Straatsportdoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk straatsportdoel bij jouw gemeente hoort?

Straatsportdoelen worden in de volksmond ook wel antivandalen doelen genoemd. Of voetbaldoeltjes voor de openbare ruimte of trapveld doeltjes. Van trapveld tot schoolplein en van camping tot voetbalclub. Alle voetbalveldjes die openbaar zijn en daarmee toegankelijk voor iedereen die lekker wil voetballen, onze straatsport doelen zie je terug op vele plekken in de openbare ruimte! Met een SKOR straatsport doel ben je verzekerd van een zeer degelijk, onderhoudsarm en vandalismebestendig product. Uiteraard voldoen onze straatsportdoelen aan de normeringen en zijn daarmee uitermate veilig. Ideaal, want zo kun je op ieder moment van de dag gebruikmaken van de doelen voor een partijtje voetbal. Doordat de straatsportdoelen verankerd worden in de grond zijn ze uitermate geschikt voor zowel beheerde als onbeheerde plekken!

 

Hulp nodig bij het kiezen van een straatsportdoel?
Wij helpen je graag een straatsportdoel te kiezen die aansluit bij jouw wensen of gebruik. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Vraag onze één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Lees meer
 • Bekijk onze straatsportdoelen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

VOORDELEN VAN VOETBALDOELEN BIJ SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze straatsportdoelen
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte straatvoetbaldoelen

Hieronder zie je een selectie van onze straatvoetbaldoelen. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Ons assortiment straatsportdoelen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten straatsportdoelen, ook wel antivandalendoelen genoemd. Je kunt kiezen voor een doel met een vierkant of ronde paal en lat. Daarnaast zijn onze straatsportdoelen in verschillende afmetingen te verkrijgen. Om het eenvoudig te houden hebben wij onze antivandalendoelen verschillende namen gegeven: Palermo, Torino, Udinese en Parma. Wanneer je voor het Palermo of Torino doel kiest, ben je verzekerd van de grootste afmeting die wij bij de straatsport doelen aanbieden: 3x2 meter. Het Palermo model is hierbij multifunctioneel inzetbaar: aan de achterzijde van het doel is een basketbalstaander met basketbalbord gemonteerd! Zo kan je basketballen én voetballen. Valt je keuze op het Parma doel? Dit antivandalendoel heeft een afmeting van 1,2x0,8 meter en is het kleinste en daarmee voordeligste doel dat je op deze pagina vindt. Tussen deze modellen in zit het Udinese doel met een afmeting van 2x1 meter. De doelen zijn allemaal voorzien van stalen spijlen inclusief een horizontale verstevigingsas, zodat het doel tegen een stootje kan! Met een straatsportdoel van SKOR verzeker jij jezelf van een kwalitatief hoogwaardig antivandalendoel.

Lees meer

Eigen productie

Al onze straatsport doelen worden, net als de andere voetbaldoelen die wij aanbieden voor op het veld, allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Hier wordt iedere dag gewerkt met de meest vakkundige mensen en de beste materialen, zodat we een topproduct kunnen aanbieden. Bij de productie van voetbaldoelen maken wij gebruik van twee verschillende materialen: aluminium voor de voetbaldoelen die geschikt zijn voor op het veld en staal voor de straatsport doelen, ook wel antivandalen doelen genoemd. Beide soorten doelen worden volledig gelast. Een groot voordeel een aluminium voetbaldoel is het gewicht: door het lichte gewicht is een aluminium doel eenvoudig te verplaatsen, wat erg handig is wanneer je tijdens de training een extra doel wilt gebruiken. Een straatsport doel is vanwege het gebruik van staal een stuk zwaarder in gewicht, maar daarmee ook steviger. Staal is dan ook het ideale materiaal om te gebruiken voor vaste straatsport doelen die in de (onbeheerde) openbare ruimte worden geplaatst! Ben je benieuwd hoe wij onze voetbaldoelen produceren? Neem gerust contact met ons op, we geven je graag een rondleiding door onze fabriek!

 

Straatsport doel kopen?

Hopelijk ben je inmiddels meer te weten gekomen over de straatsportdoelen die wij aanbieden en heb je een doel naar jouw wens kunnen vinden! Ben je op zoek naar een volledig afgesloten veld voor op je schoolplein of voetbalclub? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende pannakooien die we aanbieden! Heb je nog vragen over de verschillende doelen of de andere voetbalproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Straatsport doelen

Straatsport doelen

Opzoek naar voetbaldoelen voor op het speelplein, in de woonwijk of op het bedrijventerrein? Geen probleem! SKOR biedt een divers aanbod aan straatsport doelen. Vul het aanvraag formulier in en wij helpen je zo snel mogelijk verder. 

Vraag adviesgesprek aan

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder