Voetballen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

De beste voetballen tegen een scherpe prijs!

Voetbal kopen? Bij SKOR koop je de beste kwaliteit voetballen tegen een scherpe prijs. Wij produceren de voetballen in onze eigen fabriek en verkopen deze rechtstreeks aan jou. Zonder tussenkomst van andere partijen die daar ook geld aan moeten verdienen. Als er iets niet goed is, dan zijn wij het aanspreekpunt en lossen jouw probleem op. Omdat wij de bron zijn kunnen wij niet naar een ander wijzen.
We hebben een overzichtelijk assortiment voetballen samengesteld, door onszelf ontwikkelt. Wij hebben de CAMO-lijn en de Future-voetballen. Voldoende keuze, maar ook niet te veel, afgestemd op de eisen die vanuit de KNVB gesteld worden. De CAMO-voetballen zijn voorzien van een camouflage print die de ballen een fraaie, opvallende en herkenbare uitstraling geven. Bij de Future-voetballen is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken voor de beste kwaliteit. De SKOR voetballen zullen tot in lengte van jaren te koop zijn. We gaan dus niet steeds nieuwe voetballen toevoegen, zodat jij altijd de voetballen kunt nabestellen die jij fijn vindt en gewend bent te kopen.

De SKOR voetballen zijn geschikt voor training- en wedstrijdgebruik en we hebben pupillen, junioren en senioren voetballen. De voetballen worden door onze specialisten ontwikkeld en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij doen nooit concessies in kwaliteit. Is een bal binnen een jaar kapot, dan ruilen wij deze kosteloos om. Wil je een SKOR voetbal kopen? Bekijk dan ons assortiment en vind jouw perfecte voetbal. We geven je graag advies over het kopen van een voetbal en denken met je mee welke ballen het best bij jouw team of club passen.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • LEVERANCIER VAN

Wedstrijden win je met voetballen van SKOR!

Voordelen SKOR voetballen

 • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

  Het beste product zonder tussenhandel geleverd aan jou!

 • Herkenbare en fraaie uitstraling

  Eén productfamilie met een fraai camouflage design

 • 1 jaar volledige garantie

  Bal kapot? Zonder vragen sturen wij een nieuwe

 • Het assortiment blijft altijd bestaan

  De bal die je vandaag koopt, kun je over 5 jaar nog steeds bestellen

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Assortiment toegelicht

De CAMO voetballen van SKOR zijn een opvallende en fraaie verschijning. Het camouflage patroon geeft de bal een onderscheidend karakter. De naam van bal is afgeleid van camouflage. Bekijk hier de video waar het complete CAMO ballen assortiment helder wordt toegelicht. In een 2 minuten durende video kom je alles te weten over de belangrijkste kenmerken van de SKOR voetballen.

 • Plan adviesgesprek

Het assortiment SKOR voetballen

We hebben een fraai en overzichtelijk assortiment voetballen ontwikkeld die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Niet 30 verschillende ballen, maar slechts een aantal keuzes om het voor jou eenvoudig te houden, zodat je aan de hand van jouw budget een keuze kan maken. In iedere prijsklasse streven we ernaar om de beste bal te ontwikkelen. Zo heeft de CAMO 4 verschillende senioren voetballen. Een trainingsbal, training- wedstrijdbal, wedstrijdbal en een wedstrijdbal +. Daarnaast hebben we 4 jeugdballen. Afgestemd op de regels die de KNVB stelt aan de voetballen die op het veld gebruikt worden. De Future komt in 3 uitvoeringen en is een hele prettige bal voor senioren en de oudere jeugd.  De Future 1 is de ideale wedstrijdbal, de Future 3 en 4 zijn geschikt als wedstrijdbal en trainingsbal.

Op basis van jouw speelstijl kies je voor de Future of CAMO. 

Uniek bij de SKOR voetballen is dat wij 1 jaar volledige garantie geven. Is een bal defect dan stuur je hem terug naar SKOR. Wij sturen dan kosteloos een nieuwe voetbal naar je op. 

Lees meer

Voetbal testset

Voetbal kopen zonder testen? Dat voelt wellicht vreemd. Daarom kun je de SKOR voetballen gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag hier een testset aan en probeer onze voetballen twee maanden gratis en vrijblijvend uit. Zo kun je goed voorbereid de juiste voetbal kopen. Bij orders vanaf €50,- wordt er gratis bezorgd binnen Nederland. Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Wij staan achter onze kwaliteit en bieden de beste service. Dit is de reden dat wij ook 1 jaar garantie bieden op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de voetbal is uitgesloten.

Advies over het voetbal kopen? Bij SKOR geven we je graag advies over onze voetballen die het meest geschikt zijn voor jou of jouw club. Onze productspecialisten helpen jou de beste keuze te maken wat betreft het voetbal kopen. Vragen over een desbetreffende voetbal bal of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl.

Lees meer
Gratis testset aanvragen
skor testset voetballen
Voetballen

Voetballen

Hier vind je een overzichtelijke collectie premium voetballen voor training en wedstrijd, pupillen en senioren. Bekijk ons assortiment en vind jouw perfecte voetbal. Maak kennis met ons nieuwe Future voetballen of kies voor de welbekende CAMO-ballen. We geven je graag advies over het voetbal kopen en denken mee welke ballen het best bij jouw team of club passen.

GRATIS TESTSET AANVRAGEN

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jouw perfecte professionele voetbal

Heb je specifieke eisen voor onze professionele voetballen? Maak dan gebruik van de handige filter aan de linkerzijde. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de constructie van de voetbal, het gewicht of bijvoorbeeld de maat. Na het filteren op jouw specificaties is er in één oogopslag zichtbaar welke profesionele voetballen voldoen aan jouw eisen en hierdoor toepasbaar zijn op jouw club.

Bij SKOR werken we alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een voetbal kopen met topkwaliteit. Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen en maken gebruik van een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgen voor een hoge luchtretentie, hierdoor hoef je niet elke training de ballen opnieuw op te pompen. Het materiaal, de zachte PU, zorgt voor een goed balgevoel. Voetbal kopen voor jouw club? Kies jouw favoriet bij SKOR en verbaas jezelf.

Voetballen kopen groothandel

Voetbal kopen zonder testen? Dat voelt wellicht vreemd. Daarom kun je de SKOR voetballen gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag op onze website een testset aan en probeer onze voetballen twee maanden gratis en vrijblijvend uit. Zo kun je voorbereid de juiste voetbal kopen. Bij orders vanaf €50,- wordt er gratis bezorgd binnen Nederland. Voor al onze professionele voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Wij staan achter onze kwaliteit staan en willen altijd de beste service bieden. Dit is de reden dat wij ook 1 jaar garantie bieden op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de voetbal bal is uitgesloten.

Meer informatie over voetballen kopen?

Advies over voetballen kopen? Bij SKOR geven we je graag advies over onze voetballen, voetbaldoelen, doelnetten, voetbal training sets of andere materialen die het meest geschikt zijn voor jou of jouw club. Onze productspecialisten helpen jou de beste keuze te maken om een voetbal te kopen. Vragen over een desbetreffende voetbal bal of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl.

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke balmaat heb ik nodig?

Er zijn drie verschillende balmaten: maat 3, maat 4 en maat 5. Wanneer je in de JO6 of JO7 speelt, speel je met balmaat 3. De JO8 t/m JO10-teams maken gebruik van balmaat 4 en alle teams die daarna volgen spelen met balmaat 5, ook de senioren.

Welk gewicht bal heb ik nodig?

Voetballen hebben verschillende gewichten, afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin je voetbalt. Een voetbal van 290 gram wordt gebruikt bij de JO6 t/m JO10-teams. Speel je in de JO11, MO11 of JO12? Dan voetbal je met een bal van 320 gram. Een bal van 370 gram wordt gebruik door de JO13 t/m JO15- en MO13 t/m MO15-teams. Alle teams daarboven spelen met een bal van 450 gram.

Hoe zijn de voetballen gestikt?

Op deze pagina vind je voetballen met drie soorten productietechnieken: Thermo Bonded (gelijmde panelen), Dual Tech (hybride: machine gestikt en vervolgens verlijmd) en Hand Stitched (volledig handgestikt). De Thermo Bonded voetballen zijn 100% waterdicht en perfect rond. Dit zijn dan ook de topballen uit ons assortiment. De Dual Tech ballen zijn ook 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit is net iets minder consequent dan bij de Thermo Bonded ballen. De Hand Stitched ballen zijn de traditionele ballen, maar zijn niet 100% waterdicht. Een ander voordeel van andere productietechniek is de mogelijkheid om een zachte toplaag op de bal aan te brengen.

Kunnen ballen ook bedrukt worden?

Het is mogelijk om bij ons in clubverband voetballen te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo en de naam van jouw club. Hierbij bieden wij twee ballen aan met een gewicht van 370 gram en één bal met een gewicht van 200 gram. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Welke voetbal is geschikt voor de jeugd?

Ben je op zoek naar een voetbal voor jeugdspelers? De KNVB stelt voor elke leeftijdscategorie andere eisen aan de bal. Zo spelen jongens en meisjes in de O13-O15 teams met een voetbal in maat 5 en met een gewicht van 370 gram. Alle oudere spelers en speelsters gebruiken een voetbal in maat 5 met een gewicht van 450 gram. Je vindt al deze ballen op onze site!

Is het mogelijk om voetballen te testen?

Wanneer je overweegt om in team- of clubverband nieuwe voetballen aan te schaffen, is het prettig om de ballen eerst te testen voor ze aan te schaffen. Op onze site kun je eenvoudig een testset aanvragen. Je kunt de ballen vervolgens gratis en vrijblijvend twee maanden proberen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder