Voetballen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Professionele voetballen voor ieder niveau

Voetbal kopen? Bij SKOR vind je een zorgvuldig samengestelde en overzichtelijke collectie voetballen. De voetballen van SKOR zijn kwalitatief erg goed en meten zich met de beste merken in de markt. Onze collectie voetballen is niet mode gevoelig en is in lengte van jaren aan te schaffen/bij te bestellen, zoals een voetbalclub dat graag wil. Herkenbaar, vertrouwd en top kwaliteit. De SKOR voetballen zijn geschikt voor training en wedstrijd, pupillen en senioren. Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door onze specialisten die zelf ook voetballen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door voetballers, voor voetballers! Ons uitgangspunt is altijd, net als bij al onze andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse is. Wil je een SKOR voetbal kopen? Neem een kijkje tussen ons assortiment en vind jouw perfecte voetbal. We geven je graag advies over het kopen van een voetbal en denken graag met je mee welke ballen het best bij jouw team of club passen.

Lees meer
 • Bekijk onze voetballen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van voetballen bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze voetballen
 • Plan adviesgesprek

De populairste voetballen van SKOR

Hieronder zie je een selectie van onze populairste voetballen.

De perfecte jeugdbal

De jeugdballen zijn met een groot enthousiasme ontvangen. De kinderen vonden deze ballen fijner dan een Derbystar. De bal heeft goed contact met de grond. De stuiter in de bal is voor kinderen goed en heeft een beperkte zwabberslag wat voor de kleine keepers erg prettig is. Door de goede demping op de voetbalschoen is het balgevoel van de kinderen beter. De bal heeft een goede demping wat het balgevoel bij de kinderen vergroot.

Remco ten Hoopen

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Jouw perfecte voetbal

Heb je specifieke eisen voor het voetbal kopen? Maak dan gebruik van de handige filter aan de linkerzijde. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de constructie van de voetbal, het gewicht of bijvoorbeeld de maat. Na het filteren op jouw specificaties is er in één oogopslag zichtbaar welke voetballen voldoen aan jouw eisen en hierdoor toepasbaar zijn op jouw club. Bij SKOR werken we alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een voetbal kopen met topkwaliteit. Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen en maken gebruik van een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgen voor een hoge luchtretentie, hierdoor hoef je niet elke training de ballen opnieuw op te pompen. Het materiaal, de zachte PU, zorgt voor een goed balgevoel. Voetbal kopen voor jouw club? Kies jouw favoriet bij SKOR en verbaas jezelf.

Lees meer

Online voetbal kopen

Voetbal kopen zonder testen? Dat voelt wellicht vreemd. Daarom kun je de SKOR voetballen gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag op onze website een testset aan en probeer onze voetballen twee maanden gratis en vrijblijvend uit. Zo kun je goed voorbereid de juiste voetbal kopen. Bij orders vanaf €50,- wordt er gratis bezorgd binnen Nederland. Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Wij staan achter onze kwaliteit staan en bieden de beste service. Dit is de reden dat wij ook 1 jaar garantie bieden op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de voetbal bal is uitgesloten.

 

Advies over het voetbal kopen? Bij SKOR geven we je graag advies over onze voetballen, voetbaldoelen, doelnetten of andere materialen die het meest geschikt zijn voor jou of jouw club. Onze productspecialisten helpen jou de beste keuze te maken wat betreft het voetbal kopen. Vragen over een desbetreffende voetbal bal of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl.

Lees meer

Mooie voorbeelden van voetballen bij SKOR

Hier zie je onze voetballen in het wild. Klik op de foto voor het verhaal. 

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke balmaat heb ik nodig?

Er zijn drie verschillende balmaten: maat 3, maat 4 en maat 5. Wanneer je in de JO6 of JO7 speelt, speel je met balmaat 3. De JO8 t/m JO10-teams maken gebruik van balmaat 4 en alle teams die daarna volgen spelen met balmaat 5, ook de senioren.

Welk gewicht bal heb ik nodig?

Voetballen hebben verschillende gewichten, afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin je voetbalt. Een voetbal van 290 gram wordt gebruikt bij de JO6 t/m JO10-teams. Speel je in de JO11, MO11 of JO12? Dan voetbal je met een bal van 320 gram. Een bal van 370 gram wordt gebruik door de JO13 t/m JO15- en MO13 t/m MO15-teams. Alle teams daarboven spelen met een bal van 450 gram.

Hoe zijn de voetballen gestikt?

Op deze pagina vind je voetballen met drie soorten productietechnieken: Thermo Bonded (gelijmde panelen), Dual Tech (hybride: machine gestikt en vervolgens verlijmd) en Hand Stitched (volledig handgestikt). De Thermo Bonded voetballen zijn 100% waterdicht en perfect rond. Dit zijn dan ook de topballen uit ons assortiment. De Dual Tech ballen zijn ook 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit is net iets minder consequent dan bij de Thermo Bonded ballen. De Hand Stitched ballen zijn de traditionele ballen, maar zijn niet 100% waterdicht. Een ander voordeel van andere productietechniek is de mogelijkheid om een zachte toplaag op de bal aan te brengen.

Kunnen ballen ook bedrukt worden?

Het is mogelijk om bij ons in clubverband voetballen te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo en de naam van jouw club. Hierbij bieden wij twee ballen aan met een gewicht van 370 gram en één bal met een gewicht van 200 gram. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Welke voetbal is geschikt voor de jeugd?

Ben je op zoek naar een voetbal voor jeugdspelers? De KNVB stelt voor elke leeftijdscategorie andere eisen aan de bal. Zo spelen jongens en meisjes in de O13-O15 teams met een voetbal in maat 5 en met een gewicht van 370 gram. Alle oudere spelers en speelsters gebruiken een voetbal in maat 5 met een gewicht van 450 gram. Je vindt al deze ballen op onze site!

Is het mogelijk om voetballen te testen?

Wanneer je overweegt om in team- of clubverband nieuwe voetballen aan te schaffen, is het prettig om de ballen eerst te testen voor ze aan te schaffen. Op onze site kun je eenvoudig een testset aanvragen. Je kunt de ballen vervolgens gratis en vrijblijvend twee maanden proberen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

80% van onze klanten geeft ons 5 sterren

4,6

150+ reviews
Voetballen

Voetballen

Vind hier een overzichtelijke collectie premium voetballen voor training en wedstrijd, pupillen en senioren. Neem een kijkje tussen ons assortiment en vind jouw perfecte voetbal. We geven je graag advies over het voetbal kopen en denken mee welke ballen het best bij jouw team of club passen.

Gratis testset aanvragen

Vraag adviesgesprek aan

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jouw perfecte voetbal

Heb je specifieke eisen voor voetballen kopen? Maak dan gebruik van de handige filter aan de linkerzijde. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de constructie van de voetbal, het gewicht of bijvoorbeeld de maat. Na het filteren op jouw specificaties is er in één oogopslag zichtbaar welke voetballen voldoen aan jouw eisen en hierdoor toepasbaar zijn op jouw club.

Bij SKOR werken we alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een voetbal kopen met topkwaliteit. Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen en maken gebruik van een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgen voor een hoge luchtretentie, hierdoor hoef je niet elke training de ballen opnieuw op te pompen. Het materiaal, de zachte PU, zorgt voor een goed balgevoel. Voetbal kopen voor jouw club? Kies jouw favoriet bij SKOR en verbaas jezelf.

Online voetbal kopen

Voetbal kopen zonder testen? Dat voelt wellicht vreemd. Daarom kun je de SKOR voetballen gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag op onze website een testset aan en probeer onze voetballen twee maanden gratis en vrijblijvend uit. Zo kun je voorbereid de juiste voetbal kopen. Bij orders vanaf €50,- wordt er gratis bezorgd binnen Nederland. Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Wij staan achter onze kwaliteit staan en willen altijd de beste service bieden. Dit is de reden dat wij ook 1 jaar garantie bieden op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de voetbal bal is uitgesloten.

Meer informatie over voetballen kopen?

Advies over voetballen kopen? Bij SKOR geven we je graag advies over onze voetballen, voetbaldoelen, doelnetten of andere materialen die het meest geschikt zijn voor jou of jouw club. Onze productspecialisten helpen jou de beste keuze te maken wat betreft het voetbal kopen. Vragen over een desbetreffende voetbal bal of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of mail naar info@skor.nl.

Vraag nu onze brandcatalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brandcatalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder