Pannakooi

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een pannakooi in jouw gemeente?

Panna of pannavoetbal is een snelgroeiend behendigheidsspel waarbij techniek van essentieel belang is. Het aantal voetbalveldjes/pannaveldjes groeit enorm snel. Overal in de wijk ontstaan ontmoettingsplekken waarbij de pannakooi en het pannaveld centraal staan. De wedstrijden, ook wel duels genoemd, worden gespeeld in ronde kooien en duren slechts drie minuten. Je ziet ook wel varianten op de ronde pannakooien. Bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige modellen, klein en groot. In de korte speeltijd gebeurt er veel. Met talloze passeerbewegingen, subtiele hakjes en verbluffende technische hoogstandjes vermaken de balkunstenaren de mensen langs de kant. De één wil zo snel mogelijk scoren, terwijl de ander lekker goochelt met de bal om zijn kunsten tentoon te spreiden. Ieder doelpunt wordt gevierd met luid applaus en gejuich. Zodra er een panna wordt gegeven (dat wil zeggen, je speelt de bal door de benen van de tegenstander), is de wedstrijd afgelopen. Kortom; zorg dat je doelpunten maakt en wees de eerste die de panna bij de andere geeft!

Lees meer
 • Bekijk onze pannakooien
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van een pannakooi van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze pannakooien
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte pannakooien

Hieronder zie je een selectie van onze pannakooien

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Ronde of vierkante pannakooi?

Pannakooien zijn er in verschillende vormen en afmetingen. Officieel wordt panna in een ronde panna kooi gespeeld, maar inmiddels zijn daar vele variaties op gemaakt. SKOR heeft een breed assortiment aan pannakooien, zodat jij de kooi kunt vinden die het beste bij jou past! Meestal wordt gekozen voor een rond model. De ronde kooien hebben een relatief kleine diameter (ook wel doorsnede genoemd), zodat je 1 tegen 1 panna kunt spelen. Wil je toch een grotere pannakooi kopen, dan kun je kiezen voor een vierkante uitvoering. Deze wordt veelal geplaatst bij scholen of op trapveldjes en biedt plaats aan 4, 8 of 10 personen. Het voordeel van een pannakooi is dat de bal niet uit het spel kan doordat de panna kooi voorzien is van een omheining.

Lees meer

Verschillende opties voor jouw pannakooi

Het is mogelijk bij SKOR om je pannakooi naar eigen wens aan te passen. Je kunt ervoor kiezen om doeltjes te nemen waarop je niet alleen kunt voetballen, maar bijvoorbeeld ook kunt basketballen. Daarnaast zou je er voor kunnen kiezen om de afmetingen van de doeltjes in de kooi te veranderen. Wellicht groter om zodoende met een keeper te werken, of kleiner om scoren lastiger te maken. Of als de kinderen die in de kooi spelen nog erg jong zijn. Dan wil je niet dat het doel te groot is. Een andere optie is om tennis of volleybalpalen te integreren. Op die manier krijg je een multifunctionele pannakooi voor maximaal gebruik en speelplezier. Alles is mogelijk. Neem eens contact op met SKOR en vraag één van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Lees meer

Pannakooi voor thuis of een evenement?

Ben je opzoek naar een leuke panna kooi voor thuis of vind je het leuk om één mee te nemen naar een feestje? SKOR heeft ook een assortiment met demontabele pannakooien. De pannakooien zijn eenvoudig op te zetten en af te breken en ze kunnen met behulp van een busje of een aanhanger makkelijk verplaatst worden. Gun jij je kinderen maximaal speelplezier in de tuin en heb je de ruimte? Koop dan een permanente kooi voor in de tuin. Onze vakmensen kunnen de pannakooi netjes voor je installeren, zodat je kinderen elke dag kunnen genieten van panna voetbal.

 

Pannakooi kopen of advies?
Heb je nog vragen over onze pannakooien, twijfel je welk model het beste bij je past? Of wil je vrijblijvend een offerte van SKOR ontvangen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag bij het samenstelling van jouw pannakooi.

Lees meer
Pannakooi

Pannakooi

Voor elke toepassing heeft SKOR een standaard pannakooi of pannaveld in haar pakket. Je hebt de keuze uit diverse vormen, zoals: rond, achthoekig of rechthoekig. Wil je meer weten over de mogelijkheden die SKOR jou biedt voor het maken van een pannakooi? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan en we denken graag met je mee over een pannakooi kopen!

Vraag adviesgesprek aan

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende pannakooien

Vele scholen en activiteiten organisaties hebben reeds een pannakooi of pannaveld van SKOR aangeschaft, waar al vele pannatoernooien mee zijn gehouden. Profiteer dus ook van de expertise van SKOR op het gebied van pannavoetbal en uw pannakooi. Benieuwd naar onze pannakooien? In ons assortiment vind je de mogelijkheden tot drie verschillende soorten, namelijk Heulva, Malaga en Madrid. Voor welk model je kiest, hangt af van de plaats en de beschikbare hoeveelheid ruimte. De pannakooien verschillen namelijk enorm in grootte en prijs. Kortom, een pannakooi kopen is zo eenvoudig voor je gemaakt.

Online pannakooi kopen

Je kunt ervoor kiezen om de pannakooi te kopen en bij onze fabriek af te halen en de montage zelf uit te voeren. Wil je liever dat wij het transport en de montage voor jullie uitvoeren? Geen probleem. Wij doen dit graag. Heb je naast de pannakooi of pannaveld nog meer sportartikelen nodig? Bekijk dan ook nog eens de rest van ons assortiment en bestel alles tegelijkertijd. Bestel bijvoorbeeld direct een aantal voetballen erbij, zodat je zo snel mogelijk het eerste pannatoernooi kan aftrappen! Hierdoor ben je in één klap klaar en beschik je over alle benodigdheden.

Pannakooi nodig?

Benieuwd naar de garantie op onze producten of heb je vragen over de mogelijkheden van een pannakooi kopen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een offerte aan voor een pannaveld. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen.

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke verschillende pannakooien bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je vier verschillende pannakooien, in verschillende afmetingen en vormen. Zo vraagt iedere pannakooi een andere tactiek om de tegenstander te verslaan! De modellen Huelva, Malaga en Madrid zijn hierbij volledig afgesloten. Het model Ibiza bestaat uit twee wanden, waardoor de lange zijde van het veld open is. Zo kun je zelf de afmeting van het veld bepalen. Benieuwd naar de kenmerken van de verschillende modellen? 

Van welk materiaal zijn de pannakooien gemaakt?

Pannakooien zijn bij uitstek bedoeld om in de openbare ruimte te plaatsen. Denk hierbij aan schoolpleinen, campings of speelveldjes. Het is dan ook belangrijk dat de pannakooi tegen een stootje kan. Onze pannakooien zijn gemaakt van verzinkt staal. Hierdoor zijn de kooien vandalismebestendig!

Zijn de pannakooien leverbaar in verschillende kleuren?

De pannakooien kunnen als optie gecoat worden in iedere RAL-kleur naar wens! Dit zorgt voor een extra stijlvolle uitstraling, geheel naar eigen wens.

Wat kost een pannakooi?

De prijs van een pannakooi is o.a. afhankelijk van de afmeting, eventuele coating en montage. Het model Ibiza is leverbaar vanaf 6.480 euro, de Huelva vanaf 14.595 euro, de Malaga vanaf 9.890 euro en de Madrid vanaf 6.170 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder