Tribunes

Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zitplek kan aanbieden. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je twee verschillende tribunes die wij aanbieden, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt.

Tribunes

Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zitplek kan aanbieden. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je twee verschillende tribunes die wij aanbieden, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt.

Filter resultaten

 1. Vaste tribune

  Alu frame | Op maat gemaakt | Met balustradehek |  

  Bekijk
 2. Mobiele tribune

  Alu frame | Lengte 3mtr | 3 zitrijen | Kantelbaar op wielen

  2.050,00
  incl. btw
  1.694,21
  excl. btw
  Bekijk

Vaste tribunes

De vaste tribune is, net als de mobiele tribune, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar is het tribunevak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee meranti planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee meranti planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van de tribune valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune. Het aantal zitrijen en de breedte van de tribune is configureerbaar. Per meter breedte hanteren wij als uitgangspunt dat een tribune plaats biedt aan twee personen.

Mobiele tribunes

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Het model is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip betonplex, zodat de tribune ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden. De mobiele tribune wordt in principe geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Maatwerk van SKOR

Naast de twee soorten tribunes die je op deze pagina vindt, behoort maatwerk bij ons ook tot de mogelijkheden! Doordat onze tribunes worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze eigen fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een tribune zoals jij wilt! Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribunevak (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Zo beschikt jouw club straks over een unieke tribune.

Modulaire tribunes

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen is geheel in overleg met jou als klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passend bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarbij je een A-locatie sponsorruimte kunt creëren!

Oplossing voor elke club

Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve tribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikken niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een tribune. SKOR komt met een oplossing: een modulaire tribune met ruimte op A-locatie voor prachtige sponsoruitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die enige affiniteit heeft met jouw club wil daar op staan! In het geval van Leonidas Rotterdam (90 meter tribune), was de tribune geheel gratis. De sponsorinkomsten hebben het project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune voor iedere club binnen handbereik.

Overige tribunes

SKOR fabriceert niet alleen tribunes voor sportaccommodatie, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met meranti houten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers.

Tribunes kopen?

Hopelijk vind je op deze tribunes-pagina de tribune die jij zoekt. Naast tribunes vind je op onze site ook vele andere sportmaterialen, van dug-outs tot teamkleding! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

 • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

 • 30 dagen bedenktijd

 • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5