Voetbaldoel toebehoren

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Materialen voor voetbaldoelen

Een voetbaldoel is veel meer dan de doellat en -palen. Een voetbaldoel bestaat uit verschillende losse onderdelen die er samen voor zorgen dat het voetbaldoel compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw voetbaldoel weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende voetbaldoel toebehoren: losse transportwielen, nethaken, netstrips, grondpotten, spanpalen, opklapbare netbeugels en bevestiging voor deze beugels.

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalogus

Transportwieltjes

SKOR biedt verplaatsbare voetbaldoelen aan in het kruiwagenmodel in de afmetingen 5x2 en 7,32x2,44 meter. Bij het kruiwagenmodel is aan de ene korte zijde van het doel een draagbeugel gemonteerd en aan de andere korte zijde zijn twee transportwieltjes geplaatst. Hierdoor is het doel eenvoudig te verplaatsen door één volwassene of door 2 kinderen. Op deze manier kun jij je voetbaldoel ook eenvoudig door een poort langs het veld rijden. Wanneer een transportwiel aan vervangen toe is, kun je deze makkelijk bestellen op deze pagina. Je hebt de keuze om een los wiel te bestellen, zelf een wiel te gaan lassen of je laat de voorziening door SKOR lassen.

Lees meer

Netbevestiging

Wij bieden verschillende soorten netbevestiging aan: nethaken, netstrip, ComFix netstrip en gefreesde netbevestiging. Wanneer een nethaak of netstrip aan vervanging toe is, kun je makkelijk een nieuwe bestellen op deze voetbaldoel toebehoren pagina. Nethaken zijn te bestellen in zwart of wit. Daarnaast zijn er verschillende modellen nethaken. Kijk dus goed welke je nodig hebt! Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd om advies vragen. De nethaken zijn bij SKOR te bestellen per set van 10 stuks. Onze netstrips zijn allemaal zwart en zijn evenals de nethaken los te bestellen per meter of per set voor jouw voetbaldoel. Dit geldt ook voor de ComFix strippen en opsluitrubbers.

Lees meer

Grondpotten en Spanpalen

Grondpotten worden gebruikt bij een vast 7,32x2,44 meter voetbaldoel (WK-model of P-beugel model), maar ook bij wegdraaidoelen en vaste 5x2 jeugddoelen. De grondpotten worden meestal op de doellijn in de grond gemonteerd. Bij wegdraaidoelen worden de grondpotten zo dicht mogelijk tegen het hekwerk gemonteerd. Eenmaal gemonteerd, worden de doelpalen in deze grondpotten worden gezet. Bij het WK-model (ook wel: kooidoel) wordt daarnaast gebruik gemaakt van twee spanpalen die achter het doel het doelnet op spanning houden. Deze spanpalen moeten in aparte grondpotten worden geplaatst. De spanpalen zorgen voor de vierkante vorm van het voetbaldoelnet. Je vindt op deze pagina de verschillende grondpotten en spanpalen, die in sets van 2 te bestellen zijn

Lees meer

Netbeugels

Bij de vaste 7,32x2,44 meter doelen en bij de vaste 5x2 meter doelen wordt gebruikt gemaakt van een opklapbare netbeugel. Hierdoor is het doelnet eenvoudig op te klappen wanneer het gras gemaaid moet worden of het kunstgras geborsteld (onderhouden) wordt. Op deze pagina voetbal toebehoren vind je drie verschillende soorten netbeugels die los kunnen worden besteld. Een netbeugel kan bij het opklappen op twee verschillende manieren worden vastgemaakt. Bij een P-beugel model kan de netbeugel via een kabel aan de P-beugel worden vastgemaakt. Bij een WK-model ontbreekt een dergelijke beugel, maar dan kan de netbeugel via een bevestigingskoord aan de paal worden vastgemaakt. Ook de kabel en het bevestigingskoord vind je op deze pagina.

 

Voetbaldoel toebehoren kopen?

Heb je nog vragen over de voetbaldoel toebehoren die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke voetbaldoel toebehoren je nodig hebt!

Lees meer
Voetbaldoel toebehoren

Voetbaldoel toebehoren

Een voetbaldoel is meer dan de doellat en -palen. Een voetbaldoel bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat het voetbaldoel compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw voetbaldoel weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende voetbaldoel toebehoren: losse transportwielen, nethaken, netstrips, grondpotten, spanpalen, opklapbare netbeugels en bevestiging voor deze beugels.

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voetbaldoel toebehoren van SKOR

Transportwieltjes

SKOR biedt verplaatsbare voetbaldoelen aan in het kruiwagenmodel in de afmetingen 5x2 en 7,32x2,44 meter. Bij het kruiwagenmodel is aan de ene korte zijde van het doel een draagbeugel gemonteerd en aan de andere korte zijde zijn twee transportwieltjes geplaatst. Hierdoor is het doel eenvoudig te verplaatsen door één volwassene. Wanneer een transportwiel aan vervangen toe is, kun je deze makkelijk bestellen op deze pagina (los, zelf lassen of zelf monteren).

Netbevestiging

Wij bieden verschillende soorten netbevestiging aan: nethaken, netstrip, ComFix netstrip en gefreesde netbevestiging. Wanneer een nethaak of netstrip aan vervanging toe is, kun je makkelijk een nieuwe bestellen op deze voetbaldoel toebehoren pagina. Nethaken zijn in de kleur zwart of wit te bestellen per set van 10 stuks. Onze netstrips zijn allemaal zwart en zijn net als de nethaken los te bestellen.

Grondpotten en spanpalen

Grondpotten worden gebruikt bij een vast 7,32x2,44 meter voetbaldoel (WK-model of P-beugel model). De grondpotten worden in de grond op de doellijn gemonteerd, waarna de twee doelpalen in deze grondpotten worden gezet. Bij het WK-model (ook wel: kooidoel) wordt daarnaast gebruik gemaakt van twee spanpalen die achter het doel. Deze spanpalen moeten in aparte grondpotten worden geplaatst. De spanpalen zorgen voor de vierkante vorm van het voetbaldoelnet. Je vindt op deze pagina de verschillende grondpotten en spanpalen, die in sets van 2 te bestellen zijn.

Netbeugels

Bij de vaste 7,32x2,44 meter doelen wordt gebruikt gemaakt van een opklapbare netbeugel. Hierdoor is het doelnet eenvoudig op te klappen wanneer het gras gemaaid moet worden of het kunstgras geborsteld (onderhouden) wordt. Op deze pagina voetbal toebehoren vind je drie verschillende soorten netbeugels die los kunnen worden besteld. Een netbeugel kan bij het opklappen op twee verschillende manieren worden vastgemaakt. Bij een P-beugel model kan de netbeugel via een kabel aan de P-beugel worden vastgemaakt. Bij een WK-model ontbreekt een dergelijke beugel, maar dan kan de netbeugel via een bevestigingskoord aan de paal worden vastgemaakt. Ook de kabel en het bevestigingskoord vind je op deze pagina.

Voetbaldoel toebehoren kopen?

Heb je nog vragen over de voetbaldoel toebehoren die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke voetbaldoel toebehoren je nodig hebt!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal worden de voetbaldoelen gemaakt?

Onze voetbaldoelen worden, met uitzondering van de straatsport doelen gemaakt van aluminium in onze eigen fabriek in Almelo! De grondpotten, netbeugels en spanpalen worden ook van dit materiaal gemaakt. Is één van deze producten aan vervanging toe? Geen probleem! Je kunt de voetbaldoel toebehoren los bestellen op onze site.

Kan ik bij een kapot voetbaldoel onderdeel aanspraak maken op garantie?

Wij streven ernaar om de allerhoogste kwaliteit te leveren. Mocht een onderdeel van je voetbaldoel desondanks kapot zijn gegaan, dan kun je het beste contact opnemen met ons(bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl). We kijken dan naar je specifieke situatie om zo tot een passende oplossing te komen!

Worden de voetbaldoel toebehoren ook door jullie zelf geproduceerd?

Al onze voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. De voetbaldoel toebehoren die een onderdeel vormen van het doel zelf worden dus allemaal door onszelf geproduceerd. Denk hierbij aan spanpalen, grondpotten en netbeugels!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder