootste fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van dug-outs. Wij leveren en monteren al hel wat jaren exclusieve dug-outs aan alle sportverenigingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een breed assortiment duurzame en exclusieve dug-outs met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dug-out die jij geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. Je kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dug-outs, sponsorbordjes en meer.

 • Bekijk onze dug-outs
 • Plan adviesgesprek
 • Trots leverancier bij

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Voor maximale prestaties voor sporters met winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-outs van skor

 • Het grootste assortiment

  Wij hebben 7 verschillende modellen dug-outs. bij SKOR vind je het grootste aanbod, zodat je lekker droog kunt zitten langs de lijn.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • 10 jaar garantie

  Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze dug-outs.

 • Hoogwaardige kwaliteit

  Onze producten worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Direct contact met de gebruiker

  Onze specialisten zijn bereikbaar voor jou! Wij willen met jou in contact zijn om de feedback te gebruiken bij het ontwikkelen van onze producten en diensten.

 • Eerlijke prijs

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Bekijk onze dug-outs
 • Plan adviesgesprek

De populairste dug-outs van 2021

Hieronder zie je een selectie van ons aanbod van dug-outs.

Bekijk ons hele assortiment

Met zo’n dug-out wíl je gewoon op de bank zitten.

Sinds 2014 zitten onze coaches, wissels en technische staf er ontspannen en warmpjes bij in de dug-outs van Skor. Wie goed beslagen ten ijs (of voetbalveld) wil komen, moet goed ontspannen kunnen starten. Naast de solide kwaliteit en professionele uitstraling, heeft de unieke service die Skor levert ervoor gezorgd dat wij ons nergens mee hoefden te bemoeien totdat alles geïnstalleerd was.

- Marc Overmars directeur voetbalzaken bij AFC Ajax

De perfecte dug-out voor elk veld

Voor iedereen die gaat voor de winst. Waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Bekijk onze brand catalogus

Verschillende type dug-outs

Dug-out type 1: Deze dug-out heeft een ronde vorm en wordt veel gebruikt door voetbalverenigingen. De ronde oversteek zorgt er voor dat je droog zit tijdens een regenbui. De breedte van de dug-out kan worden aangepast naar wens. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.

 

Dug-out type 2: Deze dug-out is overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde. Deze dug-out wordt veel gebruikt door hockeyverenigingen, omdat de rechte zijkant een goede aansluiting biedt aan het hekwerk. De hockeyballen blijven zo netjes binnen het speelveld. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.

 

Dug-out type 2.2: Deze dug-out is ook recht, maar is 2,20 meter hoog. Daarnaast is de  dug-out minder diep en daarom goed in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop. Sta hoogte: 2,20 meter en diepte: 1 meter.

 

Dug-out basic: Deze dug-out is voordelig in aanschaf. De materialen die gebruikt worden zijn minder robuust, maar de kwaliteit is nog steeds goed! De dug-out heeft een rechte vorm en is ondiep. Hij is dus in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop en zorgt voor  een naadloze aansluiting op het hekwerk, zodat de bal binnen het speelveld blijft. De Basic dug-out is standaard voorzien van vuren banken.

Lees meer

Prijs van een dug-out

Er worden heel veel dug-outs aangeboden op internet en het is voor een leek lastig om de “juiste” dug-out te kopen. Ook lijken de prijzen van dug-outs soms ver uit elkaar te liggen. Geef je ogen goed de kost en kijk wat je koopt. De afbeeldingen geven je de indruk dat je dezelfde dug-outs met elkaar aan het vergelijken bent, maar de schijn bedriegt! Kijk naar de diktes van de gebruikte materialen als aluminium en polycarbonaat. Welk soort hout is er in de dug-outs gemonteerd? Is de dug-out volledig gelast of is deze demontabel?

Lees meer
Bekijk onze dug-outs

maatwerk dug-out

Naast de standaard dug-outs kun je ook maatwerk dug-outs kopen bij SKOR. Alle dug-outs worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en daardoor kunnen wij al je wensen verwerken in een product. Zoek je een dug-out met wielen, zodat deze verplaatsbaar is? Of ga je de dug-out op een verhoging plaatsen, maar moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Alles is mogelijk! Maatwerk dug-outs zijn wel iets prijziger en de levertijd kan langer zijn dan de standaard dug-outs.

Lees meer
Bekijk onze dug-outs

Hoe wordt mijn dug-out gemaakt? Rondleiding bij SKOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dug-out gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug-out wordt gemaakt? Je bent van harte welkom voor een rondleiding door onze fabriek in Almelo. We kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dug-out samen te stellen.

Lees meer

Mooie voorbeelden van dug-outs van skor

Hier zie je onze dug-outs in het wild. Klik op de foto voor het verhaal.

80% van onze klanten geeft ons 5 sterren

4,6

150+ reviews
Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal is de dugout gemaakt?

Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en worden vervaardigd uit aluminium. Hierbij heb je de keuze tussen ongecoate (brute) en gecoate dugouts. Bij een gecoate dugout wordt er een kleur (mogelijk in alle RAL-kleuren) aangebracht op het aluminium. Dit heeft vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest. 

Welke stoelen passen in een dugout?

Wij bieden dugouts aan met verschillende zitgelegenheden. Zo kun je bij onze dugouts kiezen uit banken, kuipstoelen en racestoelen. Wat betreft stoelen heb je dus de keuze uit kuipstoelen en racestoelen. Kuipstoelen vormen een zeer prettige zitgelegenheid, waarbij iedere speler of trainer op een stoel kan plaatsnemen. Deze stoelen zijn leverbaar in vele kleuren. De racestoelen vormen de meest luxe optie en zie je vooral terug in het betaald voetbal.

