Aluminium voetbaldoel

Aluminium voetbaldoel

Voetbaldoelen zijn er in verschillende formaten, maar ook gemaakt van verschillende materialen. Het meest verkochte voetbaldoel is het aluminium voetbaldoel. Aluminium heeft veel voordelen: het is sterk, licht in gebruik, heeft weinig onderhoud nodig en je hebt geen last van weersinvloeden of verkleuring door UV. Een ideale combinatie van eigenschappen en daarmee uitermate geschikt om voetbaldoelen van te maken. 90% van alle voetbaldoelen die op sportvelden worden gebruikt zijn van aluminium. De belangrijkste eigenschap van aluminium is dat de voetbaldoelen die hiervan gemaakt worden licht zijn en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Een andere belangrijke eigenschap van aluminium is dat je eigen vormen kunt creëren. Zo zijn de aluminium voetbaldoelen van SKOR volledig zelf ontwikkeld. Wij starten met het ontwikkelen van een nieuw doelprofiel. Hierbij berekenen wij hoe sterk het moet zijn, maar ook met welke netbevestiging het aluminium voetbaldoel krijgt. Als het doelprofiel dan uitgewerkt is kunnen wij daarvan voetbaldoelen maken. Lijkt het je leuk om in het echt te zien hoe een aluminium voetbaldoel wordt gemaakt? Neem dan contact met ons op! We geven je graag een rondleiding door onze fabriek in Almelo.

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Assortiment van SKOR

SKOR heeft het grootste assortiment voetbaldoelen en alle doelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd. Als je een nieuw voetbaldoel 5x2 gaat kopen, dan is het belangrijk om de configuratie van het voetbaldoel af te stemmen op de infrastructuur van het sportpark. Is het sportpark vrij toegankelijk? Zijn er doel opstelplaatsen langs het veld of moeten de doelen van het veld gereden worden na de training? Vind je het belangrijk om het doel te verzwaren? Zijn er vrijwilligers om de doelen te onderhoud? Zomaar wat overwegingen die bepalen hoe wij jouw voetbaldoel aluminium gaan bouwen.

Hoe wordt een aluminium voetbaldoel gemaakt?

Een aluminium voetbaldoel is redelijk snel gemaakt. We beginnen met het op maat zagen van alle aluminium profielen. Vervolgens gaan onze lassers ze in elkaar lassen. Dit type laswerk heet “aluminium TIG lassen”. Dit is echt nog handwerk en vereist de nodige ervaring. De voetbaldoelen zijn allemaal volledig gelast en dat komt de levensduur van het product ten goede! Als het laswerk klaar is wordt de netbevestiging aangebracht en wordt het aluminium voetbaldoel netjes schoongemaakt, zodat deze opgeslagen kan worden in ons magazijn.

Welke type netbevestigingen zijn er voor een aluminium voetbaldoel?

SKOR heeft verschillende type netbevestigingen voor de aluminium voetbaldoelen. Zo kun je kiezen voor traditionele kunststof nethaken, een netstrip of Comfix. Comfix is een van de laatste innovaties van SKOR. Het is een onderhoudsarm netbevestigingssysteem dat er voor zorgt dat het doelnet niet meer los kan komen te zitten. Ideaal voor de vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de voetbaldoelen. Je hoeft slechts 1 keer per jaar het doelnet te plaatsen/wisselen en daarna heb geen onderhoud meer aan het doelnet.

De verschillende afmetingen voor een aluminium voetbaldoel

Aluminium voetbaldoelen zijn er in verschillende afmetingen, van klein tot groot! Meestal worden de standaard afmetingen gekozen, maar het is ook mogelijk om aluminium voetbaldoelen op maat te bestellen. Informeer dan naar de mogelijkheden. De standaard afmetingen zijn 1,2x0,8 - 1,8x1,2 - 3x1 - 3x2 - 5x2 - 7,32x2,44. De kleinste doeltjes worden meestal thuis gebruikt of op trainingen. Je hebt dan geen keeper nodig. Het aluminium voetbaldoel 3x2 en het aluminium voetbaldoel 5x2 zijn uitermate geschikt voor jeugdspelers om met keeper te oefenen. Bovendien hebben we ook voetbaldoelen van staal voor je beschikbaar. Al onze diverse soorten en maten voetbaldoelen aluminium staan op trainingsvelden, maar ook in de achtertuin!

Recyclen van voetbaldoel aluminium

SKOR verwerkt elk jaar ontzettend veel aluminium. Wij vinden het daarom belangrijk om onze verantwoording te nemen als het gaat om de terugname van onze producten. Dat kan zijn als de aluminium doelen kapot zijn, maar ook als ze in geruild worden. SKOR biedt al meer dan 10 jaar de mogelijkheid om je oude voetbaldoel in te ruilen. Wij geven dan een geldbedrag terug aan de klant die daarmee vervolgens een nieuw product mee kan aanschaffen. Alle producten worden na terugname beoordeeld. Kunnen we het product herstellen en vervolgens weer als tweedehands verkopen, of moet het product afgevoerd worden? In het laatste geval reguleren wij de hele stroom. Wij zorgen ervoor dat het aluminium bij onze leverancier wordt ingeleverd, gerecycled en vervolgens weer ingezet voor de productie van nieuw aluminium. Voor het vervaardigen van gerecycled aluminium is tot 85% minder energie nodig dan voor nieuw aluminium. Zo leveren wij onze bijdrage aan een betere leefomgeving!

Meer informatie ontvangen over het aluminium voetbaldoel of de productie?

Hebben we je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden hoe wij voetbaldoelen maken? Of wil je een aluminium voetbaldoel van SKOR kopen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@skor.nl of bel ons via het telefoonnummer 088-0081100. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Een adviesgesprek bij jou op locatie is ook mogelijk!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder