Voetbaldoel 1,2x0,8

Voetbaldoel 1,2x0,8

Voetballen in jouw achtertuin met het voetbaldoel 1,2x0,8, of lekker trainen op het voetbalveld? Dat kan! Dit type is meest verkochte voetbaldoel voor thuis of bij de voetbal. Dit lichtgewicht aluminium voetbaldoel is ideaal wanneer jouw kinderen of jijzelf lekker je energie kwijt wilt met een wedstrijdje voetbal. Voetballen in de achtertuin is nog niet zo leuk geweest! Daarnaast zetten we dit doel ook in bij scholen en voetbalclubs. Het is een kwaliteitsproduct van robuust materiaal waar je jarenlang plezier van hebt.
Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een voetbaldoel 1,2x0,8?

Naast het thuisgebruik wordt het voetbaldoel 1,2x0,8 ook toegepast bij scholen of voetbalverenigingen. Het robuuste minidoel is gemakkelijk te verplaatsen. Het voetbaldoel 1,2x0,8 is namelijk lichtgewicht, zéér compact en onderhoudsarm. Al onze doelen worden in onze fabriek geproduceerd, zodat we het gehele productieproces zelf in de hand hebben en een hoog kwaliteitsniveau kunnen bieden. Je ontvangt standaard 5 jaar garantie.

Fanatiek voetballen op school met het voetbaldoel 1,2x0,8?

Heb je een beperkte ruimte op het schoolplein en wil je tóch de kinderen laten bewegen met de meest favoriete sport in Nederland? Dit doel is uitermate geschikt hiervoor. Kinderen zijn altijd dolenthousiast als ze met hun klasgenootjes een partijtje voetbal spelen. Hoe leuk is als dit kan in een écht voetbaldoel die ook wordt ingezet bij de sportclubs zoals Ajax, PSV en FC Twente? Mocht je meer ruimte hebben op het schoolplein, dan zijn er ook andere mogelijkheden. 

Ga naar compleet assortiment voetbal doelen in diverse soorten en maten, waaronder verplaatsbare doelen en seniorendoelen

Voetbaldoel 1,2x0,8 bij jouw voetbalclub

Wanneer je slimmer om wilt gaan met de ruimte of wanneer je kleinere partijen wilt spelen, dan is het voetbaldoel 1,2x0,8 een goede optie. Het minidoel is leverbaar met een ovaal- of kokerprofiel. Het voetbaldoel is volledig gelast en daardoor bijzonder stevig. Het doel kan geleverd worden inclusief of exclusief doelnet(ten). Kortom er zijn verschillende mogelijkheden.

Een voetbaldoel 1,2x0,8 zien of ontvang je graag meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in het voetbaldoel 1,2x0,8 of één van de andere types? Wij laten je graag de mogelijkheden zien! Eventueel maken we een afspraak bij jou op locatie! Naast de voetbaldoelen hebben we een volledig assortiment aan voetbaluitrusting. Denk hierbij aan ballen, keepershandschoenen, voetbaltenues etc. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. Dream Big, Gear Up!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder