Dugouts

Zeg je dugouts, dan zeg je SKOR. Onze topkwaliteit dugoouts staan bij amateur- en profclubs wereldwijd. Een gebogen of recht model? Meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Elke SKOR dugout is een staaltje vakwerk, met aandacht gemaakt in onze eigen fabriek. 

Naast dugouts is SKOR ook het adres voor veldbanken die je naast de dug-out kunt plaatsen voor extra zitgelegenheid!


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dug-out, of maatwerk nodig?

Onze specialisten helpen je graag een dugout kiezen die bij jouw wensen past!

Gratis adviesgesprek

 1. Veldbank - 3mtr - met meranti bank - verrijdbaar
  Bekijk
 2. Veldbank - 2mtr - met meranti bank
  Bekijk
 3. Veldbank - 3mtr - met kuipstoelen - verrijdbaar
  Bekijk
 4. Veldbank - 2mtr - met kuipstoelen
  Bekijk
 5. Dug-out type swift met vuren bank
  Vanaf 1.929,00
  incl. btw
  1.594,21
  excl. btw
  Bekijk
 6. Dug-out type Basic met vuren bank
  Vanaf 1.290,00
  incl. btw
  1.066,12
  excl. btw
  Bekijk
 7. Dug-out Type Comfort met meranti bank
  Vanaf 2.350,00
  incl. btw
  1.942,15
  excl. btw
  Bekijk
 8. Dug-out type 1
  Bekijk
 9. Dug-out Type 2
  Bekijk
 10. Dug-out type 2.2
  Bekijk
 11. Dug-out type Basic
  Bekijk

Pak je rust in de dugout

SKOR maakt dugouts met aandacht in eigen fabriek. Wij hopen met onder andere onze dugouts dat we jou en je club de optimale sportbeleving bieden. Vandaar dat wij het ook belangrijk vinden om kwaliteit te leveren. Wij zijn van oorsprong voetballiefhebbers en weten hoe belangrijk het is om je rust te pakken wanneer het nodig is. Een dugout wordt gebruikt door gewisselde spelers, reservespelers en staf.

Types dugouts

Dugouts bieden we in verschillende types. Je kunt met ieder budget slagen bij SKOR. We maken de dugouts van verschillende groottes en in verschillende uitvoeringen. De zitplekken zijn zelf samen te stellen: ga je voor Meranti bankplanken, kunststof bankplanken, kies je voor kunststof of lederen (kuip)stoelen in de kleuren van je club, luxe stoelen met eventueel stoelverwarming of ga je voor de racestoelen, net als onder andere Ajax en PSV? Het frame van de dugout is volledig gelast voor uiterste stabiliteit en ongeveer 2 meter stahoogte.

 • Dugout type 1: Dit model is wat ronder, waardoor het sporters beschermt tegen regen. De breedte kan worden aangepast, de stahoogte is 2 meter en de beplating wordt zo gemonteerd dat de dugout volledig waterdicht is.

 • Dugout type 2: Deze dugout is wat rechter dan de type 1 en daarmee ideaal voor een naadloze aansluiting op het hekwerk. Zo houden we de bal binnen het speelveld.

 • Dugout type 2.2: Dit model is net zo recht als type 2, maar wat smaller. Ideaal voor sportvelden met een beperkte uitloop.

 • Dugout basic: Dit goed betaalbare model is kwalitatief zeer goed. Ook dit is weer een recht model om ervoor te zorgen dat het aansluit op hekwerk en we zo de bal binnen het speelveld houden. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

SKOR Dugouts kopen

Bij ons is alles bespreekbaar. Wil je een ander type zitgelegenheid creëren in de dugout? Geef dat dan bij ons aan. Of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste dugout? Onze specialisten helpen je graag!