Wat kost een dugout?

Bij ons vind je dugouts in verschillende prijscategorieën. De prijs van de dugout is o.a. afhankelijk van de afmeting, zitgelegenheid en eventuele coating. De eenvoudigste en daarmee voordeligste dugout is de Type Basic. Dit is een zeer degelijke optie. Neem voor alle soorten dugouts die wij aanbieden een kijkje op onze site en vraag eventueel een offerte aan!

Maken jullie dugouts zelf?

Al onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van onze dugouts. De KNVB eist dat in ieder geval op het hoofdveld dugouts aanwezig zijn. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dugout voor op jouw hoofdveld? Dan zit je bij ons goed! Je vindt op onze site vele voetbal dugouts in verschillende afmetingen en met verschillende zitgelegenheden. Neem een kijkje op onze webshop voor alle mogelijkheden of lees onze blog waarin wij meer vertellen over de verschillende soorten dugouts! Naast voetbalclubs maken ook veel hockeyclubs en korfbalverenigingen gebruiken van onze dugouts!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Dugouts

Dugouts

De dugouts van SKOR worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan bij eredivisie clubs zoals: Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. De dugouts van SKOR staan ook bij veel amateurverenigingen. Niet alleen bij voetbalclubs, maar ook hockeyclubs en korfbalverenigingen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dug-out, of maatwerk nodig?

Onze specialisten helpen je graag een dugout kiezen die bij jouw wensen past! 

Producten 1-9 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR is Nederlands grootste fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van dugouts. Wij leveren en monteren al hel wat jaren exclusieve dugouts aan alle sportverenigingen in binnen- en buitenland. Wij bieden een breed assortiment duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds design. Voor iedere doelgroep/budget hebben wij een passende dugout die jij geheel kunt samen stellen naar uw eigen wens. Je kunt kiezen uit alle afmetingen, soort zitgelegenheid, kleur van de dugouts, sponsorbordjes en meer.

Dugout kopen

De eerste keuze die je maakt is de vorm. Kies je voor een schuine dugout, een gebogen dugout of een rechte dug out? De zijkant van de dugout bepaalt de vorm. Daarna kies je de afmeting. Over het algemeen biedt 1 meter breedte van de dugout plaats aan 2 personen. Een dug out van 4 meter is dus geschikt voor 8 personen. Als je dit weet dan bepaal je of de dug-out voorzien moet worden van een kleur of dat de dugout gewoon in aluminium kleur blijft. Meestal worden de kleur van het hekwerk en de clubkleuren meegenomen in deze afweging. Je kunt dan nog kiezen of je dug-out voorzien moet worden van extra sterk polycarbonaat (“glas”). Dit is belangrijk als het sportpark openbaar is, je kunt dan het afbreukrisico van de dugouts verminderen. Als laatste kies je welke zitgelegenheid je wilt in de dugout. Kies je voor houten banken, kuipstoelen of racestoelen. Alles is mogelijk. Laat je goed informeren door onze specialisten, wij helpen je graag!

Types dugouts

 • Dugout type 1: Deze dug-out heeft een ronde vorm en wordt veel gebruikt door voetbalverenigingen. De ronde oversteek zorgt er voor dat je droog zit tijdens een regenbui. De breedte van de dug out kan worden aangepast naar wens. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2: Deze dugout is overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde. Deze dug out wordt veel gebruikt door hockeyverenigingen, omdat de rechte zijkant een goede aansluiting biedt aan het hekwerk. De hockeyballen blijven zo netjes binnen het speelveld. Stahoogte: 2 meter en diepte: 1,5 meter.
 • Dugout type 2.2: Deze dug out is ook recht, maar is 2,20 meter hoog. Daarnaast is de  dugout minder diep en daarom goed in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop. Sta hoogte: 2,20 meter en diepte: 1 meter.
 • Dugout basic: Deze dug-out is voordelig in aanschaf. De materialen die gebruikt worden zijn minder robuust, maar de kwaliteit is nog steeds goed! De dugout heeft een rechte vorm en is ondiep. Hij is dus in te zetten langs sportvelden met een beperkte uitloop en zorgt voor  een naadloze aansluiting op het hekwerk, zodat de bal binnen het speelveld blijft. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

Prijs van een dugout

Er worden heel veel dugouts aangeboden op internet en het is voor een leek lastig om de “juiste” dugout te kopen. Ook lijken de prijzen van dug-outs soms ver uit elkaar te liggen. Geef je ogen goed de kost en kijk wat je koopt. De afbeeldingen geven je de indruk dat je dezelfde dugouts met elkaar aan het vergelijken bent, maar de schijn bedriegt! Kijk naar de diktes van de gebruikte materialen als aluminium en polycarbonaat. Welk soort hout is er in de dug-outs gemonteerd? Is de dugout volledig gelast of is deze demontabel?

Maatwerk dugout

Naast de standaard dugouts kun je ook maatwerk dug-outs kopen bij SKOR. Alle dugouts worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en daardoor kunnen wij al je wensen verwerken in een product. Zoek je een dugout met wielen, zodat deze verplaatsbaar is? Of ga je de dugout op een verhoging plaatsen, maar moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Alles is mogelijk! Maatwerk dug outs zijn wel iets prijziger en de levertijd kan langer zijn dan de standaard dug outs.

Hoe wordt mijn dugout gemaakt? Rondleiding bij SKOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dugout gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug out wordt gemaakt? Je bent van harte welkom voor een rondleiding door onze fabriek in Almelo. We kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dugout samen te stellen.

Vragen over dugouts

Heb je vragen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe dug-out, of wil je een dugout kopen? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 11 00 of mail je vraag info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingenaal.

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder